motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

2016 yılından bu yana bu başlığa yazılmamış. Şu an durum nedir. Günde kaç km yapmak en sağlıklısıdır?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bedenin dayanıklılığı, hava-yol şartları, motosikletinizin durumu, sizin azminiz gibi faktörlere bağlı olarak değişen bir şeydir bu. Benim aynı gün içi 1000 km üstü birkaç yolculuğum oldu, en uzun da 1300 km yaptım.

Yine de en hımbılımız bile aynı gün içi 250-300 km'yi rahat görür.

Son düzenleme:
2016 yılından bu yana bu başlığa yazılmamış. Şu an durum nedir. Günde kaç km yapmak en sağlıklısıdır?
Bodrum'dan Sakarya'ya gitmiştim 700 750KM gibi bir şeydi sanırım motora ilk alışma saatlerim olduğundan dolayı yolda hiç sıkılmadım . Hava rüzgarlı ve nispeten soğuktu onun dışında yol çok keyifliydi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
750 km'de seni sınırlayan ne kardeş? (O da motor konforluysa)

Motosikleti
İki Teker Havada
Bedenin dayanıklılığı, hava-yol şartları, motosikletinizin durumu, sizin azminiz gibi faktörlere bağlı olarak değişen bir şeydir bu. Benim aynı gün içi 1000 km üstü birkaç yolculuğum oldu, en uzun da 1300 km yaptım.

300 km yi geçmeyen motosikletle yolculuk yapan kişi
Keyfine düşkün adamdır net
Avrupa turuna çıkamaz
Tek seferde uzun kmler fedakarlık işidir herkes yapamaz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
300 km yi geçmeyen motosikletle yolculuk yapan kişi
Keyfine düşkün adamdır net
Avrupa turuna çıkamaz
Tek seferde uzun kmler fedakarlık işidir herkes yapamaz
Bence o kadar abartıldığı gibi değil, dünyanın en tırt motorlarıyla ben bu yaşımda yapabilmişsem vakti, nakdi ve sağlığı olanlar, gençler kıtaları aşar.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
ŞİMDİLİK en uzun 307 km yaptım Canakkale - İstanbul. Yol bitince üzüldüm daha bi 307 daha olsa giderdim.

Daha uzunları da gelecek inşallah :)

En yakın köprü izinde Erzurum'a anane ziyaretine gidesim var

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Bir keresinde, kayaşehirden florya sahile gidip sahil boyunca bebek'e kadar uzadım, sonra oradan geri beşiktaşa dönüp barbaros caddesinden 4. levent oradan tem'e bağlanıp gerisin geri kayaşehire dönmüştüm. KM olarak fazla olmasada zaman olarak en uzunuydu benim için 😅

Motosikleti
İki Teker Havada
Marmaris e gitmiştim 640 km gidiş 5 gün sonra 645 km dönüş
10 saatte gitmiştim 3 defa yakıt ikmali yaptım dinlenmek yok

Motosikleti
600RR
son sözü yazıyorum üstüme yorum yazmayın

eğer japonun varsa götün ağrıyana kadar sürersin

F54

sakarya erzurum/tortum 1 günde 1175 km yol teprim sabah 5:30 evden çıkış akşam 22 varış kamp kuruş (afrika twin 1000)
afrika ile dedem de yapar bu kadar yolu derseniz
tenere 660 ile sakarya rize/ağaran şelalesi 1170 km yapmıştım😁
bu mesafelerde beni en çok zorlayan şey durup binlerce tl verip benzin almak oldu :oops:
benzin beleş olsa 24 saat motor kullanabilirim :ROFLMAO:

Abi hani bir soz vardir,dotune guvenen gelsin diye iste o hesap.

ilk motorumu 2013 de almistim,gundial marka(nami diger hilti)haliyle heyecan da var,fulledim depoyu yarinlar yokmuscasina 200km den fazla yol gittim,dedim su petrole yanasayim bi tuvalet ve sigara molasi vereyim,abartmiyorum cakmagi cakamadim,motordaki vibrasyondan elim ayagim uyusmus, 1 saat kamelyada dinlendim zor kendime geldim,muhtemelen bobrek taslarida o esnada dustu.

Neyse ertesi gun motorda gevseyen tum vidalari elden gecirdim ve aldigim fiyatin yarisina ucreti mukabilinde sattim,arkama bile bakmadan uzadim.:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi hani bir soz vardir,dotune guvenen gelsin diye iste o hesap.

ilk motorumu 2013 de almistim,gundial marka(nami diger hilti)haliyle heyecan da var,fulledim depoyu yarinlar yokmuscasina 200km den fazla yol gittim,dedim su petrole yanasayim bi tuvalet ve sigara molasi vereyim,abartmiyorum cakmagi cakamadim,motordaki vibrasyondan elim ayagim uyusmus, 1 saat kamelyada dinlendim zor kendime geldim,muhtemelen bobrek taslarida o esnada dustu.

Neyse ertesi gun motorda gevseyen tum vidalari elden gecirdim ve aldigim fiyatin yarisina ucreti mukabilinde sattim,arkama bile bakmadan uzadim.:)
Ben de Rks Titanic ile İstambul'dan kalkıp Bodrum'a gitmiştim, dönüşte vibrasyondan egzoz korumam düşmüştü de Aydın'da sanayide bir mekana dalıp rica etmiştim de ücretsiz vida atmışlardı. Ben de sanki ünlü bir Youtubermışım gibi adamlarla selfie yapmıştım, adamlar da şaşırıp mal gibi poz vermişlerdi.

gençken yapıyorduk uzun yol
en sevdiğim Doğubayazıt'tan çıkıp Balıkesir Edremitte kontağı kapattım.
3 gün uyudum sonra :D
şimdi olsa yapar mıyım? zor
Bu Nisan ayında Mersin den Van'a gittim tek seferde 1000 km civarıdır zorlayıcı oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar