MT-03 Hayırlı olsun EliteXC (erdem)

erdem güzel arkadaşım,güzel izmirimize siyah incimiz hayırlı olsun güle güle kullan.

hayırlı olsun erdem abı kazasız belasız cezasız hep beraber keyıflı surusler ıns...

açmasaydın daha iyiydi.şimdi nazar değer kesin.arkadaşa hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.bide nazar boncuğu takmayı unutmasın :D

hayırlısı olsun kazasız belasız.. gerçekten hoşuma giden bi alet..sürüş deneyimlerini buradan bize aktarırsın umarım... ERdem ..

Herkese ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim fakat iş yoğunluğumun had safhada olduğu bir zamanda geldi motosikletim.
Bugün göz ucuyla bile zor baktım topiğe ve çok mutlu oldum.
Aykut'da benden önce davranıp daha mağazaya dönmeden topiğ açınca bu kadar zaman kimseye cevap veremedim.
Umarım hepinizin gönlünde ne varsa olsun isterim.

Bikaç fotoyuda vaktim oldukça eklemeye .çalışıcam.

Bugün yanımada olan Rots(Şener), Trtarık(Tarık), Chatkut(Aykut) ve Ceyz(Ceyda) arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.
Akşamında beni yalnız bırakmayan Hastaları varken bile hayırlısı olsuna gelen Burcu ve Eren'e, Özge ve Ebru'yada ayrıca teşekkür ederim.
İyiki varsınız.....:rendeer:

Son düzenleme:
Mukemmel ya aman nazar deymesin.
Gel soyle nakedcilarin yanina = )

Mukemmel ya aman nazar deymesin.
Gel soyle nakedcilarin yanina = )

Teşekkür ederim.
Ama naked işi ban göre değil bu tam oyuncak valla.
Ben dağ bayır, asfalt, çamur, kar dinlemeden binerim bu motosiklete.
Bi naked kullanan arkadaşın bunları yapmak istiyceni pek sanmıyorum.
Aranıza layık gördüğünüz içinde ayrıca teşekkürler :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senin adına çok sevindim..Güle güle bin.... :rendeer::rendeer:

Hocam güle güle kullan çok güzel motor.Bugün kullandım çok zevkli arada egzost patlıyor çok ilginç :)
Ufak bir test etme imkanım oldu onuda buraya kopyalıyorum.MT-3ün sayfasında yazmısdım zaten.
Evet MT3 bende test etme imkanı buldum.Gittim bayisi ver motoru dedim dur dedi orda 3 yıllık tecruben olmalı :silent: Benimde ancak 1 yıllık ehliyetim var.Velhasıl kabul etti biraz dolaştım.Öncelikle cbf 150 kullanıcısı olarak hiç zorlanmadım kullanırken çok rahat.Yalnız benim motora göre titreşimi var :silent:Büyük ihtimalle 650cc tek silindir oluşundan.Benimkide tek silindir ama titreşimi benimkine göre biraz fazla geldi:wiinkk:Yalnız o nasıl bir güç :) 2 vitesde motorun devri önemli değil gaza bastığınız an öne fırlıyor.:)Çok hoşuma gitti birazda korkuttu:mrgreen: kim bilir 4 silindirler nasıl gider diyede aklımda soru işareti kaldı :) Birde dikkatimi çeken bir nokta arada egzosundan PATT! PATT!! diye ses gelmesi.Bu hepsinde varmı yoksa benim test motoru olduğu içinmi :silent:Gerçi ilgi çeken birşey:)Kendimi chopper motor kullanıyor gibi hissetim.PAT PAT diye yarıyor sıkışık tarifiği :) Genel olarak rahat kullanışlı bir motor.Son olarak ön cam takılıyormu diye sorduğumda bayiğe.Cevap olarak çok ufak bir cam takılıyor 4-5parmaklık :)Açıkcası bu motora cam olmazsa biraz sorun olabilir.Belki ilerde gelir.
not:Yakıtı dediğiniz gibiyle bana fazla geldi:silent:km de 200-300 kuruşmu yakıyor yani :silent::pr::pr:

Son düzenleme:
erdem kazasız belasız inşallah
tekerin düz bassın
segment vsvs konularına girmeden
cidden haşarı bir motor sahibi olmuşsun
izlenimlerini aktarırsın bir ara
(*benim merak ettiğim makinalardan biridir de :) )

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı uğurlu olsun inşallah yamahanın en sevdiğim serisi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Bir soru , yakıt durumu nedir bu motosikletin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar