Motosikletten ve bu forumdan beni galiba sadece Ölüm ayıracak

.

Selamun Aleykum dostlar...uzun zamandır buralara uğramıyordum...bir hal hatır sorayım dedim..sağlığınız sıhhatiniz iyidir inşallah...bisiklet mobilet derken son 2 yıldır büyük cc ye geçtim geçeli motor heyecanım aynı hızla devam ediyor...Ocak 2007 den beri süregelen cbf 150 hastalığı yanısıra nc 750 s aldım alalı bu aşkın sonsuza kadar süreceğini anladım..şimdi hedef rotalar daha gelişti uzadı..önceden günübirlik 700-800 km yapabilirken şimdi son denememde nc ile İstanbul Çanakkale Ayvalık İstanbul 1150 km kadar yaptım...

Allah kaza bela vermezse hayaller dahada büyüyor...Gürcistan Batum Tiflise kadar uzanan planlar için belkide gelecek yaz doğru zaman olacaktır...forumdan her ne kadar kopsak da burası ailemmiz yuvamız gibidir...ha forum heyecanı grup gezmeleri belki kalmamıştır ama yinede 7 den 70 e bu ortak sevda tutkunlarını burada olduğunu her daim hissettim...ben aslında büyük cc motoru gereksiz görürdüm..Avrupa hayaliyle para biriktirdim uçakla seyahat turizm firması aracılığıyla Avrupa Turuna katılacakken olm manyakmısın sen dedim cbfyi satmadan nc almış oldum..tesadüfen..ama iyiki almışım ve bu devalüasyondan sonra artık büyük cc almak neredeyse imkansızlaştı...ve büyük cc tadını da doyasıya yaşıyorum..ama geçen bayram sonu yine cbf ile Zonguldak Bartın Ankara Kırıkkale İst turu yaptım..her motorun ayrı keyfi ayrı havası var...

yaş 41 oldu...13-14 yıldır buralardayım..kazasız belasız sürüşler dilerim...biraz ciddi konu açtım belki sırf size merhaba demek için ama forumun en geyik üyesi benim aslında birazdan eski tanıdıklarla gevşemeye başlarız :p

herkesin hayallerine kavuşmasını dilerim...Allah gönlünüze göre versin...

küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın yanaklarından..büyüklerimin ellerinden öperim...:rendeer::king:

saygı ve sevgilerimle...

Son düzenleme:
şu evli ve çocuklu olanlar motosiklet kullanmasın efenim,çünkü bencil olmak için çok geç efenim. motosiklet kaybedecek bir şeyi olmayanların aracıdır,aksini savunuyorsanız umarım aksilik olmaz.

.

şimdi hedef rotalar daha gelişti uzadı..önceden günübirlik 700-800 km yapabilirken şimdi son denememde nc ile İstanbul Çanakkale Ayvalık İstanbul 1150 km kadar yaptım...

Tekrar hoş geldin. Günlük rota uzunluğunu tekrar gözden geçir istersen.

Eminim 1150 km lik rotanın bir başlangıç bir de bitiş yerini görmüşsündür. Arası sadece asfalt ve şerit çizgisi.

Abi fotoda öyle bir bakmışsın ki , hiç geyik yapılcak , gevşeyecek gibi durmuyorsun esas duruşta yazıyorum şuan 😀😀

Bu arada hoşgeldin tekrardan.👍

metehandroyu yakından görmek isteyenler için açık adres veriyorum yazın. saphire avm ye gidiyosunuz. en alt katta köfteci yusuf var her öğün kendisiyle orada karşılaşma ihtimaliniz epey yüksek :) birkaç kez karşılaşmışlığımız var

özlettin kendini eski dost.

motoru iki yıl önce satmış olsam, 18 yaşına giren oğlumu motordan uzak tutabilmek için motor alamasam da ikiteker macerasına bisikletle devam ediyor ve forumu düzenli olarak takip ediyorum.

Özledik seni başgan. CBF 150 siz bir metehan düşünülemez. CBF150 senin kaderindir. Kaderden kaçılmaz :) Bu arada pek değişmemişsin. Tekrar hoşgeldin.

Adana İl Temsilcisi
vay meteciğim özlemiştik,hoşgeldin tekrar.ADANA'dan selam olsun.:king:

F54

ya sen değilmisin bu sene karadeniz e gitmessem bana istediğinizi söyleyin diyen :p
burdan mı yazayım özelden mi giydireyim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar