Motovento

Motovento sitesinden bir adet mont sipariş verecegim ama sitenin sanal posu yok, Trendyol vb gibi uygulamada da mağazası yok direkt olarak bir banka hesabına havale yapıyorsunuz ve öyle sipariş onaylanıyor. Fiyatlar da çok ucuz olduğu için güvenilir mi bilemedim. Bilgisi olan var mı ?

motoventoya güvenebilirsiniz. iki defa alışverişim bir defa iadem oldu. hepsi sorunsuzdu.

Motosikleti
BWS 100
Sitenin sanal posu var. Şimdi bir sipariş geçtim. kredi kartı tek geçim. worldcard seçtim, vakıfbank pos'a yönlendirdi.

Motosikleti
Forza 250
2 ay önce hjc kask almıştım,2 günde elime ulaştı.Güvenirlik açısından bir sorun yaşamadım.

Moderatör
Ben çocuğa kask kendime mont ve eldiven olmak üzere 3 kere sipariş verdim, sanal posu var kredi kartı ile satın aldım.
Kargo takip hadisesi sıfır, verdiğim tüm siparişler ertesi gün elime ulaştı.
Zaman zaman ellerinde beden kalmayan ürünlerde sağlam indirim yapıyorlar.

F54

güvenilir bir site tavsiye ederim daha önce 2 kere alışveriş yaptım

Güvenilir. Ben 3 kere alışveriş yaptım sorun yaşamadım. UMA'nın zaten. Fatura falan da UMA diye geliyor.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Bu sanal pos değil de nedir? Bence başka bir sıkıntı var sizin olayda.

a7yn6nn.jpg

Motosikleti
Tracer 7
Zaman zaman kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım ayrıca sanal pos mevcut.

çok alışveriş yaptım, web sitesi o kadar büyük bir firma için çok kötü, ilkokul çocuklarına yaptırsan daha iyi çalışan bir web sitesi olurdu kesin.

Motovento UMA Uğur Motorlu Araçlar'ın motosiklet ekipmanı satış sitesidir. Yani kendileri Mondial CF moto vb bir çok markanın Türkiye distribütörü daha sağlamı da yok.

İki gün önce montu sipariş geçmiştim bugün elime sorunsuz ulaştı. Herkese teşekkürler

Ben de bu siteden kask, bot, mont, birden çok eldiven, çanta taşıyıcı vs. aldım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim, İlgileri de fena değil, Bot ayağıma uymadığından önce iade ettim, sonra değişim talep ettim, benim adıma hallettiler tüm işlemleri

Ben de yaklaşık 6-7 ay önce ilk siparişimi vermeden inanılmaz ikilemde kalmıştım. Websitesi gerçekten hiç güven vermemişti ve fiyatları piyasaya göre baya uygundu. Yorumlara bakarak denemelik bir alışveriş yaptım. Sıkıntısız gerçekleşince, ayrı ayrı zamanlarda deri mont, tekstil mont, kask, eldiven ve bakım ürünleri siparişlerim oldu. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hatta kask bedeni uymayınca sorgusuz sualsiz değişim yaptılar, artık alışverişleri oradan yapıyorum çoğunlukla. Ama dediğim gibi o websitesi felaket acilen düzeltmeleri lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar