O göstergeler maalesef en az 13-15km/sa fazla gösteriyorlar. Benim motorda 203 gördüğüm yerde gps verisi 190 olarak kaydetiyor. Baya bir istatistikte tuttum. Göstergelere inanmak pek bir fayda etmiyor.
Bence hiç fena bir karar değil... CBR 650f de düşünülebilir. Bayilerde 2018den kalan 0 motorlar var ve baya bir indirim yapılıyor..
O göstergeler maalesef en az 13-15km/sa fazla gösteriyorlar. Benim motorda 203 gördüğüm yerde gps verisi 190 olarak kaydetiyor. Baya bir istatistikte tuttum. Göstergelere inanmak pek bir fayda etmiyor.
Vay be....Bende 2011 cb600f Hornet var. Senin motordan 17bg daha güçlü fakat 245km'yi geçmiyor. Demek ki sen 600RR'a binsen 300 görecen...Adanalı abi.
%10 oluyor genelde ama bildiğim kadarı ile ktm de fazla gösterme olayı yok.
Güzel bir kapak oldu.
bu titreşim olayınıda fazla abartıyorlar mt07 den sonra rahatsız etmez emin ol
Alt ve orta devirde canlı motor karakteri ve hafif yapısı sayesinde boyundan büyük işler başaran, hatta şasi,süspansiyon yapısını zora sokabilen bir motordan sonra orta ve üst devirleri kuvvetli klasik 4 silindir bir makineye geçiş yapmayı düşünüyorsunuz. 650cc olması itibarıyla alt devirlerde pek tad vermeyen bir blok üstelik belirli devir aralıgında Honda'ya yakısmayacak bir titreşim problemi var motorun. 4 silindir bambaşka bir dünya alıştıktan sonra bir daha eksik silindir zor geliyor ancak test edip almakta fayda var. Bakım olarak blok içine girmediğiniz sürece size pek fark yaratmaz. Buji değişirse 2 tane fazla takarsınız. Yakıtta da benzer değerler yakalanabilir ancak basılırsa 4 silindir baya güzel içer.
bildiğin bir bayi var mı halen 2018 sıfır km satan?
Ben de aksine KTM lerde daha fazlaydı aradaki fark diye biliyorum. Normalde bir marka %5-7 gösteriyorsa KTM %10 dazla gösteriyor diyorlardı. O şekilde kullanıcı yorumları okumuştum diye hatırlıyorum. Ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
Ayrıca büyük motor kullanıyorsanız yanına kesinlikle küçük motor alın derim büyük motor şehir içi kullanılmaz demiyorum ama motoru p*ç etmeye hiç gerek yok hem her gün kullanınca da heyecanı kaçıyor :bounce: