[MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yarın işi olup da gelemeyecek olanlar da üzülmesinler akşam haber bültenlerinden takip edebilirler :)

arkadaşlar ben kellemi koyacağım......
yarınkı ortam hiç bir kimsenın hiç bir topluluğun hiç bir sitenın yapayacağı org olacaktır olmazsa suratıma tükürün....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
donniedarko' Alıntı:
yarın işi olup da gelemeyecek olanlar da üzülmesinler akşam haber bültenlerinden takip edebilirler :)

tabi kendileri gelemeyip o kamera görüntüsünde görünemedikleri için üzülebilirler:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sametcakar' Alıntı:
tabi kendileri gelemeyip o kamera görüntüsünde görünemedikleri için üzülebilirler:cat:

aynen :cat: :cat: e madem öyle supereva riders grubunu da çağıralım

akalteke ye ben bir bakıma hak verebiliyorum. öz olarak "bir gün bu insanların yanında olacaksınızda ne olacak,onlar hayatlarının sonuna kadar yalnızlar" anafikrini çıkarıyorum. ama belki yarınki hep beraber yapacağımız ziyaretten sonra bundan sonraki günlerde de ziyaretlerimizi sürdüreceğiz,bu ziyaretler bireysel olabilir veya toplu olabilir. örneğin ben ilk kez gideceğim darülacezeye, bu ilk ziyaret gelecekte yapacaklarımın başlangıcı olacak.
iyi işler yapmaya çalışan insanlara gösterdiğin tepkiyi, hiçbirşey yapmayanlara göstersen daha iyi olur.
her fikre saygım var ama kabalık dozuna yaklaşan bir tepki de yanlış ve haksız diye düşünüyorum.
ortadoğuda savaş rüzgarlarının estiği şu günlerde,yaşlı çocuk hasta genç kadın demeden herkesin gözgöre göre öldüğü ve dünyanın tepkisiz kaldığı şu ortamda, tepkilerini duyurmaya ,insanlığı hatırlatmaya çalışan ,ses getirmek isteyen bir organizasyona neden bu tepkiyi gösteriyorsun ,garip doğrusu.
şu yazıklarını hiçbirşey yapmayanlara yönlendirsen gayet haklısın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi güncel ki, ne güncel:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hadi canlanın darülaceze çılgınları canlanınnnnnnn:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi ben pıstım kaldım yaa. ne canlanması. elim ayağıma dolaştı valla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
SAVASXXL, aksi, ataper, BBRR, Carabinieri, donniedarko, reklamci2003

oooo SAYFAMIZI MODLARDA yakinen takip edeyor anlaşılan muhhehee:queen:

İyi Akşamlar MT..
yarın sizinle gelmeyi çok istiyordum fakat uzun zamandır aradığım ama bulamadığım bi işe girdim..Bahane mi tabiki değil. Adamlar tutturdu yarın başlayacaksın diye.Bişey diyemedim.:pale: Ama abim (enişteeeee) benim adıma da orada olacaktır.

Daha öncede Darülaceze ye gitmiştim, hepiniz yarın manevi olarak epey etkilenecek ve belkide birçok değer yargınız değişecektir. Çünkü benim öyle olmuştu.

Herkes aynı şeyi söyle..Böyle anlamlı bir organizasyon için teşekkürler diye... Evet bencede çok anlamlı olacak..İnanın yarın bunu çok daha iyi bir şekilde anlayacaksınız. Yarın izmitte olmasaydım da bende gelebilseydim..İnanın kalbim sizlerle olacak.

Emeği geçen herkese binlerce teşekkürler...Tüm tonton dede ve ninelerimi benim içinde ellerinden öpün olur mu...

Saygılar..

Carabinieri' Alıntı:
İyi Akşamlar MT..
yarın sizinle gelmeyi çok istiyordum fakat uzun zamandır aradığım ama bulamadığım bi işe girdim..Bahane mi tabiki değil. Adamlar tutturdu yarın başlayacaksın diye.Bişey diyemedim.:pale: Ama abim (enişteeeee) benim adıma da orada olacaktır.

Daha öncede Darülaceze ye gitmiştim, hepiniz yarın manevi olarak epey etkilenecek ve belkide birçok değer yargınız değişecektir. Çünkü benim öyle olmuştu.

Herkes aynı şeyi söyle..Böyle anlamlı bir organizasyon için teşekkürler diye... Evet bencede çok anlamlı olacak..İnanın yarın bunu çok daha iyi bir şekilde anlayacaksınız. Yarın izmitte olmasaydım da bende gelebilseydim..İnanın kalbim sizlerle olacak.

Emeği geçen herkese binlerce teşekkürler...Tüm tonton dede ve ninelerimi benim içinde ellerinden öpün olur mu...

Saygılar..
olar öperiz...:queen:
işin hayırlı uğurlu olsun ....

Süper Moderatör (BBRR)
:) evet yokmu yazılacak başka delikanlı yarın piknik yapmayın beyler nur yüzlü insanlarla tanışın rica edin sizlere eski günleri anlatsınlar bi el öpmeyle bu iş olmaz ...neler yaşamışlar neler görmüşler ...bu ziyaret aslında onlar için değil bence sizin için faydalı olacak .. iç huzuru gibisi varmı ..onlar sadece mutlu olacaklar ama siz mutluluğun ötesinde iç huzuru ile döneceksiniz belki seversiniz bu ziyareti daha sık yaparsınız

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
desteğin içi teşekkürler bbrr. motosikletçilerin yarın dönüm noktası olacak artık bir çok insan motorcuların sadece kasklarını dirseklerine takarak jöleli saçlarıyla gürültülü şekilde sokaklarda tur atanlardan ibaret olmadığını görecekler. bu arada sana da teşekkürler carabinieri keşke gelebilseydin ama uzun zamandır arayıp bulamadığın bir işe başlıyosun bu geçerli bir neden gelmemek için :cat:

BBRR' Alıntı:
:) evet yokmu yazılacak başka delikanlı yarın piknik yapmayın beyler nur yüzlü insanlarla tanışın rica edin sizlere eski günleri anlatsınlar bi el öpmeyle bu iş olmaz ...neler yaşamışlar neler görmüşler ...bu ziyaret aslında onlar için değil bence sizin için faydalı olacak .. iç huzuru gibisi varmı ..onlar sadece mutlu olacaklar ama siz mutluluğun ötesinde iç huzuru ile döneceksiniz belki seversiniz bu ziyareti daha sık yaparsınız

ya ben 7 sendır yapıyorum o işi ama yine yapmak gerçekten çok güzel olacak....
ziyaret edip el öpmekten daha çok dertleşmek daha hoş bi hareket olur bencede...:cat: :cat:

Carabinieri' Alıntı:
Teşekkür ederim abi çok saol..Hoş yarın çok daha "hayırlı" bi iş yapmak isterdim ama bu da "hayırlı" olur umarım..

evet buda hayırlı bir iş başlandıcı olduğu için yırttın 25x 100kg ağıradamların baskısından kurtuldun....:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
SAVASXXL' Alıntı:
evet buda hayırlı bir iş başlandıcı olduğu için yırttın 25x 100kg ağıradamların baskısından kurtuldun....:queen: :queen: :queen:
:cherry: teşekkür ederim......(oh beeaa yırttımm:queen: )

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
savaş abi sen bu gidişle kimseyi ezemeyecen galiba :mrgreen: baksana her mazarete geçer notu veriyon :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar