- Konu Yazar
Arasıda yazın, böyle güzel haber alalım, en küçük bir güzel habere hasret kalınan bu günlerde iyi geliyor.
African Twin hayırlı olsun şimdiden.
Kucağınızda velet kendini kurtarmış sayılır. Darısı bizim çocuklarımızın başına diyelim.![]()
sağol varol dostum..herkesin işi gücü rast gitsin...harbiden bak hayata dair motosiklet ve masa tenisi hariç çok zevk almıyorum...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aha Fürek gelmiş...
Hayrolsun işallah![]()
ulan kampana kafalı Alper Tunga..saç ektir biraz ben senin o keltoş kafanı görmek zorunda dğeilim...
Er-5 in durmuyodur inşallah
Epeydir sesin soluğun yok. Uzak kaldın
ATP Abim takipciyiz biliyosun camianın hep içindeyiz..ama kaza bela olmadığı sürece biz hatırlanmayız artık...herkes belli bir süre sonra köşesine çekilmeyi bilmeli...
![]()
Adamim benim .
selam sevgiler Abicim...güzel günlerdi...yelekdeki Sinbonun sahibi o yeleği bize motosiklet nete hediye eden Halis Abide kazada vefat etti biliyomusun...ve nerde vefat etti..ben Çağlayan Adliyesindeki Vakıfbankda çalışırken bana 100 metre ötede E5 karayolunda arıza yapmış bir arabaya arkadan bindirdi ve rahmetli oldu...
Allah'ım nasip eyle![]()
20 yıllık üyelik ve 22 bin mesaj ...güzel arkadaşlıklar güzel dostluklar..halende bu dostluklar devam ediyor...
Arasıda yazın, böyle güzel haber alalım, en küçük bir güzel habere hasret kalınan bu günlerde iyi geliyor.
African Twin hayırlı olsun şimdiden.
Kucağınızda velet kendini kurtarmış sayılır. Darısı bizim çocuklarımızın başına diyelim.![]()
sıfırda alabilirim...2.el 1200 gs veya 1250 gs de alabilirim dostum napcağımı bende bilmiyorum...
Hadi bende bir merhaba deyim bari eskilerden kimler kaldı hey gidi hey
2005 has devrem selamlar
Uzun zamandır bakamıyordum siteye, ilk baktığımda seninde bir süre uğramadığını farkettim. Seni tekrar görmek güzel. Bizim devre tamamen emekli oldu herhalde.
Samet Ağır ' ı kaybetmişiz, çok üzüldüm.
yemin ediyorum sana ilk defa okuyorum ve inanamıyorum...Samet Agamla küstük...ama onu sevmeyi asla bırakmadım...
komık evet
selam dostum..sanada küstüm bir zamanlar ama haybeye küsmüşüm çünkü neye küstüğümü bile hatırlamıyorum
Son düzenleme: