Bodrum'dan Sakarya'ya gitmiştim 700 750KM gibi bir şeydi sanırım motora ilk alışma saatlerim olduğundan dolayı yolda hiç sıkılmadım . Hava rüzgarlı ve nispeten soğuktu onun dışında yol çok keyifliydi2016 yılından bu yana bu başlığa yazılmamış. Şu an durum nedir. Günde kaç km yapmak en sağlıklısıdır?
300 km yi geçmeyen motosikletle yolculuk yapan kişiBedenin dayanıklılığı, hava-yol şartları, motosikletinizin durumu, sizin azminiz gibi faktörlere bağlı olarak değişen bir şeydir bu. Benim aynı gün içi 1000 km üstü birkaç yolculuğum oldu, en uzun da 1300 km yaptım.
Yine de en hımbılımız bile aynı gün içi 250-300 km'yi rahat görür.
Bence o kadar abartıldığı gibi değil, dünyanın en tırt motorlarıyla ben bu yaşımda yapabilmişsem vakti, nakdi ve sağlığı olanlar, gençler kıtaları aşar.300 km yi geçmeyen motosikletle yolculuk yapan kişi
Keyfine düşkün adamdır net
Avrupa turuna çıkamaz
Tek seferde uzun kmler fedakarlık işidir herkes yapamaz
Tekaütlükte vakit bol. Sıkıntı sağlık ve nakitte.vakti, nakdi ve sağlığı olanlar
Abi hani bir soz vardir,dotune guvenen gelsin diye iste o hesap.Bedenin dayanıklılığı, hava-yol şartları, motosikletinizin durumu, sizin azminiz gibi faktörlere bağlı olarak değişen bir şeydir bu. Benim aynı gün içi 1000 km üstü birkaç yolculuğum oldu, en uzun da 1300 km yaptım.
Yine de en hımbılımız bile aynı gün içi 250-300 km'yi rahat görür.
Ben de Rks Titanic ile İstambul'dan kalkıp Bodrum'a gitmiştim, dönüşte vibrasyondan egzoz korumam düşmüştü de Aydın'da sanayide bir mekana dalıp rica etmiştim de ücretsiz vida atmışlardı. Ben de sanki ünlü bir Youtubermışım gibi adamlarla selfie yapmıştım, adamlar da şaşırıp mal gibi poz vermişlerdi.Abi hani bir soz vardir,dotune guvenen gelsin diye iste o hesap.
ilk motorumu 2013 de almistim,gundial marka(nami diger hilti)haliyle heyecan da var,fulledim depoyu yarinlar yokmuscasina 200km den fazla yol gittim,dedim su petrole yanasayim bi tuvalet ve sigara molasi vereyim,abartmiyorum cakmagi cakamadim,motordaki vibrasyondan elim ayagim uyusmus, 1 saat kamelyada dinlendim zor kendime geldim,muhtemelen bobrek taslarida o esnada dustu.
Neyse ertesi gun motorda gevseyen tum vidalari elden gecirdim ve aldigim fiyatin yarisina ucreti mukabilinde sattim,arkama bile bakmadan uzadim.![]()
Günde 300 km yol giderek avrupa turu yapılmaz mı?300 km yi geçmeyen motosikletle yolculuk yapan kişi
Keyfine düşkün adamdır net
Avrupa turuna çıkamaz
Tek seferde uzun kmler fedakarlık işidir herkes yapamaz