- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, 10k km cbr250r 6 k km r25 kullandım... Başlıktaki 3 motorun da tarzı farklı evet biliyorum ama hoşuma gidenler bunlar...
Şimdi gönlümden bir adet 600 rr almak geçsede maddi olarak 600rr alamıyorum kendi takıntılarımdan dolayı 3 yaşından ve 15 bin km den fazla ve hasar kayıtlı motor tercih etmiyorum (her sene kasko yaptırdığım için.
Şimdi bütçem 25 bin TL nakit. (CBR650f için 3 bin vs fazla bi para bulabilirim (eksi hesap
) )
Forumda ilgili sayfaları random olarak 5 sayfa ve son 15 sayfalarını okudum ama aklıma takılan soruları size sorma ihtiyacı hissettim.
Sorularım şunlar;
1- Yakıt tüketimleri
2- Periodik bakım masrafları ve km aralıkları
3- Sürücü ve artçı sele konforları
3.5- uzun yol yorumları
4- Kronik sorunları var mıdır?
5- Sizce hangi motoru almalıyım
6- Top speedleri nelerdir
Yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler şimdiden... Bu arada yaş 33 evli mutlu motorlu...
Şimdi gönlümden bir adet 600 rr almak geçsede maddi olarak 600rr alamıyorum kendi takıntılarımdan dolayı 3 yaşından ve 15 bin km den fazla ve hasar kayıtlı motor tercih etmiyorum (her sene kasko yaptırdığım için.
Şimdi bütçem 25 bin TL nakit. (CBR650f için 3 bin vs fazla bi para bulabilirim (eksi hesap
Forumda ilgili sayfaları random olarak 5 sayfa ve son 15 sayfalarını okudum ama aklıma takılan soruları size sorma ihtiyacı hissettim.
Sorularım şunlar;
1- Yakıt tüketimleri
2- Periodik bakım masrafları ve km aralıkları
3- Sürücü ve artçı sele konforları
3.5- uzun yol yorumları
4- Kronik sorunları var mıdır?
5- Sizce hangi motoru almalıyım
6- Top speedleri nelerdir
Yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler şimdiden... Bu arada yaş 33 evli mutlu motorlu...