Aceleyle kask, ekipman almayın. Sonra kask kafanızı sıkar, güneş gözünüzü alır.
Etrafta hayvan görürseniz o karşıdan karşıya geçmeden gitmeye kalkmayın zirq benim gibi önce tavuk Sonra koyun ezebilirsiniz
o yine iyi ben 2 gün diz ağrısı çektim nasıl bir soğuk yediysem havalar çok aldatıcıHava sogukmus sicakmis dinlemeden icliginizi giyin, aksam saat 10da bi yerden cikarken icime polarimi giymemistim bugun sabahtan beri motorum bozuk bi sekilde evde yatiyorum, siddetli bas agrisi ve halsizlik de cabasi...
Etrafta hayvan görürseniz o karşıdan karşıya geçmeden gitmeye kalkmayın zirq benim gibi önce tavuk Sonra koyun ezebilirsiniz
İstanbul'da yaşayanlar için söylüyorum. Sirkeci'den Harem'e Feribotla geçecekseniz :
1. Ben çok medeniyim heraldeAraba gibi feribot sırası beklemeyin
Görevli arkadaş sen niye bekliyon abi kalkacak olan feribota yetiş kaptır soldan demese bekleyecem yarım saat.
2. Feribotun her yerinde motosikletliler dikkat kaygan zemin yazısına baka bakaaaa çok gazlayıp kalkış yapmayın hoop motor altınızdan gidebilir
Diğer bir pişmanlık/uyarı genel. Acemiyken bayır yukarı olan yerlerde düşük hızlarda dönüş yaparken dikkat, gayet güzel olduğun yere yan yatılıyor![]()