Motosikletli Oku Ve Okuttur ! Senin,Bizim İçin Önemli !

Selam Arkadaşlar. Sizler ile bir Foto Paylaşmak istiyorum. Bunu Ne Kadar Çok yayar ve İnsanlara Okutursak bizim için O kadar Önemlidir. Hele ki Kaza Ve Ölüm haberlerini Bu kadar Sık Aldıgımız Bu Zamanda. Sizlere Teşekkür ediyorum.
FaceBook'u Olanlar için;http://www.facebook.com/photo.php?p...hp?pid=4713098&fbid=426112179764&id=681144764

Olmayanlar içinde Foto'yu eklicem.

Uploaded with ImageShack.us

Herkese Gönderirsek Ve Paylaşırsak Belki bir Şeyleri Degiştiririz İlginize Teşekkürler. Bizi Üzmeyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanırım linkte bir sorun var içeriğe erişilemiyor yazıyor

Bakıyorum hemen. Teşekkürler uyarı için.

olmuş olması lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
facebook linkinden giriş yapmaya çalıştığımda aynı hatayı vermekte

7.Madde bence :farao: Olmaması gereken bi madde :farao:

Bizim üzerimizde koruma varsa arabadakilerde güneşten yanıyor ( klima olmayanlar için ) o zaman onlarda hızlı ve önde gitmek için çabalasın.

Motosiklet trafikte aralardan geçerek sürülmesi gereken bi araç değil.
Aralardan geçerek (makas atarak ) diğer araç sürücülerine zor anlar yaşatabiliriz, hele bir de araç sürücü acemi ise, telaşa kapılıp ani fren yaparak arkasındaki sürücünün ona, onun ona, onun ona çarpmasına neden olabilir.

Biz motosikletiz her yerden geçeriz sıyrılırız, şuradan geçerim düşüncesi yanlış!!
Biz nasıl arabalar önümüze kırınca demediğimizi bırakmıyorsak, onlarda önlerine biz geçtiğimiz zaman derler.
Arabaların yaptığı kural ihlali kadar belkide daha fazlasını motosikletliler yapıyor.
Bunu da göz önünde bulunduralım lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Link çalışıyor şu anda

Dogru söylüyorsunuz. Bende Savunmuyorum o maddeyi. Sadece İnsanları azıcık bilinçlendirmek adına bir Foto. İnsanlar Hangi maddeyi Kaparsa,aklında kalırsa bizim için kar bence.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------

Link çalışıyor şu anda

Teşekkürler. =)) İlk Verdigim Link'mi 2.simi acaba ?

Dogru söylüyorsunuz. Bende Savunmuyorum o maddeyi. Sadece İnsanları azıcık bilinçlendirmek adına bir Foto. İnsanlar Hangi maddeyi Kaparsa,aklında kalırsa bizim için kar bence.

Hocam ama eline bu broşürü alan herkes senin benim gibi bu konuda az veya çok bilgisi olan insanlar değil. Bunların içinde en nefret ettiğim sürücü tipi de olabilir.

Adam broşür elinde o maddeyi okuduktan sonra şöyle diyebilir

'' Yok ya, onlara yer verecekmişiz, bak ne yapıyorum ben görürsünüz,
sıyrılıp geçte sana bi takiyim asafaltı öpünce anlarsın yer açmayı ''

zihniyetinde hayvancağızlar çooook var.

Dogru Söylüyorsunuz.Aslında. O na bakarsak Bütün Maddelere bi kılıf uydurucak insan çıkar. Onun için Ne Yapsak Batıyoruz zaten...Oraya uydurulucak bir Madde Bulalım siliyim onu buldugumuzu yazıyım..

motor kullanırken arabaların arasında kalmak egsoz gazlarını solumak ve de 50 derece gunes altında beklerken motorunuz birde fan acıyorsa vay halinize :) aradan gecme hakkımı her zaman kullanırım motora her ulkede yol verılır bizde arabalar gibi gitmeyen trafıkte bekliceksek motora bınmeye luzum yok, tabi bu dediklerim insanları ve kendimi tehlikeye atarak yapılcak seyler degil abartmayalım makul ölcülerde imkanlarımız el verdigince duran trafıkte söz konusu zaten bazen trafık o kadr sıkısıyorki yer kalmıyor sizşnde pestiliniz cıkıyor :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben hiç bir maddenin değişmesinden yana değilim. Dur kalklarla zaten yeterince yıpranıyor bu havalarda motorlar bir de üstüne üstlük aldığımız eksoz dumanın zehri var insan olan yardımcı olmalı ve kendini bizim yerimize koymalı

motor kullanırken arabaların arasında kalmak egsoz gazlarını solumak ve de 50 derece gunes altında beklerken motorunuz birde fan acıyorsa vay halinize :) aradan gecme hakkımı her zaman kullanırım motora her ulkede yol verılır bizde arabalar gibi gitmeyen trafıkte bekliceksek motora bınmeye luzum yok, tabi bu dediklerim insanları ve kendimi tehlikeye atarak yapılcak seyler degil abartmayalım makul ölcülerde imkanlarımız el verdigince duran trafıkte söz konusu zaten bazen trafık o kadr sıkısıyorki yer kalmıyor sizşnde pestiliniz cıkıyor :p

Benim anlatmak istediğimde abartma olayı yok hocam, giden trafikte benim önüme kıran bi araba varsa küfür ediyosam, ben kırdığımda da bana küfür ederler.
Bunu yapan motosikletçiler yok mu? var. Hemde çok. kırmızı ışık yeşile döndüğü sırada arkadan gelen bi motosikletçi ne yapıyor. hemen aralardan geçiyor.

O anda acemi bi şoför olsa heyecan yapar. kazaya sebebiyet verilmiş olur.

Ben hiç bir maddenin değişmesinden yana değilim. Dur kalklarla zaten yeterince yıpranıyor bu havalarda motorlar bir de üstüne üstlük aldığımız eksoz dumanın zehri var insan olan yardımcı olmalı ve kendini bizim yerimize koymalı

Ben Tepki gelince degiştirelim dedim. Aslında Bence Bütünüyle Paylaşılmalı ;) İnsanlar Anlamalı. Bizde İnsanız. :cat::cat::cat::cat:

7.Madde bence :farao: Olmaması gereken bi madde :farao:

Bizim üzerimizde koruma varsa arabadakilerde güneşten yanıyor ( klima olmayanlar için ) o zaman onlarda hızlı ve önde gitmek için çabalasın.

Motosiklet trafikte aralardan geçerek sürülmesi gereken bi araç değil.
Aralardan geçerek (makas atarak ) diğer araç sürücülerine zor anlar yaşatabiliriz, hele bir de araç sürücü acemi ise, telaşa kapılıp ani fren yaparak arkasındaki sürücünün ona, onun ona, onun ona çarpmasına neden olabilir.

Biz motosikletiz her yerden geçeriz sıyrılırız, şuradan geçerim düşüncesi yanlış!!
Biz nasıl arabalar önümüze kırınca demediğimizi bırakmıyorsak, onlarda önlerine biz geçtiğimiz zaman derler.
Arabaların yaptığı kural ihlali kadar belkide daha fazlasını motosikletliler yapıyor.
Bunu da göz önünde bulunduralım lütfen

Arkadaş :cat:
Bu söylediklerin çok doğru değil. ingiltere başta olmak üzere neredeyse birçok avrupa ülkesinde trafik lambalarında yaklaşık 10-15 metre bir alan önce bisiklet sonra motosikletlere ayrılmıştır kanunen. Yani araçlar ışıklara yaklaşmadan durmak ve motorlara yer açarak en öne geçmelerine olanak sağlamak mecburiyetindedirler.:)

Kazsız belasız sürüşler.

Tartışılan 7.maddede ifade edilmek istenen arka arkaya giden iki araç arasında değil de, yan yana iki şeritte giden araçlar arasında yer açılmasının istenmesi.

Bu istek bence gayet doğal, zaten olması gereken de bu. Her araç şerit bilincine sahip bir şekilde kendi şeridinden gittiğinde şeritler arasında motosikletlerin (kontrollü bir şekilde) gidebileceği bir boşluk oluşabilir.

Seyir halindeki araçların arasında slalom yapılmasına ben de karşıyım. Ama neredeyse durma aşamasına gelmiş bir trafikte şeritler arasındaki boşlukta dikkatli bir şekilde, sürat yapmadan ilerlemenin yanlış olmadığını düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Size bununla ilgili ufak bir örnek ;
Geçen hafta Ankara Etlik ana caddesinde ışıklarda trafik sıkışmış ve bende motorumla arkadan geliyorum. Ters şeritten gelen bir taksi durmasına rağmen ben motorluyum ya trafiğe çıkmaya hakkım yok ya birden çekilsene kenara diye el kol hareketi yapmaya başladı gideceği istikamet ters şerit olmasına rağmen.
O anda kafamdan kaskımı çıkardım ve adamın yanına giderek dün akşam taksine bindiğimde çok kibar ve efendiydin bana karşı dedim ve bir gün öncesi akşamı o adamın taksisine binmiştim adam beni tanıyarak pardon demeye başladı. Böylemi olması gerek yani...

Her maddesi cok güzel çok beğendiğim bir yazı olmuş..elimde bundan bir yığın olsa bi pazar hiç üşenmez kapi kapi bunları dagitirdim :):p

bir amatör soruyor...

arkadaslar merhaba once kendımı anlatım kucuklugumden berı bir motorum olsun turkıyeyı gezeyım dıe nıetlenıodm bısıkletle kaza gecırıp beyın kanaması gecırınce anneme soz verdım motor a bınmıcem dıe ama gecenlerde annemdeen helallık aldım ıstedıgımı yapacagım yas 27 oldu ama yıne cabuk kavrayacagıma emınım sızce ılk once otomatık vıteslı bı motorlamı baslasam yoksa vıteslı kucuk bır motorlamı...sizce

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle büyük geçmiş olsun ve bundan sonrası için çok daha dikkatli davranmanız dileğiyle. Konunun yeri burası olmamakla birlikte maddi imkanların da elverdiği çoklukla otomatik vites bir scooter tavsiye olunur. Motorun küçük olmasından dolayı annemizin de aklı kalmamış olacaktır ve sizde bu işin keyfini çıkarmaya başlamış olursunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar