Motosikletler Nasıl Çalınıyor?

Duyduğum kadarıyla tel kapalıyken hattı uydu üzerinden açabiliyorlar görebiliyorlar değil açabiliyorlar ...dolayısıyla dinleyebiliyorlar
bu yüzden kişilerin özel toplantılarda tel sadece kapamadığı pilinin çıkarıldığını duymuştum :wiinkk:
:)
he tabi biz gittiğimiz zaman bu sistemi kullandırırlar mı onu bilmiyorum işte

ama şu da var ki çalıntı motorları söküyorlarsa hemen tel ortaya çıkacaktır en fazla nereye sokabilirsin ki telefonu :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya bunlar boş işler polis her gördüğü kuşkulu motoru cevirmedikçe bu motorlar çalınmaya devam eder
çevirsede işlem uzun motor parka çekilecek hırsız karakola götürecek hakkında yazı yazacak cevap alacak oooooo bunlar polis için uzun iş ki her şüpheli motoru çevirmiyor. ama kendi motoru calınsa dünyayı altına üstüne getiriyor

napsın gariplerim bi senin benim motorummu çalınıyoooo. o kadar motor var nasıl bulsunlar hemen bulsalardı hırsızlık meslek olmazdı dimi:queen: :queen: :queen:

çalıntı Daelim S2 250

Arkadaşlar dün evin önünden Daelim S 2 250 scooter'ımı çaldılar.Evin tam camın karşısında hatta sokak lambasının tam dibinde olmasına ve disk kilidine rağmen.Plakam 34 TD 2945. Eğer bir şekilde görür veya haberdar olursanız lütfen beni bilgilendirebilirmisiniz.Tel No: 0505 3108335 Teşekkürler.

Selam
Dün gece evin önünden disk kilidide takılı olmasına rağmen Daelim S 2 250 scooter motorum çalındı.Plakam 34 TD 2945 eğer duyar veya bir şekilde birilerine gelirse beni bilgilendirebilirmisiniz .Tel No: 0505 3108335

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun...

Arkadaşlar dün evin önünden Daelim S 2 250 scooter'ımı çaldılar.Evin tam camın karşısında hatta sokak lambasının tam dibinde olmasına ve disk kilidine rağmen.Plakam 34 TD 2945. Eğer bir şekilde görür veya haberdar olursanız lütfen beni bilgilendirebilirmisiniz.Tel No: 0505 3108335 Teşekkürler.

Selam
Dün gece evin önünden disk kilidide takılı olmasına rağmen Daelim S 2 250 scooter motorum çalındı.Plakam 34 TD 2945 eğer duyar veya bir şekilde birilerine gelirse beni bilgilendirebilirmisiniz .Tel No: 0505 3108335

Merhaba, geçmiş olsun. Bir çok yerde yazdığımız/yaşadığımız/duyduğumuz gibi önlemlerin hiçbiri bu işte pek bir işe yaramıyor. Kapalı garaj o da herhangi bir kapalı garaj değil; aydat ödenen ciddi bir kapalı garaj tek önlem gibi. Onun dışında heran gözünüz üstünde olacak! Sıkıcı bir iş!
Karakol, marakol hikaye illaki başvurulacak ama ümit taşımaya gerek yok. Zaten onların hiç ümidi yok!
Neyse,...
Geçmiş olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mal canın yongası adam üzülüyo ya arkadaşlar...:pale:

arkadaşlar ben araç takip cihazı taktırdım ve rahat ettim,herkese de tavsiye ederim.Şu anda mesela gecenin 4 ü ve ben 8. katta oturduğum halde motorumun aşağıda güvende olduğunu bilgisayarımdan izleyebiliyorum.24 saat gözaltında tutabiliyorum.Bundan daha fazlasını da düşünemiyorum zaten.Diyelim uyurken çalındı,yerini bilgisayarından tespit edebiliyorsun,hangi şehirde,hangi sokakta saat kaçta nerden geçmiş,nerde durmuş,son 1 ayın dökümünü veriyor sana.Bence çok güzel bi sistem.Küçük bi kit olduğu için motorun heryerine saklaman mümkün.aractakipcihazları.com gibi bi sitesi vardı sanırım.Ayrıca bi sms atarak istersen aracını durdurman bile mümkün ama bi arkadaşın dediği gibi motorlar için tehlikeli olabilir,arabalar içinse süper.En kalıcı ve güvenilir olarak bu yöntemi kullanıyorum ben 1 motorum çalındıktan sonra.Ama yinede daha iyi bi yöntem bilen varsa buraya yazsın mutlaka.

Yarım saat ofise girip çıktım. O arada kontak anahtarını tornavida ya da benzeri bir şeyler zorlamış, direksiyon kilidini kırmaya çalışmışlar. Anahtar yuvasına giren parçalar sıkışmıştı. Çok uğraşarak açabildik.

Motosikleti bırakmak zorunda kaldığım zaman önümde park etmiş araçlar kalacak şekilde kaldırıma park etmeye çalışıyorum. Böylece önüne kamyonet çekmeleri zorlaşacak, motoru arabaların üzerinden aşırtmaları gerekecek. En azından kısa süreli bir yere gittiğinizde taşınmayı zorlaştıracak engeller oluşturun.

kurban olim ya herkesin altında cooook pahalı bi motor yok ki adam nası alsn qps sistemini de taksın makınesıne..qider bi otoparkla anlasr yada qidip qiriş kat bı ev bulur içeri kor...qenelqecer cözümler sunun ark.lar..GENELGEÇER....

Alarm yeterli oluyor benim için hassas ayarlattım sesi de en yüksek seviyede.
Kedi dokunsa çalıyor. Bazen geceleri uyuyamıyorum ama çalınmasından iyidir herhalde. para kolay kazanılmıyor.

c@n

bende ist şişlide oturuyorum motorumu evin çaprazındaki ağaça kitliorum gidon klidi zincir klid motorsiklet kilidi, disk klidi ile kitliorum alarmı kurmuyorum çok fazla zırt pırt ötüor

burda mondial 125 mt var 10 dakka ilerimizd duruyor direksiyon klidi açık sokağın ortasına park edior adam ama aylardır bişi olmuor + runner var bide oo adamda hiç klit takmıor ama ana cad duran 2 zamanlı popcorn motorsikletin benzini çalmışlar 1 debranda çalındı

otomubul a bir bakın sanki ürün bireyselde kullanılıyor boyutlarıda biyere sıgar motorda

bulunan araçların aylarca ve hatta yıllarca otopark köşelerinde atılıp parçalandığını hepimiz duymuşuzdur.
bununla ilgili çok defalar emniyete ve trafik şb. md.lüklerine mailller attım.
ancak ya cevap gelmedi yada ilgili birime iletilmiştir THANX deyip geçtiler.
****** birde şöyle bir husus var;
bu yediemin otopark olarak adlandırılan yerlerin telefonları trafik memurlarında veya şubelerinde bulunurmuş...
bu numaralardan model ve renk vererek benzer araç varsa
bizzat gidip şase nosunuda kontrol edip yakalayan bir kişiyle görüştüm.
yaklaşık 2-3 sene evel bu şekilde bulmuş...
bu konuda bilgisi olanlar ve bilgi edinenler paylaşırsa belki hepimize bir faydası olacaktır....

MOTORLAR NASIL BULUNUYOR başlığınlada ilgilenirseniz
bulan lar nasıl bulduğunu yazar veya nasıl bulundugunu duydugunuz arkadaşların mümkün olduğunca detaylarını paylaşırsanız birbirimize ışık tutarız
diye düşünüyorum arkadaşlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben araç takip cihazı taktırdım ve rahat ettim,herkese de tavsiye ederim.Şu anda mesela gecenin 4 ü ve ben 8. katta oturduğum halde motorumun aşağıda güvende olduğunu bilgisayarımdan izleyebiliyorum.24 saat gözaltında tutabiliyorum.Bundan daha fazlasını da düşünemiyorum zaten.Diyelim uyurken çalındı,yerini bilgisayarından tespit edebiliyorsun,hangi şehirde,hangi sokakta saat kaçta nerden geçmiş,nerde durmuş,son 1 ayın dökümünü veriyor sana.Bence çok güzel bi sistem.Küçük bi kit olduğu için motorun heryerine saklaman mümkün.aractakipcihazları.com gibi bi sitesi vardı sanırım.Ayrıca bi sms atarak istersen aracını durdurman bile mümkün ama bi arkadaşın dediği gibi motorlar için tehlikeli olabilir,arabalar içinse süper.En kalıcı ve güvenilir olarak bu yöntemi kullanıyorum ben 1 motorum çalındıktan sonra.Ama yinede daha iyi bi yöntem bilen varsa buraya yazsın mutlaka.

Ne kadar tuttu bu sistem ve nerde yaptırdın dostum

Araç takip cihazı

Cihazı http://www.aractakipsistemleri.com siteden sipariş edebiliyorsun yada İstanbuldaysan zaten adresi belli,bulunduğun ildeki servise yönlendiriyorlar seni,10 dk da takılıyor ödemede internet üzerinden olabiliyor yada varsa bayisi ordan herşeyi halledebiliyorsun zaten.4 adet üzerine baya indirmi varmış bende sonradan öğrendim,yarı yarıya fiyatı düşüyor(120 euro),5 kişi birleşip almak daha hesaplı,aklında olsun.

aynı dert bendede var arkadaslar gec eyarısı kalkıp bakıyorum yenındemı dıye aldıgım onlemler ıse saka gıbı sadece celık halat ve bahce kapısına takdıgım bır kılıt he bırde cok degerlı oglum carlos var gece boyunca yanında yatıyo cınsıne gelcek olursak rotwaylır :) butun guvencem o allah herkesı serefsızlerden korusun arkadaslar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar