ARCHANGEL' Alıntı:Bende çok gelmek istiyorum ama ehliyet olmadığından sanırım gelemeyeceğim:salut:
Muzo' Alıntı:Evet Güncellllllll........
Topic Düsmüs, ayip bize beeee......
gucci' Alıntı:bence bazi aktivitelerin geleneksel olmasi lazim die düsünüyorum özellikle Darülaceze Ziyareti nin geleneksel olmasi herkez icin hos karsilanir...
her sene 23 temmuz Darülaceze Ziyareti kabul edilsemi acaba...
geleneksel basligi altinda bi konu acila bilir.....
jasmine' Alıntı:Bu anlamlı organizasyon için tebrik ediyorum mt bir harika bende gelmek istiyorum ama tarihi okuyunca kötü oldum yaao tarihte kuzenimin düğünü için kayseri de olmam gerekiyor :salut: birgün bari önceden olsaydı en azından son günde bile olsa uçakla yetişirdim düğüne. aklım burda kalacak.
sametcakar' Alıntı:bu topic düşemez.
ya allah bismillah.. işte yukardar:
fırsat buldukça kontrol ediyorum....:cat:along' Alıntı:bu topik sizinle gurur duyuyor::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::
sametcakar' Alıntı:ya yazıklar olsun sizlere bizlere.
bukadarmı duyarsız milletiz. bu yazıyı yazarken sitede tam tamına 597 online kullanıcı var. ve birtanesi tenezzül edip, aa ne güzel yapmışsınız, gelicem, gelemiyorum... vs...vs yazmak bukadar zormu geliyor.
insanlar için bişiler yapmak, motorsikletçilerin sesni duyurabilmek için bir şekilde çaba sarf ediyoruz, ama anlıyorum ki, herkez armut piş azıma düş yapacak.
insanlar bu topiği görebilmeleri sağlamak için, hep ana sayfada durabilsin daha çok katılımcı olsun diye abuk sabukşeyler yazmaya bile başladım...
BUKADARMI VİCDANSIZSINIZ?. BAŞTAKİ YAZIYI OKUDUĞUNUZDA HİÇMİ İÇİNİZ SIZLAMIYOR?. ORDAKİ İNSANLARI SEVİNDİRMEK İSTEMİYORMUSUNUZ?
eğer bu sorulara cevabınız ewet ise, bu topiğe birdaha girmeyin
donniedarko' Alıntı:muzo hadi darülacezeyi yıkmaya gidiyoruuzzz:queen: yok orayı yıkmamak lazım önce galatayı yıkıp deşarj oluruz sonra darülacezeye gideriz:cherry:
along' Alıntı:ARKADAŞLAR TOPİGİMİZ DUYURULAR BÖLÜMÜNE TAŞINMIŞTIR
BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM
SAYGILARLA
GÖKSEL
archangel listedesin ogün ehliyet kontrolü yokmuş![]()
along' Alıntı:kimseye söyleme aramızda kalsın bendede yok
kardeşim beni beee işte budur at fırçanı muzo bütün der-saadeti 23 temmuzda darülacezeye yıkmak senin ve sonerin işi haberin olsun:cat: :cat:
olabilir tabi neden olmasın :cat:
evet yokmu başka fikri olan bekliyoruz:cat:
haklı olabilirsin:cat: fakat şöle bişi var.nautilus' Alıntı:sametçakar dostum aslında o kadar duyarsız değil bu millet emin ol buna ama en azından kendi adıma söylemem gerekirse ehliyetim olmadığı için çok istememe rağmen tırsmaktan kendimi alamıyorum ve biliyorum ki bu siteye üye olup da ehliyeti olmayan çok fazla insan var o cezaların altından kalkmak mümkün değil eylülün sonunda veriyorlar ancak ehliyeti.Tabi o zamana kadar ne böyle anlamlı ziyaretlere ne de güzelim gezilere gidemiyoruz.Ama orada olmayı cidden çok isterdim.