MOTOSİKLETLE OTOBANA ÇIKILIRMI? ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

A2 ehliyet. kask. ruhsat ve tecrübe yoksa çıkılmaz...
:thumright:
İsterse scooter, isterse Harley olsun... Sonra Yunuslar, Şahinler seni öpücüklere boğarlar...
:bounce:
Yaa... İşte böyle...
:king:

Süper Moderatör (BBRR)
otobanda yanılmıyosam asgari hız 40 km/s azami ise 120 km/s benim bildiğim bütün motorlar bu hızlar arasında gider 50 cc today bile bu hız limitlerine uyar. yani yasal olarak otobana çıkmanda bir engel yok .Tabiki donanımın tam olmak kaydı ile.

HULK v BBRR arkadalarım doğru söylüyor öleee elini kolun sallaya sallaya laylaylom çıkılmaz otobana :pr:

neredeyse mobilet ler bile 80-90 km/h hıza ulaşabiliyorlar günümüzde ben mobiletle bile çıkarım scooter le hayli hayli çıkarım hatta 100 cc modenasla istanbulun gitmedigim yeri kalmadı bunlar genelde otoban E5-E6 bogaz köprüsüde dahil köprülerde biraz zorlandım kışın tavsiye etmem uçabilirsiniz :cherry: heleki şimdi maxi scooterler var bence tam uzun yol yapılacak aletler olacak bitane burgman gezecen bütün TÜRKİYE yi :cherry: :cherry:

valla cıkılır nıye cıkılmasın kı benim hayatım otobanlarda gecti yarişa yarişa artık otoban bize mahale gibi geliyor bide ben buyuk motorlarla değil ben mobiletciyim hastayım yanı 140 la motorun uzerine yatıyoruz ne yapalım tehlıkelı ama hastalık..:d

Şahan olsa şöyle derdi:

"Çıkılır mı çıkılmaz mı?... De bahiim çıkılır mı çıkılmaz mı!.... ... çıkılır mı çıkılmaz mı?... yaaa tamam yaa tamam.. çıkılır ya tamam ya.. get ya... çıkılır tamam yaa... motosletle hotobana çıkılır tamam yaa... " :queen:

10cc lik motorunla çıkarsan bi tane bmw arkana yapışır.
böyle olursun ::sos:: ::koop::

adam 50 gün önce sormuş ama cevaplayalım,böyle saçma bi soru olmaz çık desem çıkacanmı,çıkma desem çıkmayacanmı.

Arkadaşım önce trafik kurallarını bilmen gerekir. bu bir.
ikincisi,otoban dediğin oto sürat yolu,yani expres yol,bütün avrupada 50 cc nin üzerinde ve 70 klm/s üzeri vasıtalar bu yolları kullanabilir. Türkiyemizde böyle bir kural varmıdır bunu tam bilemiyorum yukarda (scream) arkadaşımın dediği gibi mobiletle bu iş olmaz çünki mobilet tipi 50 cc nin altındaki motorların sürat tahdidi 30 klm/saattir (avrupa) olarak konuşuyorum ama TR de herşey normal gibi görünüyor mobilet ile 140 yaptığını ve ani fren yapman gerektiğini düşün doktora ihtiyacın kalmaz.bence hoca gerekir ALLAH korusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
otobanda motosikletlere öngörülen azamı hızın 80 olduğunu biliyormuydunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya 100 ü görebiliyosan sorun yok kardeş arabayı bile sollarsın (bazılarını)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar