paylaşım içi teşekkürler sarp,
maddelerin hepsi güzel ilave bile yapılıp bunlardan bastırmalı ve trafikte giderken araçların arka camlarına yapıştırmalı
ilk önce egitim diyorum,ama arda ordada egitimsizler çıkmıyor değil kısa bir örnek ;
geçen akşam Maltepe sahilde Muhammet abimizin vermiş oldugu iftar yemegi vardı,geç gidip erken ayrılmak zorunda kaldım,avrupa yakasından gelen arkadaşları geçirmek için yola çıktık.sahil yolundan bagdat caddesinden devam ettik.bağdat caddesinde trafik malesef herdaim full

ale: neyse aynadan bizi gören araç sahipleri sağa sola kaçıp bizlere yol vermeye çalışıyorlar güzel bir davranış :rendeer: yol veren araçların yanından geçerken teşekkür ettim kendilerine,onlarda hakkınız geçin der gibi sempatiyle gülümsüyorlardı.ama bazı ök... taksiciler malesef aynı düşüncede değil sağ tarafa yanaşıyorsun önüne kırıyor sola geçmeye çalışıyorsun yine aynı,en sonunda birine gel dedim kaldırımın üzerinden git

r: mal mal bakıyor egitim nede olsa & 90 'ında 0 ( sıfır )
şimdi çogu araç sürücüsü diğerleri gibi yol verse ne olur bir tarafına bir şeymi batar,yoksa arabası çok mu yakar.
bence güzel bir Sticker yaptırıp trafikteki araçlara,park halindeki araçlara yapıştırıp onları biraz olsun motosiklet konusun'da bilgi sahibi yapmalı,olmadı Bayülgen'e bir akşam çıkartma yapmalı