MOTOSİKLETLE OTOBANA ÇIKILIRMI? ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

enis89, yeni geldin galiba öncelikle hoşgeldin :cherry: bi de motor derken neyden bahsediyoruz :cherry:

Moderatör (forrap)
enis89, önce sen düşüncelerini yazsan nasıl olur?Ben senin söylediğinden bişey anlamadım biraz daha açıklarsan iyi olur dostum :cat:

ÇIKILIR MI? ÇIKILMAZ MI? BUNU CEVAPLARMISINIZ :cat:

Çıkılır. Hatta hafta sonu tek başıma otobandan Mersin yaptım. Çıkılmaz diye birşey yok. Yeterki en az 50 ile git.

Moderatör (forrap)
enis89, öncelikle büyük harflerle yazmak ''bağırmak'' anlamına geldiği için forum kurallarınca yasaktır... 2.si burası bir dostluk sitesidir biraz daha dikkatli olalım :cat: Soruna gelince otobana motosikletle çıkılır tabiki...Eğer aramızda kalıcı olmak istiyorsan tanışma bölümüne de başlığık açman seni tanımamız açısından iyi olur :cat:

Bu nasıl bir soru anlamadım??Yane motosiklette bir otomobil gibi 120-140km üstüne çıkan bir araçtır.Hatta 600cc racing bile varsa otobanda hız yapar veya test sürşü yapabilirsin.Yada herhangi bir enduro ile dağ,bayır,otoban,denizde gezersin.Chopper ile havanı ata ata gezersin.Yane bak bende 2.motorum scooterim var.son hızı 75km onla bile otobana çıkıyorum.Ama çok berbat oluyor o ayrı mesele son gaz köklemişsin.Koca şeritte yalnızlıktan sıkılıyorsun :pr: :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
nedemek çıkılırmı,buda sorulurmu.tabiki çıkılmaz :pl: :queen:
mobiletle otobanda yarış yapılan bi ülkede yaşadığından haberin yok heralde,tabiki çıkılır,süratte yapılır hatta otomobillere toz bile yutturulur :cat:

Pardon Demek İstediğim Scooter la Çıkılır m?ı :santa:

Moderatör (forrap)
enis89,keeway arn istiyosun sanırım...Takma kafana çıkılır kardeşim...

enis89 sen kesin çıkacaksında çevrendekilerin söyledikleri seni pek tatmin etmedi :farao: burada topic açtın ve gaza gelmek istiyon bu cevablar yeterli olmalı sende gaza gelmelisin delimisisn sen tabii çıkarsın .. :queen: sccoter da sonuçta iki tekerli sınıfına girmiyor mu :jocolor:

yaw çıkılır tabi :bounce: bende asya 125t var onunla servise giderken mecburen çıktım dün. ama çok dikkatli olmak lazım, tır var, kamyon var, otobüs var, taksi var, çukur var çok ama çok dikkatli olmak ve tam korumalı olmaz lazım... :thumleft:

çıkılır çıkılmasınada en aşşağı 125 cc şart yoksa sağından solundan vızır vızır geçen arabaları seyredersin , gerçi 125'liklede pek farklı olmuyoda hani şimdilik idare ediyoruz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar