Scubert in E-Rider hizmeti sadece avrupada bazi ulkelerde calisiyor ne yazikki. Ayrica sanirim sadece Schubert kasklariniz ile uyumlu bir cihaz . Turkiyede onumuzdeki senelerde gelirmi bilinmez ancak yillik bir abonelik ucretine tabi tutuluyorsunuz .
Buna benzer bir sistemi motosiklet takip hizmeti yapan bir firma da uyguladigini yazmisti ancak aradigimda ve bilgilendirme mailinde bu hizmetten hic bahsetmediler. Sanirim aktif etmediler daha .
Turkiyede olsaydi 1 saniye dusunmez abone olurdum
Bu arada bu video yeni derlemisler sanirim daha once izlememistim urun sayfasinda urunu incelemistim . Cok iyi pazarlamislar. Guzel bir tanitici film olmus .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Simdi sitesinden tekrar inceledim bu hizmet tum kask sahiplerine uygulanabiliyor , yani dilediginiz marka kaskiniza monte edilen aparat motorsikletinize bagli olan GPS ve Cep telefonu hattina sahip kutucuktan sinyalleri acil durum merkezine gonderiyor.
Yani turkiyede bir operator ve bu tip saglik hizmeti veren kurulusun ortak calismasi lie bu hizmet saglanabilir .