MT 07 başlangıç motoru

Arkadaşlar yürekyutmuş diye MotoVlog var ve buna benzer MT 07 ye başlangıç motoru olarak binen 3-5 kişi daha var sizin bildiğiniz birileri varmı yada bunların bu davranışlarına yorumunuz varmı yani gerçekten de başlangıç olabiliyormu?

Haklısın aslında ama kullanıcılar sorun yaşamıyor muş bildiğim kadarıyla rpm e kilit vuruluyor muş 6-7 rmp den yukarı çıkmıyor muş

Youtube da mt07 ile patlayanların videolarını izle kendin karar ver.
Ben ne desem; ama öyle ama böyle diye savunmaya devam edeceksin güzel kardeşim :wiinkk:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Benim bildiğim 3 MotoVlogçu vardı MT-07 kullanan.Şu anda 1 tane kaldı.Diğer ikisi kaza yaptı sağ kurtuldu ama bir daha MT-07'ye bulaşacaklarını sanmıyorum.

Bilinçsizce kullanıp kendine zarar vermek için 6-7 bin devir yeter de artar.

Youtube da mt07 ile patlayanların videolarını izle kendin karar ver.
Ben ne desem; ama öyle ama böyle diye savunmaya devam edeceksin güzel kardeşim :wiinkk:

Yok be kardeşim niye savunayım Estağfurullah sadece bilgi şöleni yapıyoruz olabilir mi diye rpm le ilgili bilgimi savundum o tarz videoları LİNK atabilirsen çok mutlu olurum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

Bilinçsizce kullanıp kendine zarar vermek için 6-7 bin devir yeter de artar.

Haklısın getireceği atak tork la beraber bilinçsiz şaha kalkmaya bedel değilmi

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
turkish rider
öbürleri kim kim ?

İsimlerini tam hatıralmıyorum.İngilitere'de kaza yapan Turkish Rider,Birde akşam karanlıkta virajı alamayıp yol kenarındaki reflektöre çarpan bir arkadaş vardı.Kaza yapmayanı Akrapoviç egsoz değiştirme videosundan hatırlıyorum hatta bu foruma üye galiba.

20.000 Km dir MT07 kullanıyorum.

Bence MT07'den başlangıç motorundan sonra büyük siklete geçiş için ara motor olur.

Yine bence MT07 ile başlayacağına gönlündeki motosiklet ne ise onla başla. Ha MT07 ile başlamışsın he 600'lük ss le...

Şu motorla bir ben teker yapamıyorum yahuu.. Yanlayarak sürüş sayılır mı? :flower:

Yürek yutmuş diye tabir edilen arkadaşın birkaç harf değişikliği ile ilerleyen zamanlarda başka bir şey yutacağını düşünüyorum.

Yürek yutmuş diye tabir edilen arkadaşın birkaç harf değişikliği ile ilerleyen zamanlarda başka bir şey yutacağını düşünüyorum.

Hahahhaha o kadar eminsin yani başkan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Ya ben şimdi mt07 istememin nedeni hayatımda hiç motor kullanmadığım halde ehliyet sınavında çok rahat tek seferde geçmem ve etrafımdakilerin ybr 125 olsun kanuni Modeller olsun çoğunda sorunsuzca senelerin sürücüsü gibi sürdüm ve biraz da Scooter tecrübem var bunlar yeterli değilse değil diyin lütfen teşekkür ederim şimdiden.

Her motorla başlanır ama devam edilir mi ?
Orasını izleyip görmek gerek.

Bi ara bi konu vardı neydi o kimdi ?
Silah, bmw, merso, kawasaki, yaş 18-20, şımarık pozlar aile hiç bir şeyi esirgememiş ne güzel bolluk içinde öldü gitti işte..

o motovlogcunun motovlogunu takıp edıyorum emınımkı o motor onun baslangıc motoru degıl dalgasına yapılmıs bır vıdeodur dıye dusunuyorum cunku gaz acması ve yola gırerken falan kafa hareketlerı ayna kontrollerı on numara

Turkısh riderın kaza yapma sebebı altında mt 07 olması degil yanlıs yonlendırmeyın mılletı kaza vıdeosunu ızledım altında arkadasın ybr 125 bıle olsa o hızla duramıcagı ıcın karsı taraftakı aracın hatasından dolayı aynı kaza gerceklesıcektı o hıza 125 cc lık bır motor bıle cıkabılır

Usta benim 150 lik dylanda bile 6 7k rpm ye denk gelecek şekilde gaz verdiğimde o bile tehlike yapabiliyor 600cc lik makinede her devir tehlike için yeterli bence

Motosikleti
BWS 100
İsimlerini tam hatıralmıyorum.İngilitere'de kaza yapan Turkish Rider,Birde akşam karanlıkta virajı alamayıp yol kenarındaki reflektöre çarpan bir arkadaş vardı.Kaza yapmayanı Akrapoviç egsoz değiştirme videosundan hatırlıyorum hatta bu foruma üye galiba.

KAranlıkta virajı alamayan mt7 li "BİG BANG" youtube ismi.
Kazasını izlemiştim, millet bayağı sallayınca kaldırdı videoyu.
Kazası garipti hakikaten. Yorgundu heralde bilmiyorum.
Arada videolurunu izlerken bakıyordum, sürekli ya gaza yada debriyaja basıyordu. Debriyaj bo şkalmıyordu. Işığa yaklaşırken mesela normalde herkes gazdan çeker elini kompresyonla yavaşlar durmaya yakın basar debriyaja. Bu sürekli debriyajda geziyordu. Garip ve zararlı alışkanlık.

Motosikletini yaptırdı, bir süre bindi. Geçende satmış mt7 yi. Hondanın dı heralde bir scooter almış yeni, onunla takılıyordu.

arkadas ıcın lutfen kotu hakaret icerikli olumsuz yorumlar yapmayınız sadece bu hızda bu kazayı herhangı bır motorda yapabılır dıye atıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar