Motosikletten ve bu forumdan beni galiba sadece Ölüm ayıracak

gelir ayak 3 yıl sonra cevap vermek :) hoşgeldiniz tekrar tanımıyorum ama tanımış kadar oldum. yaşlı ama tatlı ve asabi troll olarak hatırlayacam. yaşı dediğime bakmayın maşallah bu sözlüğün en genci sayılırım. aslında ben bebeyim :cherry: 3 yıl sonra cevaplarınızda beni de etiketlemeyi unutmayın.

napıyonuz la apaçiler... 🤣🤣🤣

Emrah bana mesaj attı bende girdim...

Vakıfbank'tan emekli oldum güvenlik olarak...1 yıl oldu...yaş 47 oldu...

şu an özel bankada joker güvenliğim...iyiyiz hoşuz bir yaramazlık yok..ncyi sattım Haziran da tracer 9 aldım sıfır...onuda satıyorum ilanda şu an...Afrika twin bakıyorum.. böyleyken böyle Hacılar..kucağımdaki benim velet Yurtdışında Romanya Bükreş de üniversitede okuyor...hayat devam ediyor..cbf150 ile bir taksi aniden durunca arkadan tosladım tamirlenuğraşmadım... sattım aktiva aldım 23 bin oldu şu an...

selam sevgiler herkese....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mobilden sıkıntı var galiba alıntı yapamıyorum...akşam pcden cevap yazarım tek tek dostlar..bu başlığı konu dışına almalı Site Yönetimi uyumaaa..

Skullhunter Erhan Dayı beni bi MOD yapmadın sana 20 yıldır küsüm 🤣🤣

24 SAATLİĞİNE MOD YAPIN YAV BARİ ..23 NİSAN ŞEKLİ SEVİNEM 🫶🥹🤣

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

şu an özel bankada joker güvenliğim...iyiyiz hoşuz bir yaramazlık yok..ncyi sattım Haziran da tracer 9 aldım sıfır...onuda satıyorum ilanda şu an...Afrika twin bakıyorum.. böyleyken böyle Hacılar..kucağımdaki benim velet Yurtdışında Romanya Bükreş de üniversitede okuyor...hayat devam ediyor..cbf150 ile bir taksi aniden durunca arkadan tosladım tamirlenuğraşmadım... sattım aktiva aldım 23 bin oldu şu an...

Mobilden sıkıntı var galiba alıntı yapamıyorum...akşam pcden cevap yazarım tek tek dostlar..bu başlığı konu dışına almalı Site Yönetimi uyumaaa..

Arasıda yazın, böyle güzel haber alalım, en küçük bir güzel habere hasret kalınan bu günlerde iyi geliyor.

African Twin hayırlı olsun şimdiden.

Kucağınızda velet kendini kurtarmış sayılır. Darısı bizim çocuklarımızın başına diyelim. 🧿

amin diyelim dostlar...hadi akşam PC den yazar ordan darlarım sizi...selam sevgiler Espresso...alıntılama yapamıyor mobil mesela...benim olayım PC yaaa...2005 de forumada internet cafelerden giriyordum evde PC yoktu inanın..bizden geçmiş valla siz mutlu olun yeter asi gençlik

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
İyi ki sataştım, adam benimle yaşıt ama emeklilik diyor, AfricaTwin diyor.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
468365407_10162089602223624_5379760672760485718_n.jpg

Adamim benim .

Hadi bende bir merhaba deyim bari eskilerden kimler kaldı hey gidi hey

Uzun zamandır bakamıyordum siteye, ilk baktığımda seninde bir süre uğramadığını farkettim. Seni tekrar görmek güzel. Bizim devre tamamen emekli oldu herhalde.
Samet Ağır ' ı kaybetmişiz, çok üzüldüm.

@mete_han

Abi aradan 3 sene gecmis,sagligin keyfin yerinde dir umarim.selamlar :)

bende 3 sene sonra cevap yazıyorum :))))

herşey yolunda emekli oldum..söylemesi ayıptır Devletten emekli maaşım 19.600 alıyorum..yine güvenliğe devam ediyorum 27.28 de ordan alıyorum...5-6000 liralıkda tikıt...kafa çok rahat..joker güvenliğim...tracer 9 aldım sattım şimdi beklemedeyim...

Metehan selam , iki sene önce Tamer'le Batı Karadeniz e sürüyorduk seni biryerde gördük ama neresi hatırlayamadım , NC nin canını almıştın yahu :) bu arada Tamer ayak bileğini kırdı yatıyor..

eyvallah dostum hatırladım..o gezim harikaydı inan...Tamer söyledi bana evet karşılaşmışız ...ve Tameride ayağı kırıkken ziyaret ettim evine gittim...o benim canım...NC yi çok özledim ama...

gelir ayak 3 yıl sonra cevap vermek :) hoşgeldiniz tekrar tanımıyorum ama tanımış kadar oldum. yaşlı ama tatlı ve asabi troll olarak hatırlayacam. yaşı dediğime bakmayın maşallah bu sözlüğün en genci sayılırım. aslında ben bebeyim :cherry: 3 yıl sonra cevaplarınızda beni de etiketlemeyi unutmayın.

selam dostum..Korona zamanı girmişsin foruma üyeliğe baktımda...korona eve kapanmalarında ben ful geziyodum..Vakıfbankda ve güvenlik olduğum için özel Valilik imzalı Görevli evrakım vardı...millet evdeyken ben Fethiyedeydim mesela..ama heryer kapalıydı tad vermedi gezi...ama özlüyorum 2020-2021 korona dönemini inan...her sene bir önceki seneyi özlüyorum nedense...buralardayız kaza bela olmadığı sürece....

2025'te nerede acaba...

ay em hiyır bu mesajları okuduğumda çalışıyordum sekuritiye devam :)))

Kamu bankasından emekli şu an halen güvenlikte çalışıyor... Motoru activa ama 😀
aga benim mesaj sayısına baksana ful geyik makara kukara 22 bin mesaj atmışım... :)))

Abiler amca oldu nasipse dede olmalarına.
Çok salmayın buraları.

selam sevgiler olsun aslan gardaşlarıma ...bizden geçti sizler mutlu olun artık...

Son düzenleme:
bende 3 sene sonra cevap yazıyorum :))))

herşey yolunda emekli oldum..söylemesi ayıptır Devletten emekli maaşım 19.600 alıyorum..yine güvenliğe devam ediyorum 27.28 de ordan alıyorum...5-6000 liralıkda tikıt...kafa çok rahat..joker güvenliğim...tracer 9 aldım sattım şimdi beklemedeyim...

eyvallah dostum hatırladım..o gezim harikaydı inan...Tamer söyledi bana evet karşılaşmışız ...ve Tameride ayağı kırıkken ziyaret ettim evine gittim...o benim canım...NC yi çok özledim ama...

selam dostum..Korona zamanı girmişsin foruma üyeliğe baktımda...korona eve kapanmalarında ben ful geziyodum..Vakıfbankda ve güvenlik olduğum için özel Valilik imzalı Görevli evrakım vardı...millet evdeyken ben Fethiyedeydim mesela..ama heryer kapalıydı tad vermedi gezi...ama özlüyorum 2020-2021 korona dönemini inan...her sene bir önceki seneyi özlüyorum nedense...buralardayız kaza bela olmadığı sürece....

ay em hiyır bu mesajları okuduğumda çalışıyordum sekuritiye devam :)))

aga benim mesaj sayısına baksana ful geyik makara kukara 22 bin mesaj atmışım... :)))
Abi ne aldığını anlatma Allah bereket versin :D
Bizde emekli olup şöyle tutarı yazabiliriz inşallah diyeceğim ama zor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar