Motosikletli Tacizci...

Motosikletli tacizciye yumruk
Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'nde 21 yaşındaki İngiliz Becky Valtore, kendisine elle tacizde bulunan motosikletli bir kişiyi, yumruk ve tekme atarak kaçırdı. Üniversite öğrencisi genç kız, polise başvurarak plakasız motosikletle kaçan tacizcinin yakalanmasını istedi.

Londra’dan bir hafta önce Bodrum’a gelen ve Gümbet’teki bir otele yerleşen İngiliz Becky Valtore, dün gece eğlenmeye gittiği bardan çıkıp tek başına oteline dönerken, arkasından motosikletle gelen birinin elle tacizine uğradı. Motosikletini durdurup kendisine sarılmak isteyen tanımadığı kişiye yumruk ve tekme atan Becky Valtore, bir yandan da bağırarak yardım istedi. Neye uğradığını şaşıran tacizci de motosikletine binerek, hızla uzaklaştı. Polise giderek eşkalini verdiği plakasız motosikletle kaçan tacizcinin yakalanmasını isteyen Valtore, olaydan dolayı üzüntü duyduğunu, ancak Bodrum hakkındaki düşüncesinin değişmediğini belirterek, “6 yıldır tatil için Bodrum’a geliyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamamıştım. 8 yıldır uzakdoğu sporu yaptığım için kendimi rahatlıkla savunabildim. Motosikletle kaçmasaydı yakalayıp polise teslim ederdim” dedi.

Son 1 haftadır ikinci motorlu cinsel taciz ile ilgili başlığım...

Pardon...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oğlancağız ii bi dayak yemiş anlaşılan.. daha fazlasını da hakediyor ya..

motor kullanıyorsan yanında bir silah tasıyacaksın (saldırı amaçlı değil korkutmak amacıyla) kilitli kalsın

motor kullanıyorsan yanında bir silah tasıyacaksın (saldırı amaçlı değil korkutmak amacıyla) kilitli kalsın

Silahlahla ( Ateşli - delici - kesici - kırıcı vs vs ) işimiz olmaaazz,sakın ha:bounce:
Benim herkese yakınlarım dahil önerdiğim çok ama çok etkili ve öldürmeyen bir yakın savunma cihazı var!! Şok cihazı
Sahibinden.com da bir araştırın derim! fiyatı 35-50,-YTL arası birşey ve bulundurulması da serbest.Avcı malzemesi satan mağazalarda da bulunur.
Gerektiğinde saldırgan kişiye 400.000 Volt gibi bir akım veriyorsun ve saldırgan bir yavru kedi gibi pusup kalıyor! açıkçası, adele ve sinir sistemi yaklaşık 30-40 san kontrol edilemez, hatta kendini ayakta bile tutamaz hale geliyor.....
Gerisi size kalmış, formaliteden ibaret:bounce: zarsız zahmetsiz ama bu cihazı hasmınıza kaptırısanız vay halinize demeden de geçmeyeceğim:queen::queen:

Son düzenleme:
Adamlar o kadar azıtmış ki gözleri dönmüş kendilerini nasıl tatmin edeceklerini şarşırmış durumdalar...Böyleleri yüzünden ülkemizin adı lekeleniyor üzücü...

Keşke kaçamasaydı da kadın bunun ağzını burnunu iyi bir dağıtsaydı.

Şimdi de motosikletle taciz, tecavüz olayı moda oldu.Allah bunları islah etsin ne diyelim:farao:

ya elledide noldu eline bişeymi geçti Türkiye nin adını karalamaktan baska bişey deil

Terminatör 2 'deki gibi shotgun taşıyalım bari :)

terminator2.jpg

Bu motorun markasını modelini bilen varmı? Sesi süper de :)

Rigel,

Abi bu sefer Kırmızı Hyo afişe edeceksin diye ödüm patladı :p

Fatih Altaylı okurmusun bilmiyorum ama , köşesinde yazılarının altına "Biz Ne Zaman Adam Oluruz" diye bi bölüm koyar.. Hergün başka birşeyden bahseden tek bir cümle yazar.. Senelerdir koyuyor ama hala bitmedi.. Bence adam falan da olacağımız yok..

Ümit kardeşim duyuyormusun olanları.?
Babaçinin resmini kullanmanın zamanı :)
Ama adamın çoluğu çocuğu var yazık olur be :)

Şaka tabi :)

ALLAH ıslah etsin kardeşim bu herifleri. Normal akıl sağlığı yerinde olan biri neden böyle bir şey yapsınki belliki bu heriflerin ciddi anlamda tıbbi yardıma ihtiyacı var. Baktın olmuyor vericen zopayı :) Helal olsun turist kıza...!

Halbuki kıza gidip, kibarca bir bira ısmarlamayı teklif etseydi, hayal ettiklerinin çok daha fazlasına kavuşabilirdi akılsız herif...

Diy mi ama..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar