[MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende çok gelmek istiyorum ama ehliyet olmadığından sanırım gelemeyeceğim:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARCHANGEL' Alıntı:
Bende çok gelmek istiyorum ama ehliyet olmadığından sanırım gelemeyeceğim:salut:

kimseye söyleme aramızda kalsın bendede yok

Muzo' Alıntı:
Evet Güncellllllll........

Topic Düsmüs, ayip bize beeee......

kardeşim beni beee işte budur at fırçanı muzo bütün der-saadeti 23 temmuzda darülacezeye yıkmak senin ve sonerin işi haberin olsun:cat: :cat:

gucci' Alıntı:
bence bazi aktivitelerin geleneksel olmasi lazim die düsünüyorum özellikle Darülaceze Ziyareti nin geleneksel olmasi herkez icin hos karsilanir...
her sene 23 temmuz Darülaceze Ziyareti kabul edilsemi acaba...

geleneksel basligi altinda bi konu acila bilir.....

olabilir tabi neden olmasın :cat:
evet yokmu başka fikri olan bekliyoruz:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
muzo hadi darülacezeyi yıkmaya gidiyoruuzzz:queen: yok orayı yıkmamak lazım önce galatayı yıkıp deşarj oluruz sonra darülacezeye gideriz:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ARKADAŞLAR TOPİGİMİZ DUYURULAR BÖLÜMÜNE TAŞINMIŞTIR

BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM

SAYGILARLA

GÖKSEL

archangel listedesin ogün ehliyet kontrolü yokmuş:)

Bu anlamlı organizasyon için tebrik ediyorum mt bir harika bende gelmek istiyorum ama tarihi okuyunca kötü oldum yaa :( o tarihte kuzenimin düğünü için kayseri de olmam gerekiyor :salut: birgün bari önceden olsaydı en azından son günde bile olsa uçakla yetişirdim düğüne. aklım burda kalacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
jasmine' Alıntı:
Bu anlamlı organizasyon için tebrik ediyorum mt bir harika bende gelmek istiyorum ama tarihi okuyunca kötü oldum yaa :( o tarihte kuzenimin düğünü için kayseri de olmam gerekiyor :salut: birgün bari önceden olsaydı en azından son günde bile olsa uçakla yetişirdim düğüne. aklım burda kalacak.

bu tip organizasyonlarımız devam edecek bir dahakine inşaallah
kuzeninize mutluluklar :rendeer: :rendeer: :rendeer:
allah yardımcısı olsun zor bu zamanda evlilik:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu topic düşemez.
ya allah bismillah.. işte yukarda :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sametcakar' Alıntı:
bu topic düşemez.
ya allah bismillah.. işte yukarda :pr:

bu topik sizinle gurur duyuyor::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

evet arkadaşlar.
gidelim ve oradaki insanlar mutlu olsunlar.
yarın bizde aynı yerde olucaz.

along' Alıntı:
bu topik sizinle gurur duyuyor::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::
fırsat buldukça kontrol ediyorum....:cat:
bu anlamlı gezi için...!!!
şimdi elleri görelim.....::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::plus1::

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya yazıklar olsun sizlere bizlere.

bukadarmı duyarsız milletiz. bu yazıyı yazarken sitede tam tamına 597 online kullanıcı var. ve birtanesi tenezzül edip, aa ne güzel yapmışsınız, gelicem, gelemiyorum... vs...vs yazmak bukadar zormu geliyor.

insanlar için bişiler yapmak, motorsikletçilerin sesni duyurabilmek için bir şekilde çaba sarf ediyoruz, ama anlıyorum ki, herkez armut piş azıma düş yapacak.

insanlar bu topiği görebilmeleri sağlamak için, hep ana sayfada durabilsin daha çok katılımcı olsun diye abuk sabukşeyler yazmaya bile başladım...

BUKADARMI VİCDANSIZSINIZ?. BAŞTAKİ YAZIYI OKUDUĞUNUZDA HİÇMİ İÇİNİZ SIZLAMIYOR?. ORDAKİ İNSANLARI SEVİNDİRMEK İSTEMİYORMUSUNUZ?
eğer bu sorulara cevabınız ewet ise, bu topiğe birdaha girmeyin

sametcakar' Alıntı:
ya yazıklar olsun sizlere bizlere.

bukadarmı duyarsız milletiz. bu yazıyı yazarken sitede tam tamına 597 online kullanıcı var. ve birtanesi tenezzül edip, aa ne güzel yapmışsınız, gelicem, gelemiyorum... vs...vs yazmak bukadar zormu geliyor.

insanlar için bişiler yapmak, motorsikletçilerin sesni duyurabilmek için bir şekilde çaba sarf ediyoruz, ama anlıyorum ki, herkez armut piş azıma düş yapacak.

insanlar bu topiği görebilmeleri sağlamak için, hep ana sayfada durabilsin daha çok katılımcı olsun diye abuk sabukşeyler yazmaya bile başladım...

BUKADARMI VİCDANSIZSINIZ?. BAŞTAKİ YAZIYI OKUDUĞUNUZDA HİÇMİ İÇİNİZ SIZLAMIYOR?. ORDAKİ İNSANLARI SEVİNDİRMEK İSTEMİYORMUSUNUZ?
eğer bu sorulara cevabınız ewet ise, bu topiğe birdaha girmeyin

evet sana katılıyorum.:cat:

donniedarko' Alıntı:
muzo hadi darülacezeyi yıkmaya gidiyoruuzzz:queen: yok orayı yıkmamak lazım önce galatayı yıkıp deşarj oluruz sonra darülacezeye gideriz:cherry:

Tamam Hasan önce Galatayi yikalim sonra bakarizzz............

Haydi itiom Topic yükselsin hadi bakiim itin hepberaber.......

sametçakar dostum aslında o kadar duyarsız değil bu millet emin ol buna ama en azından kendi adıma söylemem gerekirse ehliyetim olmadığı için çok istememe rağmen tırsmaktan kendimi alamıyorum ve biliyorum ki bu siteye üye olup da ehliyeti olmayan çok fazla insan var o cezaların altından kalkmak mümkün değil eylülün sonunda veriyorlar ancak ehliyeti.Tabi o zamana kadar ne böyle anlamlı ziyaretlere ne de güzelim gezilere gidemiyoruz.Ama orada olmayı cidden çok isterdim.

along' Alıntı:
ARKADAŞLAR TOPİGİMİZ DUYURULAR BÖLÜMÜNE TAŞINMIŞTIR

BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM

SAYGILARLA

GÖKSEL

archangel listedesin ogün ehliyet kontrolü yokmuş:)

göksel buna sevindim :)
gerci kontrol olsada yine gelecektim.ehliyetli bi arkadaş sürerdi heralde.

along' Alıntı:
kimseye söyleme aramızda kalsın bendede yok

kardeşim beni beee işte budur at fırçanı muzo bütün der-saadeti 23 temmuzda darülacezeye yıkmak senin ve sonerin işi haberin olsun:cat: :cat:

olabilir tabi neden olmasın :cat:
evet yokmu başka fikri olan bekliyoruz:cat:

bence diğer forumlara da haber salınsa onlar da bi liste oluşturur anormal kalabalık olur süper olur (bence)

Göksel zaten Galatacilarin cogu ( KEYIFADAMLARI ) nerdeyse hepsi var zaten ama olmayanlara tekrar tabiiki söyleriz.... Arkadasim benim Merak etmesin kimse bu Sayi cok ama cok daha artar.....

er5

onlara canımız feda benıde eklersen sevınırım :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nautilus' Alıntı:
sametçakar dostum aslında o kadar duyarsız değil bu millet emin ol buna ama en azından kendi adıma söylemem gerekirse ehliyetim olmadığı için çok istememe rağmen tırsmaktan kendimi alamıyorum ve biliyorum ki bu siteye üye olup da ehliyeti olmayan çok fazla insan var o cezaların altından kalkmak mümkün değil eylülün sonunda veriyorlar ancak ehliyeti.Tabi o zamana kadar ne böyle anlamlı ziyaretlere ne de güzelim gezilere gidemiyoruz.Ama orada olmayı cidden çok isterdim.
haklı olabilirsin:cat: fakat şöle bişi var.
ben geçen gün kerpe'ğe gittim. nasılmı? arabayla.
kimse sizlere motorunuzu alın gelin demiyor. maksat orda motosikletçileri temsil etmek. al kaskını gel. kimse sana motorun nerde demicek emin ol.
bendede ehliyet yok. ve hala ödemekte olduğum trafik cezam var. hiç sorun değil. ordaki asıl maksat o yaşlı insanları bir nebze olsun sevindirebilmek, motosiklet kullanıcıların sesini duyurabilmek

Arkadaslar

Ben yıne bır cıkıntılık yapayım.. Tabı kı cok motor olması onemlı ama daha onemlısı gıderken ne hızmet goturebılecegımız.. Çok motor olsa ne olacak yaslılara hava mı atıcaz.?Ben mesela eksoz sesım cok cıktıgı ıcın araba ıle gelmeyı bıle dusundum. Şahsen darulaceze bahcesınde 200 motorun tozu dumana katması çok hoş gelmiyor bana..

Organızator arkadaslara ve katılımcılara çağrım şudur: Ne gotururuz, yaslılara nasıl katkıda bulunuruz bu konuda fıkırler olusturalım derım. Bır arkadasımız cıkar mesela gelemem ama benden su kadar para der degıl mı?

Bir fikir sadece..

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar