Motosikletinizi Kapıda Nasıl Koruyorsunuz? Kilit Tavsiyesi

Agv

arkadaşlar kısmetse yıllardan sonra ybr alacağım fakat kapıda muhafaza etmeye korkuyorum abus kilit sağlam, kaliteli diyor fakat dikkatinizi çekerim; kesmede sorun yok eyvallah dayanıklı diyor adamlar ama kilit noktası bu ürünlerin kilit mekanizması bunları çat diye açıyor adamlar maymuncuk gibi aletlerle branda örteceğim fakat kilit olarak ne yapsam bilemedim tavsiyelerinize ihtiyacım var. zar zor aylarca emek vererek alıyoruz sonuçta

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Grade 80 zincir alacağım peki ama bunu hangi asma kilit ile zincirleyebilrim arkadaşlar yardım!

Kapalı bir garaj , depo vb. bir yer bulun bırılerınden rıca edın kılıde guvenmeyın

Garaj olsa :queen:

Fazla ıssız yerlere koymayın brandalayın disk kilidi alarmı felan ihmal etmeyin

arkadaşlar kısmetse yıllardan sonra ybr alacağım fakat kapıda muhafaza etmeye korkuyorum abus kilit sağlam, kaliteli diyor fakat dikkatinizi çekerim; kesmede sorun yok eyvallah dayanıklı diyor adamlar ama kilit noktası bu ürünlerin kilit mekanizması bunları çat diye açıyor adamlar maymuncuk gibi aletlerle branda örteceğim fakat kilit olarak ne yapsam bilemedim tavsiyelerinize ihtiyacım var. zar zor aylarca emek vererek alıyoruz sonuçta

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Grade 80 zincir alacağım peki ama bunu hangi asma kilit ile zincirleyebilrim arkadaşlar yardım!

kilitlerken zincirin yerde olmamasına dikkat et ki zincir kesmeye çalışırlarsa yerden destek almasınlar..alarmlı disk kilitleri gayet mantıklı, zincire ek olarak bir de kaliteli şifreli kilit koyarsan daha da pekiştirirsin...üzerine de branda...benim sistemim bu şekilde allah a emanet...

Agv

Ayrıca Xena marka alarmlı disk kilitini nereden bulabiliriz ki.

Ben çelik zincire asma kilit takarak muhafaza ediyorum. Ayrıyeten alarmlı disk kilit var. Brandasını da örtüyorum. Ama çalacak kişi kafasında koyduysa bunların hepsi boş.

benim sekil, arka lastikle direge zincirlemek, ön fren diske ise en ufak harekette alarm veren disk kilidi ile emniyete almak.

ayrica cok kisa sürede - alarm esnasinda - motorun yaninda olabilecegin bir yere baglamak, en ideali pencereden baktiginda görebilecegin bir yere birakmak.

Motosikleti
SuZan
eve yakın bir benzinlik bulmayı da düşünebilirsin. kameranın altına bırakırsın

Issız olmayan göreceğin bir yere, zincir kilit + şifreli kilit + alarmlı disk kilidi + branda yapsan, yani çalması uzun süreceği hırsızın riske girmeyeceği bir şekilde bırakırsan güvenli olur diye düşünüyorum. Adamın oturduğu sitenin garajından çalıyorlar artık motoru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar