MOTOVENTO Alış veriş sorunu

Merhaba motovento'dan eldiven dün siparişi verdim.Sipariş alındığına dair ne mail ne de sitesinde gözüküyor.Telefonları açmıyorlar
Başına böyle bir şey gelen var mı.

https://www.motoventooutlet.com/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiçbir fikrim yok motovento hakkında ama forumda reklamları var öyle bir firma iseler eğer direk forum yöneticisi ile görüşün.

Şu aralar ürünler cok cok ucuza gorunuyor. Normalden cok daha ucuz. İstanbulbilisim vakasi olmasın yine.

Dekonta uğur motorlu araçlar diye geçiyor ama.Yapmazlar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Motovento benim bildiğim kadarıyla epey büyük bir firma. Bir kaç tane şubeleri var. Şubeleri aradınız mı?

motovento battı yada batıyor diye biliyorum.her ilde şubesi falan vardı şimdi sitesine bile zor giriyorum.bence peşini bırakmayın bi gariplik seziliyor

motovento.com'un outlet menüsüne tıkladığınızda bu siteye gidiyorsunuz. Yani site sahte değil. Fakat ürünlerde bedenler M ve L dışında. Yani ellerindeki stokları tüketmek için bir indirim yapmışlar. Sitedeki fiyatlar İzmir Kahramanlar'daki fiili mağazalarında geçerli değilmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
motoventoutlet ise site sahte alışveriş yapmayın

ben ve birçok arkadaşım alışveriş yaptık ve ürünlerimiz elimize ulaştı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

Merhaba motovento'dan eldiven dün siparişi verdim.Sipariş alındığına dair ne mail ne de sitesinde gözüküyor.Telefonları açmıyorlar
Başına böyle bir şey gelen var mı.

sipariş askıda kalmış olabilir, aynısı başıma geldi aradım ve çözdük.

ben ve birçok arkadaşım alışveriş yaptık ve ürünlerimiz elimize ulaştı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

sipariş askıda kalmış olabilir, aynısı başıma geldi aradım ve çözdük.

İşte sorun orda arıyorum telefona bakan yok orda işgillendim zaten
Yarın tatil cuma bir daha arıyaçağım sonuç elde edersem yazarım

Evet şimdi aradım konuştum ilgilendiler 15-20 dk tekrar sizi arayaçağım dedi
sorun olacakmiş gibi durmuyor

ben iki kez stok bilgisi için arama ihtiyacı duydum, ikisinde de sorunsuz ulaştım aradığım numara 444 80 85

Arkadaşlar bu motovento kapatiyor mu? sahibi Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Cf-moto vs Çin motorlari da getiriyorlar Tr'ye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence ikmanı olan alsın. 4 Sene öncesinin fiyatlarından veriyorlar. Yüksek ihtimalle depoda kalan son ürünleri alış fiyatından satıyorlar.Çünkü 4 sene önce aldığım ceket aynı fiyatta şu an sitede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar