motosikletle ilgili tüm pişmanlıklar buraya gelsin ders alalım!

Motor almaya karar verirseniz fazla geç kalmayın yoksa ben gibi 'euro' yüzünden erteler durursunuz :)

Virajda aklınızı virajdan ayırmayın, bir anlık dalgınlığa geldim son hızda karşı şeritte bariyerlere giderken buldum kendimi allahtan araba yoktu karşıdan gelen allahtan arka frene asıldığım yer ıslak değildi :))

Hava sogukmus sicakmis dinlemeden icliginizi giyin, aksam saat 10da bi yerden cikarken icime polarimi giymemistim bugun sabahtan beri motorum bozuk bi sekilde evde yatiyorum, siddetli bas agrisi ve halsizlik de cabasi...

Hava sogukmus sicakmis dinlemeden icliginizi giyin, aksam saat 10da bi yerden cikarken icime polarimi giymemistim bugun sabahtan beri motorum bozuk bi sekilde evde yatiyorum, siddetli bas agrisi ve halsizlik de cabasi...
o yine iyi ben 2 gün diz ağrısı çektim nasıl bir soğuk yediysem havalar çok aldatıcı

Mazgalların ve Rogarların üstünden geçerken çok dikkatli olun hele yerler ıslaksa garanti kayıcaksın buna hazırlıklı olun :mrgreen:

Altınızda sağlam bi motor yoksa aman he polisin dur ihtarına uymayıp kaçmayı denemeyin. En fazla 1 dk sonra durmak zorunda kalıyosunuz :D Özellikle boğaziçi ve FSM köprüsü gibi kaçmak için sapak olmayan yerlerde :cherry:

Motorunuza iyi bakın başkasına vermeyin oyuncak değil benim arkadaş kaza yaptı benim motorumla allah dan ona birşey olmadı daha kesinlikle vermiyorum başkasına gerekirse aranız bozulsun vermeyin yine vermeyin işte vermeyin

kavşak ışıklarında en önde durdunuz, yeşil yanınca hemen gazlamayın. Bırakın yanınızdaki araba yola sizden önce girsin. Hızla kavşağa dalıp son anda kırmızıya dönen ışıkta geçen hanzo çok. öküz soyu görüyor ışığın kırmızıya döneceğini, sarı yanınca frene basacağına gaza basıyor beyinsiz mahlukat. Artık hem otomobilde hem de motosiklette adet edindim, yeşil bana yansada bir sağıma bakarım kaptırıp gelen kırmızıda geçen var mı diye...

Aman diyeyim dikkat, az geç kalkın, haklı ama ölü olmayın.

İstanbul'da yaşayanlar için söylüyorum. Sirkeci'den Harem'e Feribotla geçecekseniz :
1. Ben çok medeniyim heralde :) Araba gibi feribot sırası beklemeyin :) Görevli arkadaş sen niye bekliyon abi kalkacak olan feribota yetiş kaptır soldan demese bekleyecem yarım saat.
2. Feribotun her yerinde motosikletliler dikkat kaygan zemin yazısına baka bakaaaa çok gazlayıp kalkış yapmayın hoop motor altınızdan gidebilir :)

Diğer bir pişmanlık/uyarı genel. Acemiyken bayır yukarı olan yerlerde düşük hızlarda dönüş yaparken dikkat, gayet güzel olduğun yere yan yatılıyor :D

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Motordan düştükten sonra hemen kalkıp motoru kaldırmaya çalışmayın. Az hasarlı bir yeriniz olsa bile o hareketten sonra infilak

İstanbul'da yaşayanlar için söylüyorum. Sirkeci'den Harem'e Feribotla geçecekseniz :
1. Ben çok medeniyim heralde :) Araba gibi feribot sırası beklemeyin :) Görevli arkadaş sen niye bekliyon abi kalkacak olan feribota yetiş kaptır soldan demese bekleyecem yarım saat.
2. Feribotun her yerinde motosikletliler dikkat kaygan zemin yazısına baka bakaaaa çok gazlayıp kalkış yapmayın hoop motor altınızdan gidebilir :)

Diğer bir pişmanlık/uyarı genel. Acemiyken bayır yukarı olan yerlerde düşük hızlarda dönüş yaparken dikkat, gayet güzel olduğun yere yan yatılıyor :D

özellikle yağmur yağmışsa feribotun rampasından çıkmak için açtığınız gazı hemen kapatın. yoksa drift show yapıp arkadan gelenlere güzel bir aksiyon izletebilirsiniz :D tabi yusufla da tanışıyorsunuz bu arada :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aksesuarlari, korumalari - gerek kendiniz icin gerekse motor icin-
hepsini birden almayin.
yavas yavas ihtiyac hissettikce "..himmm... soyle bir sey olsa iyi olur" dedikce alin

Motordan önce ekipman düzün :) birde gayete rahat 250 cc ile başlanırmış diyorum hep kendime :)

2013'te cbr125 almıştım gittim mal gibi dewil egzoz ermax öncam bir kaç ıvır zıvır aksesuar taktırdım 7500km sonra sattım gereksiz harcama işte:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar