Motosikletler Nasıl Çalınıyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence eve koymak
o zamanda eve hırsız girerse goturebilir
en iisi allaha dua etmek calınmasın die:queen:

arkadaşlar motor için kasko fiyatı almak isterseniz hemen fiyat hazırlarım
hemde en uygunundan ne de olsa sigortacıyım:)

Benim AklımaTakılan bi soru var motosikletin kasko değeri nasıl belirleniyo. Benim Motosikletimin Değeri 3500 YTL ama fatura eksik kesilmiş. bu kaskoya etki edermi?

calıntı motor ıhbarı yapcam arkadaslar 41 r 1757 mondıla 150 re bordo grı renkde daha yenı calındı bayramın 3 gunu duyan goren olursa lutfen haber versın yalvarırım daha 300 kılometrede yardım cı olursanız sevınırım yer kocaelı korfez tlf numaram 536 769 81 16

calıntı motor ıhbarı yapcam arkadaslar 41 r 1757 mondıla 150 re bordo grı renkde daha yenı calındı bayramın 3 gunu duyan goren olursa lutfen haber versın yalvarırım daha 300 kılometrede yardım cı olursanız sevınırım yer kocaelı korfez tlf numaram 536 769 81 16

kardeş sende bütün konuları dolaşmışsın
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=538381&posted=1#post538381
birde yazdığın plaka bile doğru değil

kavamı bozma benım calınan senın motor degıl nede olsa keyfın gıcır plakada dogrudur 41 R 1757 calınan malın sahıbının halınden anca onu gıbı olan bılır bosa konusma bırdaha

bayıltıcı elektro şok

kardeş benimde motosikletim var senin dahiyane fikrin çok hoşuma gitti nerden temin edebiliriz şok aletini tel falan varmı siparişi nerden vercez

Bence;
Motora ikinci bir akü takviyesiyle, elcikleri metal elciklerle değiştirerek bunlara elle tema halinde dokunana şok yaparak bayılmasını sağlayacak elektroşok cihazı bağlamak. Karaköy'de bulunuyor bu cihazlardan. Bir yandan alarm çalarken diğer yandan bayılan hırsız motoru çalamaz. İki kişi bile olsalar bayılan arkadaşlarını alıp hemen arazi olurlar. Motor yerinde kalır. Benim motorda var bu sistem. Zinciri, kilidi, alarmı bir şekilde hallediyorlar. Ama şok cihazını halledebileceklerini sanmıyorum. Çünkü halledebilmek için motora dokunmaları gerekiyor. Dokundukları anda hem alarm çalıyor hemde elekroşok devresi çalışıyor. Dokunmadan çalamazlar herhalde... eldiven kullanmayı akıl etseler bile devrenin çalışmasıyla birde elkronik koku sprey cihazı de bağlandımıydı bayıltıcı spreyle desteklendiğinde o motoru çalacak hırsıza birde madalya takmak lazım...Biraz pahalı olur ama en garantili şekil bu. Ağır olunca motor o da hırsız için dezavantaj. Kayınbiraderimle denedim... Kayınbirader 4 saat mışıl mışıl uyudu... işte bu... Kamyonette çalışmayan bir motoru takip edemezsiniz... Motoru söktükleri zaman tüm yaptıklarınız boşa gider. Hırsızlarda teknolojiyi takip ediyorlar. Diyelimki çalıştırıp gitmeye çalışıyorlar bas uzaktan kumanda ile şok devresine sinek gibi yapışır yere... Sonra da karakolda kendine gelir hırsız efendi... Bu arada motorun üzerine uyarı yazısıda yazmak lazım... Meraklı vatandaşın ellemesini engellemek için. "Bu motor Yüksek gerilim elekroşok devresiyle korunmaktadır. Dokunmayınız..." o zaman maçası sıkan yanaşır ve dokunur. Dokunursa görür hanyayı konyayı...
nerden temin edceğiz

Son düzenleme:
çalıntı motorumu buldum.

arabamla şişliden dönerken yıkatmak için bir otoparka girdim aynı zamanda
yıkama yapıyolar.ve daelim bir motor gördüm rengi saçma sapan bir kırmızı.plakası yok. motoru bazı kısımların dan tanıdım ve polis çağırdım.motorumu aldım şikayetçi oldum.hiç bir şey yapmamışlar.çalıntı mal almak tan bir ceza ödemişler.halbuki çalanlar kendileri.ruhsatı ve plakası olmayan bir motora kim para verir.aldıkları adam arkadaşlarıymış. ama telefonu yokmuş. arkadaşlarının soyadınıda bilmiyorlarmış.ve evime 100 mt. yakında 4 ayda binmişler.bir hırsızın bu kadar mal olacağını düşünmedim hiç

Akrabamın oturmadığı eski bir ev var bizim eve bitişik.O evin girişine koyuyorum.Zemine beton döküp içine iki tane demir sapladım onlara bağlıyorum.Bulunduğu yere evler için kullanılan dandik alarmlardan taktım bir de kablosuz güvenlik kamerası var gece kontrol amaclı arada uyanıp bakıyorum :)
Evin kapısı iki tane ikinci kapının üstüne dikkat: kapıda yüksek gerilim vardır yazılı bir levha koydum...Yapabileceğim de bu kadar zaten

Motosikletler üflemeli çalgılar grubuna dahil olup,iki el ile tutup,deliklerini kapatarak ve üfürerek çalınır.Çalmasını bilirsen pek güzel ses verir.Obuagiller familyasının ikitekerliler sınıfına dahil olan bu aletin chopper,race,scooter,enduro gibi farklı sesler veren alt sınıfları da vardır.Hepiciğinin sesi denişik denişiktir ve acayip hoştur.

Lütfen motorlarımızı nota ve solfej dersleri almadan çalmayalım...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: öldürdün beni valla.

ilginç bir hırsız
adam akşam arabayı bu şekilde burakır birde resim çekmiş.sabah arabanın oldugu yerde araba yok 'biz taktırırız abi':mrgreen:

1925lu8.jpg

motosikleti çalamayanlar ne yaparlar!!!
-tabi ki tekerini söküp çalarlar...
(olmaz demeyin, hem de bal gibi oluyor)::xs06:: ::xs06::

arkadaşlar bu bilgiler iyi oldu hepinize tşk ediyorum... daha almadan bunalıma girdim vallaha nolcek bizim halimiz yeter be kardeşim hep hırsızlardan bizler kaçıyoruz...kaçan yerine kovalayanmı olmak gerekiyo?:queen: anlamıyorum ki:silent:slmlarımla

açık konuşalım yakalandıgımız zaman kendimiz vericez cezalarını başka türlü olmas saten 2 3 ay yatıp yine yaparlar bu işi ben hiç açımam sakat kalıncaya kadar döverim

GKN

ilginç bir hırsız
adam akşam arabayı bu şekilde burakır birde resim çekmiş.sabah arabanın oldugu yerde araba yok 'biz taktırırız abi':mrgreen:

1925lu8.jpg

ya bunu cidden bende düşündüm geçen sene
3 sefer arabamın camı kırıldı ve en son doraglass 'abi son cam başkada yok' dedi
arabam opel omega pek parçası yok piyasada
benim arabamda tesisat var ama öle çalınmaya müsait deil,
herşey gömme..
harbiden yazıcaktım lütfen camı kırmayınız hırsız kardeş, içerde bi mok yok diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar