Youtube kanalından çok sıkıcı takipçindim. Yorum falan atmam kaçırmadan izlerdim. Bu kaza da gördüm ki sen şovmenmişsin. Burada suç 7 de 7 sende. Önde ki motora neden suç buluyorsunuz anlayamadım. Arkadan vuran sensin suçlu neden o? Adam kazayı fark edip fren yapıyor ve sen botoslama dalıyosun. Fren mesafesi nerede? Takip mesafesi nerede? 140-150 ile önde ki motora çarpan sen suçlu değil de kazayı fark edip sola çıkan adam mı suçlu yani. Orta da insan ölüsü var ve sen yorumlara gülücük koyabiliyosun. Bu videoyu paylaşmanda o başlığı atmanda sırf daha fazla izlenme ve biraz like için. Hitap olarak moruk diyosun ya sen hani sen ölmüşsün ağlayanın yok. Bir insan ölmüş ve sen yok rahmetli yok sağa kaçtı yana yattı çamura battı derdindesin. Takipçilerinin gazına gelip milletin hayatıyla oynuyosun ve haklısın ha? Orada manevra yapılabilirdi ayrıca ama senin gibi beceriksizler gidip kitliyolar önündeki vasitaya. Ondan sonra ardından rahmetli diye bahsediyosun. Tavuk ölüsü mü bu aq insan lan insan. Bu kadar mı vicdansızsın?
Suçu nasıl bu arkadaşta bulabiliyorsunuz? Evet arkadan vuruyor ancak sağdaki motosiklet onun şeridine girdiği için bu kaza gerçekleşiyor.
Olayı polis gözüyle değerlendirir isem, sağdaki önceden olmuş kazayı, yolun ortasında duran aracı unutalım. Çünkü bunlar önceden gerçekleşmiş,bu kazayla alakası yok. Sol ve orta şeritteki motosikletlerin ikiside limitlerin üstündeki hızlarda, yani yarı yarıya hatalı iki tarafta. Ancak kaza orta şeritteki motorun sol şeride kontrolsüz girmesi sonucu oluşuyor. Oradaki kazadan kaçmaya çalışması onu haklı yapmaz. Hız limitine uysaydı, ortadaki araca çarpmadan ve şerit değiştirmeden gayet rahat durabilirdi. Beraber sürmeleri vs önemli değil. O dursaydı soldaki motosiklet hiç kaza yapmayacaktı. Trafikte herkes kendi kararını veren bireylerdir. Ben sol şeritte arabam ile 120 ile giderken sağ şeritten 80 ile önüme biri geçtiğinde çarparsam bu benim suçum mu?
Bizim bahsettiğimiz sürüş teknikleri, grup sürüşü vs. İşin yasal tarafı ayrı bir boyut. Bu olay birbirini tanımayan kişiler olsaydı ve ortadaki benim şeridime bodoslama atlasaydı çarptığımdan 1 kere bile pişmanlık duymazdım. Kaza onun şeridinde, banane. Adam gibi gitseydi zamanında dursaydı, benim şeridime girip neden benim hayatıma kast ediyor.