Motosikletler İçin Kutu Garaj

Bir motosikleti korumanın en iyi yolu garajınızın olmasıdır. Garajı olan bir eve sahip olmak ise hepimizin hayaliyken pek azımız bu şansa sahip olabiliyoruz. Bu noktada devreye Avusturya dan urban-artrock firması yaptığı kutu garaj modelleri ile imdada yetişiyor.

4 farklı boyutta, elektrikli uzaktan kumandalı olarak sunulan bu garaj aşağıda ki ebatlarda üretiliyor:

X- Large: 3,5 x 1,8 x 1,8m
L – Large: 3,0 x 1,5 x 1,6m
M – Medium: 2,7 x 1,25 x 1,4m

Pek çok renk seçeneği sunulan garajın tasarımcısı elektrikli motosikletlerin gelişimini görüp elektrikli motosikletlerin şarj edilebileceği modellerde garaj üretimide yapmış. Hatta üzeri güneş enerji panelleri ile kaplanan kendi enerjisini üreten modellerde yelpazede yer alıyor.

Asfalt ve sert zeminlere konulabilen garaj aracınızı hırsızlıktan olduğu kadar hava şartlarına karşıda koruma sağlamakta.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 233ev9.jpg
    233ev9.jpg
    13.9 KB · Görüntüleme: 16,600

MkD

ben aynısını demiştimde gülmüşlerdi bana :mrgreen:
bak adamlar yapmış...
ne güzel :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güneş enerjisi iyi fikir şu motosikletleri hibrit yapsınlar bu garajlar kapış kapış gider.

Müthiş bir tasarım ve icat! Kapalı garajım yok, kaç gündür karakara düşünüyorum, motorum sabahtan öğleye kadar direk güneş altında kalıyor. Ve parkettiğim yer toprak yol kenarı olduğu için aşırı tozlanıyor, her binerken silmek v.s illallah dedirtti! Motosiklet brandası almayı düşünüyorum, ama onuda hergün aç, tekrar akşam kapa v.s uzun iş...Bu ürüne benzer derme çatma bir park yeri yapacağım sonunda! Tabi kumandasız:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hirsizlar da insan tabi.
Oyle kuru kuruya motosikleti gotureceklerine, hediye paketinde goturmeleri hos bir ambiyans yaratir.
Guzel bir hediye paketi olmus diyebilirim.
Hem de iyi para eder.:)

motosiklet çalınmasın diyer dert ederken birde garajla birlikte çalınmasın derdine düşeriz.

Bu garajı yapan herhalde zemine sabitlenmesi için birşeyler de düşünmüştür..
Ben bu tür bir kutu edinsem gemi çapası zinciriyle zemine mıhlardım herhalde, zor bir şey değil..

Bunlar haricinde bence gayet yararlı bir icat lakin bedeli pahalıdır tahminen..Gereksiz derecesinde pahalıdır hatta..

Ulen ahtım var eğer hususi bahçeli/garajlı bir eve taşınırsam bundan imal edeceğim bir köşeye.. :)

Hirsizlar da insan tabi.
Oyle kuru kuruya motosikleti gotureceklerine, hediye paketinde goturmeleri hos bir ambiyans yaratir.
Guzel bir hediye paketi olmus diyebilirim.
Hem de iyi para eder.:)

Hırsıza her yol mübah tabi, ancak içeriden yere demir donatılarla sabitlenmiş bir garajıda hırsız hönk diyip götürecek değil ya. Tabi kilidini kırıp içeri girerse başka mevzu :)

yahu koyarsın hassas alarm içine monte et bir yere veya motora taktır uğraşımcakmı bu adam almaya sonuçta insan isterse yapamayacağı şey yoktur.

çok mantıklı bişi ama fiyatı ne alemdedir bunların?getirtmesi bir sürü masraf olur.Türkiye de bunu yapabilecek insanlar elbette bulunur.ama uğraşmak isteyen çıkmaz herhal..ama güzel fikir..:cat:

Güzel özel garajı olmayanlar için biçilmiş bir kaftan :cat:

MkD

Garaj isteyenler için faydası olabilir:

http://www.scooturk.net/showthread.php?t=6611

bence çok kullanışlı ve pratik
Yükseklik ve genişlik biraz daha fazla olsa insan içine malzemelerini bile bırakabilir

ama maliyet öenmli tabii fiyatı ne kadar?

bırandadan olanın bir yerde satıldığını görmüştüm internet üzerinden
fiyatı o kadar uygun değildi gibi kalmış aklımda ama kendimde yaptırırım diye düşünür mazemesini filan alırsan daha uyguna gelir çok zor bişi değil sonuçda

Güzel bir uygulama.. Anadolu'da motosiklet için buna benzer fakat farklı
malzemelerden uygulama yapanları görmüştüm..(kereste,briket,tuğla vs)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar