Motosikletten ve bu forumdan beni galiba sadece Ölüm ayıracak

Arasıda yazın, böyle güzel haber alalım, en küçük bir güzel habere hasret kalınan bu günlerde iyi geliyor.

African Twin hayırlı olsun şimdiden.

Kucağınızda velet kendini kurtarmış sayılır. Darısı bizim çocuklarımızın başına diyelim. 🧿

sağol varol dostum..herkesin işi gücü rast gitsin...harbiden bak hayata dair motosiklet ve masa tenisi hariç çok zevk almıyorum...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aha Fürek gelmiş...
Hayrolsun işallah :)

ulan kampana kafalı Alper Tunga..saç ektir biraz ben senin o keltoş kafanı görmek zorunda dğeilim... :))) Allahın keltoşu :))) babady Bora nonoşuda bi gelse :)))

Er-5 in durmuyodur inşallah

Epeydir sesin soluğun yok. Uzak kaldın

ATP Abim takipciyiz biliyosun camianın hep içindeyiz..ama kaza bela olmadığı sürece biz hatırlanmayız artık...herkes belli bir süre sonra köşesine çekilmeyi bilmeli...

468365407_10162089602223624_5379760672760485718_n.jpg

Adamim benim .

selam sevgiler Abicim...güzel günlerdi...yelekdeki Sinbonun sahibi o yeleği bize motosiklet nete hediye eden Halis Abide kazada vefat etti biliyomusun...ve nerde vefat etti..ben Çağlayan Adliyesindeki Vakıfbankda çalışırken bana 100 metre ötede E5 karayolunda arıza yapmış bir arabaya arkadan bindirdi ve rahmetli oldu...

Allah'ım nasip eyle😂

20 yıllık üyelik ve 22 bin mesaj ...güzel arkadaşlıklar güzel dostluklar..halende bu dostluklar devam ediyor...

Arasıda yazın, böyle güzel haber alalım, en küçük bir güzel habere hasret kalınan bu günlerde iyi geliyor.

African Twin hayırlı olsun şimdiden.

Kucağınızda velet kendini kurtarmış sayılır. Darısı bizim çocuklarımızın başına diyelim. 🧿

sıfırda alabilirim...2.el 1200 gs veya 1250 gs de alabilirim dostum napcağımı bende bilmiyorum...

Hadi bende bir merhaba deyim bari eskilerden kimler kaldı hey gidi hey

2005 has devrem selamlar :)))) ama

Uzun zamandır bakamıyordum siteye, ilk baktığımda seninde bir süre uğramadığını farkettim. Seni tekrar görmek güzel. Bizim devre tamamen emekli oldu herhalde.
Samet Ağır ' ı kaybetmişiz, çok üzüldüm.

yemin ediyorum sana ilk defa okuyorum ve inanamıyorum...Samet Agamla küstük...ama onu sevmeyi asla bırakmadım...

selam dostum..sanada küstüm bir zamanlar ama haybeye küsmüşüm çünkü neye küstüğümü bile hatırlamıyorum :))))

Son düzenleme:
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
İstanbulda yaşayan 25 yıllık arkadaşım ve de adaşım Haluk ile o gün bu gündür neredeyse her gün telefonlaşırız.

13 yıldır da turlara beraber çıkarız.

1 yıl kadar önce bir konuşmamızda motoruna ve/veya kaskına sticker yaptıracağını söylemişti.

Birkaç gün sonra da ÖMÇ sticker dükkanından görüntülü aradı.

“Adaşım bil bakalım kiminle karşılaştım burada?” dedi.

Hiç ama hiç tanıdık gelmeyen birisi vardı yanında.

Sanki eskiden daha kiloluymuş da sonradan kilo vermiş gibi duran birisiydi.

“Tanıyamadım adaşım.” dedim.

“NC grubundan Metehan yahu!” deyince ağzımdan “Uşaklı olup Serengetide yaşayan Metehandro mu?” çıktı istemsizce. :LOL:

Sonra Metehana verdi telefonu.

Biraz konuştuk.

Bir daha İstanbula geldiğimde mutlaka kendisine de uğramam konusunda iyice tembihledi.

Sonra da selam ve iyi dileklerimizi sunup telefonu kapattık.

İşte bu da böyle bir anımdır.

Tekrardan selamlar Metehandro. 👋

Uzun bir aradan sonra seni tekrar görmek güzel Metehan. 🤗
Hoşgeldin tekrardan. 👋

selam 2005 devrem... :)))) nedense devreciliği seviyorum....senden bir ay önce siteye üye olmuşum :)))) ben hp burdayım aslında bakınıyorum hep...ama bu yazılımsal görseli ilk defa görüyorum...değişik geldi ama çok akıcı olmuş forum...güzel zamanlar yaşadık hoşgördük...

İstanbulda yaşayan 25 yıllık arkadaşım ve de adaşım Haluk ile o gün bu gündür neredeyse her gün telefonlaşırız.

1 yıl kadar önce bir konuşmamızda motoruna ve/veya kaskına sticker yaptıracağını söylemişti.

“NC grubundan Metehan yahu!” deyince ağzımdan “Uşaklı olup Serengetide yaşayan Metehandro mu?” çıktı istemsizce. :LOL:

Biraz konuştuk.

Bir daha İstanbula geldiğimde mutlaka kendisine de uğramam konusunda iyice tembihledi.

öyle ilginç anılarım var ki...benimle ilgili farklı algısı olanlar çok neşeli veya çok geveze veya çok makara çok şaklaban olduğumla alakalı herkesin kafasında bir Mete Handro var aslında...ben klavye başında makarayı kukarayı seviyorum Palyoçoluk Soytarılık Bilinçli Kışkırtma Polemil Milleti Galeyana Getirek Ortalığı Karıştırmak herşey var...ama dış dünyada sessiz kendi halinde hatta sinirli agresif kendi halinde tuhaf bir adamım galiba...sevdimmi tam seviyorum..ama önve herkese her yaş grubu ne olurs olsun saygıda kusur etmiyorum olay bu galiba...benden nefret edenler bile beni severlerdi sağolsunlar...

Mesela Sinbonun sahibi rahmetli Halis Demir abimizle ful kavga polemik halindeydik forumda 15 yıl önce..sonda beni tanıdı sevdi hatta bir keresinde ulan madem bu kadar tatalı bi adamsın niye forumda götün başın oynuyo artizlik yapıyorsun ukalasın diyordu..abi bende böyleyim dikkat çekmeyi seviyorum ilgi budalası olmak hoşuma gidiyor diyodum...bak Samet Ağır Abimiz vefat etmiş...bende bizde hepimiz bir gün kaza bela veya bir şekilde ölücez..

ama güzel olan şu...Hatırlanmak güzel şey...

Biraz konuştuk.

2016 da Elazığda Tüp Mide Ameliyatı oldum yüksek kilolardan 100 kiloya düştüm ve galiba neşemide hayat enerjimide kaybettim..kiloluyken çok mutluydum ama sağlıksızdım..şimdi sağlıklıyım ama hayat tad vermiyor...istediğim hiçbişeyi yiyemiyorum..midemin yüzde sekseni alındı...

Abi ne aldığını anlatma Allah bereket versin :D
Bizde emekli olup şöyle tutarı yazabiliriz inşallah diyeceğim ama zor :D

inan son 1 yıldır çift maaş alıyorum...harika bişey..lise mezunu vasıfsız bir güvenlik olarak 50-55 bandında rakam almak mutlu ediyor beni...kiramda yok...kafam çok rahat...huzurluyum...

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
selam 2005 devrem... :)))) nedense devreciliği seviyorum....senden bir ay önce siteye üye olmuşum :)))) ben hp burdayım aslında bakınıyorum hep...ama bu yazılımsal görseli ilk defa görüyorum...değişik geldi ama çok akıcı olmuş forum...güzel zamanlar yaşadık hoşgördük...

Evet Metehan'cım. Bu forum alışkanlık yapıyor.
20 yıl olmuş, ben de kopamadım buralardan.
Zaman zaman yazmadığımda da takibi hiç bırakmadım. 🙏

Umarım uzun zaman daha buralarda hepbirlikte olmak kısmet olur bizlere.

Devrecilik güzeldir. 🤗

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ulan siyah nuri leflef kundura boyasıyla kendine panda süsü veren kutup ayusu

Motosikleti
SuZan
Metehandro demek cbf 150 demek bizim bilinçaltımızla oynama. hiç yoktan yoldan bi cbf150 çevirde üzerinde bi poz at bari forum'a.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sarı proleter çızmasını da unutmayalım
uzun-sari-cizme-yagmur-kar-su-gecirmez-cizme-balikci-cizme-avci-cizme-isci-cizme-16230_min.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar