tekrardanak geçmiş olsun dilerim...bir açıklamanız dikkatimi celbetti...ben Müdür ve Yönetim kurulu başkanı isem bu konuda kara verecek mekanizma benimdir...istifanızı sununuzdur...belki kabul edeceğimdir belkide etmeyeceğimdir...şu an sol tarafımda bulunan çay bardağının bana vermiş olduğu psikolojinin verdiği hezeyan içinde kararımı bildiririm...
güzel gezi olmuş Muzaffer peyefendi..unutmayınız ki bean sizi zirveye çıkardım...beeaaanım lobi ve VIP asansörüm zayesinde popülariteniz arttı...

bir kelamımla tepeteklak olursunuz vesselam...zira..keza 10 yıllık sözleşmemiz var...benim tapulu üyemsin...:queen:
başka üyelerle tanışmak ne kelime başka gezilere bile yelken açamazsınızdır...sizi seviyorumdur...Purağı ve Biloyu pek sevmiyorumdur...hazda etmiyomdur soğuk nevalelere...

varsa sizdir yoksa sizdir...şahsınızı münhasır pir beyefendisiniz...olaylar muhteviyat sandığınız gibim değildir...asla olamayacaktır...şer işgal guvvatları tarafından hatt-ı humayunumuza yapılan bu cevval saldırı geri püskürtülecektir...
durum sandığınız gibi değildir...geçmiş olsun efenim...daha büyük acılar görmeyiniz...yaşadığınız en büyük acı bir toplu iğne acısı olsundur...bu acıyıda akupunktur yüzüsuyu hürmetine sineye çekinizdir...:queen:...