- Konu Yazar
Merhaba, ben motosikletimle (Bajaj Pulsar RS200) arada uzun yola vs. çıkarken işime yaraması için altta linkini verdiğim yan çantayı aldım. Bu çanta sele altına bağlanıyor ve demiri yok. Benim motor için pek yan çanta demiri bulmak Türkiye'de mümkün değil gibi, ancak kendim özel yaptırabilirim diye uğraşmamak için (hem emek hem maddi) hem de tak çıkar rahat olsun daimi demir durmasın diye bu tarz bir çanta tercih ettim.
Çanta Linki:
www.temu.com
Çanta henüz elime ulaşmadığı için deneme fırsatım olmadı ancak kafamda şöyle bir soru işareti var. Bu çantayı taktığımda ne kadar yukarıya doğru takmış olsam da sizce tekerleğe doğru yaklaşma ve sürtme ihtimali var mı? Ben böyle bir olası risk için şöyle bir yöntem düşündüm: Artçı ayaklığının yakınındaki demirden arka stop lambasına doğru bagaj lastiği çeksem (bazı bagaj lastikleri tek çengelde üçlü vs. oluyor o tarz daha iyi olabilir) ve böylece çantanın tekerleğe doğru yaklaşmasını engellemiş olurum.
Fikirleriniz nelerdir?
Çanta Linki:
motorsiklet sırt çantaları, su geçirmez yan motosiklet bavulları 36 l-58l çift genişletilebilir kapasite yan çantalar - otomotiv - Temu
motorsiklet sırt çantaları, su geçirmez yan motosiklet bavulları 36 l-58l çift genişletilebilir kapasite yan çantalar ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve otomotiv ile ilgili yenilikleri görün. En son gelenleri keşfedin.
Çanta henüz elime ulaşmadığı için deneme fırsatım olmadı ancak kafamda şöyle bir soru işareti var. Bu çantayı taktığımda ne kadar yukarıya doğru takmış olsam da sizce tekerleğe doğru yaklaşma ve sürtme ihtimali var mı? Ben böyle bir olası risk için şöyle bir yöntem düşündüm: Artçı ayaklığının yakınındaki demirden arka stop lambasına doğru bagaj lastiği çeksem (bazı bagaj lastikleri tek çengelde üçlü vs. oluyor o tarz daha iyi olabilir) ve böylece çantanın tekerleğe doğru yaklaşmasını engellemiş olurum.
Fikirleriniz nelerdir?
Son düzenleme: