- Konu Yazar
Bugün malum patlak lastiğim yüzünden BUZ MOTOR Kabataş'a gittim. Lastiğimi gösterdim. Minik bir çivi girmiş. Onu çıkartırken attığım 2tane fitil'e de baktılar. İçine vakti zamanında lastik köpüğü sıktığım için de jant'ı içten oksitlendirmişim. Sağolsun onunla da ilgilendiler. Lastiğimin tamir edilemez oluşunu gösterip 15500km yapmışsın gel bunu değiştirelim kendini riske atma die de telkinde bulundular.
Malum maddiyat elvermediğinden bana ikinci el bir MRF arka lastik verdiler. Lastikten memnun kaldım sayılır ama yerler kuru olduğu için bir fikir sahibi olamıyorum.
Ekipmanlar ile toplam 100kg falan oluyorum. Ön lastiği ben 29 arka 33 basıyordum. 32/36 olarak değiştirdiler. Fabrika verisi ise 25/28. Her ne kadar bu hava basınçlarından memnun hissetsem de kafamı kurcalıyor.
1- MRF nasıldır? yoksa yenileme yoluna gideyim mi?
2- Lastiğin km'sinden ziyade diş derinlikleri daha belirleyici etken değil midir?
3- Malum hava basınç olayına kafam biraz gidiyor.
4- Öndeki lastik michellin pilot street, arkadaki mrf oldu. Beni sıkıntıya sokar mı?
Şimdiden teşekkürler...
Malum maddiyat elvermediğinden bana ikinci el bir MRF arka lastik verdiler. Lastikten memnun kaldım sayılır ama yerler kuru olduğu için bir fikir sahibi olamıyorum.
Ekipmanlar ile toplam 100kg falan oluyorum. Ön lastiği ben 29 arka 33 basıyordum. 32/36 olarak değiştirdiler. Fabrika verisi ise 25/28. Her ne kadar bu hava basınçlarından memnun hissetsem de kafamı kurcalıyor.
1- MRF nasıldır? yoksa yenileme yoluna gideyim mi?
2- Lastiğin km'sinden ziyade diş derinlikleri daha belirleyici etken değil midir?
3- Malum hava basınç olayına kafam biraz gidiyor.
4- Öndeki lastik michellin pilot street, arkadaki mrf oldu. Beni sıkıntıya sokar mı?
Şimdiden teşekkürler...