Motosikletten anlayanlara soru

Öncelikle günaydın , benim bir sorum olacak (motosiklet'ten iyi anlayanlara). Sizce 1999-2000-2001 model 1000 lik racing lerden hayır gelirmi ? Yoksa elimde mi kalır ? Yani almak istiyorum da sizce alsam param boşa gider mi ? Malum o modelleri bile 10 küsür milyar . Arabalara benziyorsa motosikletler bence bakımları tam ise hayır gelir ama üstad'larım olarak sizlere de danışayım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum

Tahmin ettiğim kadarıyla pek fazla motosiklet tecrüben yok umarım öyle değildir.99-01 racinglerden hayır gelmeyebilir , kazalıdır vs dir.Eğer alacaksan ilk kullanıcısından itibaren bildiğin bir makinayı al , bu başlığı açtığına göre bu imkan da pek yok galiba.

Bu makinalar öyle her insanın kullanıp hakim olabileceği makinalar değil.
Eğer motosiklet tecrüben yoksa --scooter 125 cc gibilerini 600 cc için yeterli görmüyorum kendimce -- , değil 1000 cc super sport 600 cc bile düşünmesen hayatın ve sağlığın açısından büyük fayda sağlarsın.

aslında amacım hız değil yapacağım max hız 160 civarı olur bu makinalarla sadece görüntü yüzünden almak istiyorum çünkü süper sport lara bayılıyorum.
hız merakım yok zaten benim sence almamalımıyım ? :pale:

hız yapmıyacağım diyerek kendini kandırma
anladığım kadarıyla hiç motor tecrüben yok
160 dediğin SS ile 4 -5 sn içinde ulaşacağın bi hız
insanoğlu sahip olduğu güçleri kullanmak için yer arar
sende bunu yapacaksın :pr:
bu korkunç sonuçlara yol açabilir:salut:
topicte aradığın kriterlerde gerçekten temiz ve satılık bir motora sahibim
ancak sana satılacak motorum yok :farao:
motor görüntü için değil üstünde durmak için ve rüzgar için alınır :cat:
ardından seni anlatan hayata bakışını ifade eden motor tipi seçilir.:wiinkk:

hız yapmıyacağım diyerek kendini kandırma
anladığım kadarıyla hiç motor tecrüben yok
160 dediğin SS ile 4 -5 sn içinde ulaşacağın bi hız
insanoğlu sahip olduğu güçleri kullanmak için yer arar
sende bunu yapacaksın :pr:
bu korkunç sonuçlara yol açabilir:salut:
topicte aradığın kriterlerde gerçekten temiz ve satılık bir motora sahibim
ancak sana satılacak motorum yok :farao:
motor görüntü için değil üstünde durmak için ve rüzgar için alınır :cat:
ardından seni anlatan hayata bakışını ifade eden motor tipi seçilir.:wiinkk:
:cat: bu yoruma katılmamak elde değil

max. 160 yaparım diyerek kendinizi kandırmayın, 1000'lik sport makinada 2.viteste bu hızlara ulaşılır. hem paranıza hem de canınıza yazık olur.
Hyo250R ile de bu hızlara ulaşabilirsiniz, hem daha ucuza malolur, hem de görüntüsü dolgundur. Keşke 250cc de daha fazla alternatif olsaydı :pale:

hyo gt 250 r a döndüm ben BBRR ın topic ini okuduktan sonra :) neyse herkese tşk ediyorum iyi günler

İyi bir karar vermişsin, boşver 600 ve 1000 ini biraz tecrübe kazan sonra geçersin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanlış yaptın bence boşa para tecrübeden sonra nolcak hiçmi büyütmek istemiycen gitcen tamirci bi arkadaşınla söktürcen motoru temiz mi yararmı arızalı mı diye bakıtcan mis gibi alcan çok mu çizik var kazalımı parçaları sağlamsa yer 500 ytl boyat mis gibi sonrada satmassın zaten yeni :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar