Öncesinde bir iki uzun yol yaparsan kendini daha iyi tartarsın. Mesela İstanbul eğitimi için Manisa-İstanbul yolculuğu yapacak olman sana bir referans noktası sağlar.Mayıs ayında kısmetse Manisa Elazığ yapacağım. Naciyeyle. Gidiş toplam 1250 km sürecek. Günlük kaç m hesaplamam lazım ona karar vermeye çalışıyorum. Ona göre kalacak yer vs her şeyi hazırlayayım diyorum. Bayram zamanı yolda kalacak yer bulmaya uğraşmayayım. Günde 500 km iyidir diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Mayıs ayında kısmetse Manisa Elazığ yapacağım. Naciyeyle. Gidiş toplam 1250 km sürecek. Günlük kaç m hesaplamam lazım ona karar vermeye çalışıyorum. Ona göre kalacak yer vs her şeyi hazırlayayım diyorum. Bayram zamanı yolda kalacak yer bulmaya uğraşmayayım. Günde 500 km iyidir diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Hahaha vay be o zamanlar bu video islerine falan yuklenmek lazimmis,en sacma bir video bile olsa youtubeye atmak lazimmis.Ben de Rks Titanic ile İstambul'dan kalkıp Bodrum'a gitmiştim, dönüşte vibrasyondan egzoz korumam düşmüştü de Aydın'da sanayide bir mekana dalıp rica etmiştim de ücretsiz vida atmışlardı. Ben de sanki ünlü bir Youtubermışım gibi adamlarla selfie yapmıştım, adamlar da şaşırıp mal gibi poz vermişlerdi.
O Avrupa turu gözde büyürGünde 300 km yol giderek avrupa turu yapılmaz mı?
tommygun abimin dediği gibi 600-700 kilometre rota ayarlayıp kendinizi deneyebilirsiniz, Manisa-İstanbul arası bu rotada denenebilir.Mayıs ayında kısmetse Manisa Elazığ yapacağım. Naciyeyle. Gidiş toplam 1250 km sürecek. Günlük kaç m hesaplamam lazım ona karar vermeye çalışıyorum. Ona göre kalacak yer vs her şeyi hazırlayayım diyorum. Bayram zamanı yolda kalacak yer bulmaya uğraşmayayım. Günde 500 km iyidir diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
1 gün derken 24 saat süre ile mi?150 cc hava soğutmalı motorla şu haritada Bursa - Samsun arasını 1 günde yaptım (+1000km)
![]()
Resmi olmasada gayrı resmi olarak İron Butt olmuşsunuz zaten. En azından benim gözümde öyle.
Ufaktan başla, zamanla süre ve mesafeyi kademeli olarak arttırırsın.Yaw şimdi 1000 km üstü rakamları görünce kendimden şüphe etmeye başladım. 500 km az mı olacak.