yürekyutmuş denilen denilen arkadaşı biliyorum. Samsunlu bir motovlogcunun (batu) gemi kaptanı olan bir arkadaşı. gerçekten de ehliyetten sonra ilk iş bir mt7 aldı. video da görebilirsiniz, yamaha bayisinden çıkarken daha kendi kullanamıyordu, arkadaşı götürdü gidecekleri yere kadar. ama adamda deli cesareti var, bir iki alışmadan sonra otobana çıkıp basmaya başladı, daha ilk gezisinde cezasını da yedi tabiŞimdi 10bin km ye yaklaştı ama henüz kazası belası yok.
Bir arkadaşım da ilk motoru olarak mt7 seçmiş ve 2000 TL gibi bir parayla uzun süre bir eğitim aldıktan sonra daha sık kullanmaya başladı. hiçbir sıkıntı yaşamadı.
Ama tabi bunlar bizim tasvip ettiğimiz şeyler değil. Motora 125 likten büyük ile başlanmazzz...
Bence para varsa bütün motorlarla baslanılabilir kisiye göre değişen özellikler bunlar ben ileriki motorlarımı daha iyi daha özverili ve risksiz sürmek istediğim için ilk 100 cc scooter sonrada 125 cc motosiklete geçiş yaptım otuz bin km yi geçtikten sonra hem maddiyat hem fırsat bulduğum zaman daha yüksek cc ye geçebilirim.
Mt07 ile başlangıç yapan arkadaşım var yaşıyor çok da efendi kullanıyor. Yapacağı maymunlukları kapalı alanda yapıyor ardçısı da oldum motorunu da sürdüm grup sürüşüne de çıktık. Yani olay kişide bitiyor ama ben sanmıyorum diğer insanların onun kadar sakin olacağını. Eklemek isterim 1000km kadar sadece kapalı alanda motor sürmeyi öğrendikten sonra trafiğe çıktı bu da var.
CC büyütmek değilde PS büyütmek istiyorum ben.. 700cc var ama PS yok
Varsın 599cc olsun ama 120-150 PS olsun
Mt07 ile başlangıç yapan arkadaşım var yaşıyor çok da efendi kullanıyor. Yapacağı maymunlukları kapalı alanda yapıyor ardçısı da oldum motorunu da sürdüm grup sürüşüne de çıktık. Yani olay kişide bitiyor ama ben sanmıyorum diğer insanların onun kadar sakin olacağını. Eklemek isterim 1000km kadar sadece kapalı alanda motor sürmeyi öğrendikten sonra trafiğe çıktı bu da var.
+1 yiğit bey