forumun ilahiyat kürsüsü konusunda olasılık, kuantum fiziği, belirsizlik teoremi, dolanıklık teorisi gibi konuların yanında termodinamik kanunları ve bir çok disiplin hakkında iyi kötü bir şeyler karalayan kullanıcılar var.
şu sayfanın öncekilerinde ve sonrakilerinde biraz örnek var
mt film kulübünde ortalamanın üzerinde film incelemeleri arada yazılıyor,
mt şiir köşesinde güzel paylaşımlar var, (yürekçenin şiirleri her yerde rastlanacak türden değil)
teşbihte hata olmasın.
http://2.bp.blogspot.com/--rs26nef8H4/T1jgplGbjxI/AAAAAAAAeYA/aOGCyRMdf9Y/s320/30_.jpg
daha geçenlerde dedim bu bölücü milleti dağa çıkmaya teşvik ediyor diye,
şimdi de diyorum ki " ben demiştim" .
Espri yada kinaye yapmıyorum, motosiklet kullanıcıları kullanıcıları (Büyük çoğunluğu) gerek tahsil, gerek şahsi genel kültür olarak ortalamanın cok üstünde bir kesim, en azından benim tanıdığım çoğu böyle.
Kaldi ki forumda da ismini vermenin lüzumu yok, cidden oturup muhabbet etmenin mutlaka insana birşeyler katacağını düşündüğüm çok kullanıcı var.
Ama kaldı ki, uzun zamandır "Vay be" denilecek tür "Mind F*ck" muhabbetler görmüyorum...
Bolca siyaset ve dini inanç konulari tartışılıyor, ee bende siyaset nefret eden, inanç konusunda da insanların inançlarıyla ilgilenmeyen biriyim haliyle pek beni sarmıyor açıkçası.
Kaldi ki motosiklet forumunda bu tür konuların fazla abartilmamasi taraftarıyım.
Tabi ki her saniyemiz motosiklet olmayacak ama, elimden geldiğince Motorcu ile motosiklet konuşmaktan yanayım.
Fikir ve düşünce tarzını tartışmak, çok çok samimi olmadığınız insanlarla yapıldığında ters düşme, kötü olma ile bitiyor eninde sonunda...
Ateist adamlada motor sürdüm ben Allah'a emanet ol dedim, O "Sende kendine dikkat et" diye cevap verdi.
Yeri geldi yola çıktığım arkadaş "Bi çeşme yada cami görürsen duralım, vakit geçmeden namaz kılayım" dedi, başım gözüm üstüne dedim.
Biz bu forumda bunu beceremiyoruz maalesef ve bunun da en büyük sebebi siyaset.
Politikacılar kavga çıkarır, ama kavgaya karışmaz.
Olan bizim gibi birbirini yiyenlere olur, bunu idrak edemiyoruz bi türlü.
Ateisti ile dindarı aynı bardaktan su içebildiğimiz gün insan olucaz da, bunu becerebilecegimize inanmıyorum pek..
-Fotoğrafta da efso çıkmışsın dedem, hastayım şu serkeş tarzına.