suzuki nasıl çalıştı öyle dokun bırak saniye bile değil
Mühendis çizmiş, alüminyum enjeksiyon makinesi çalışmış, plastik enjeksiyon makinesi çalışmış, montajı yapılmış, denenmiş, seri üretime geçilmiş ama bizim akıllılar kadar düşünmemiş aptal Japonlar vah vah.
Elinize sağlık.
Keşke "senin motosiklet, benim motosiklet" yerine SV veya MT deseydiniz, de anlasaydık hangisinden bahsettiğinizi.
Bir de bu 4 silindir fetişi nedir yahu? Yüksek hacimli ve kaliteli iki silindir (Ducati, KTM, Honda RC51) deneyimi sınırlı olduğu için herhalde forumda...
Telefonun kota bitik mesajim dursun dukkanda izlicem
Simdiden emeginiz icin sagolun
Mühendis çizmiş, alüminyum enjeksiyon makinesi çalışmış, plastik enjeksiyon makinesi çalışmış, montajı yapılmış, denenmiş, seri üretime geçilmiş ama bizim akıllılar kadar düşünmemiş aptal Japonlar vah vah.
çok teşekkürler emeğinize sağlık.benim gibi yeni giriş yapacakların en çok araştırdıkları motosikletler.yanınızda monster 696 olaydı bir de tadından yenmezdi benim için.
Monster 696 artık üretilmiyor koymanın pek bir anlamı yok bence. Bu iki alternatif arasında her noktada tercihim Suzuki olur. MT07 güven veren bir motor değil maalesef, yalnızca iyi gidiyor.