Motosikletiyle Bisikletçileri Ezdi

Los Angales'daki meşhur Mullohand virajlarında meydana gelen kazada motosikletli, viraj içinde ayak pegini sürtünce dikkatini kaybedip aynı yolda olan iki bisikletliyi ezdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Video'nun thumbnail'i felaket. Bisikletçi ayakları dikmiş havaya :mrgreen:

Pegi sürttünde daha niye adamların üzerine üzerine gidiyor onu çözemedim. Motosikletten akan sıvı benzin mi bilmiyorum ama itfaiye bile geldi. Amerika beyaz vatandaşına ne kadar değer veriyor.

2.43'e dikkat çekici bile geldi maşallah :cherry:

Of of of baya sağlam çarpmış ya arkadaki bisikletçiye üzüldüm şahsen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pegi sürttünde daha niye adamların üzerine üzerine gidiyor onu çözemedim. Motosikletten akan sıvı benzin mi bilmiyorum ama itfaiye bile geldi. Amerika beyaz vatandaşına ne kadar değer veriyor.

2.43'e dikkat çekici bile geldi maşallah :cherry:
Beyaz siyah farkı değil, 911'i arayınca standart olarak üçlü geliyorlar, itfaiye, polis, ambülans...

Bende birkaç gündür bu videoları izleyip duruyordum, düşüpte birbirine vuran motorcu var mı diye merak ediyordum varmış.

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Bazen o kadar basit hatalar yapıp düşüyorlar ki şaşırtıcı, oraya viraj çalışmaya gelmiş :silent:

Hem bisiklete hem motosiklete biniyorum. İlk andaki sinirle öyle küfürler sıraladım ki, şimdi bu mesajı yazarken iyi ki sildim diyorum.

Umarım ömür boyu ehliyetini alırlar.

aga ben iki yıl lisanslı bisiklet sporu yaptım lisede. videoyu izledim fakat bisikletcilere o kadar acıdığımı söylemem. b*k mu var mullohand da sürüyorlar. orada viraj çalışması yapıyor millet.

bende bisiklet sürüyorum ama böyl ortalayıp değil abi, kenardan kenardan (tın tın değil kenardan, ne kadar hızlı olursam olayım) neyse her üç şahısta koruma ekipmanlarını giymiş sorun yok :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorda hyo gt 650 iyiymiş

bende bisiklet sürüyorum ama böyl ortalayıp değil abi, kenardan kenardan (tın tın değil kenardan, ne kadar hızlı olursam olayım) neyse her üç şahısta koruma ekipmanlarını giymiş sorun yok :D

Yeni fark ettim (küçük ekranda azıcık bakabilmiştim) hata motorcu da, bisikletçiler kenardan gidiyormuş ağır çekimde dikkat ederseniz motorcunun uzun uzun :p bisikletçilere baktığını görürsünüz (baktığın yere gidersin)

24. saniye'ye dikkat bisiklette dahi olsa kaskın önemini bir kez daha kanıtlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar