Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,036
ilk motoruma yeni kavuştuğum için becerebilsem içeri alıp beraber yatacam
üstünden inmek gelmiyo içimden

saganak yagmur disinda kullaniyorum. pantolonumun üstüne estetik uygun bir yagmurluk bulsam saganakda da binicem ama kotun üstüne giyilen yagmurluklardan hazetmedigim icin simdilik yagmurlarda 'out'um...

Son 1 aydır havalar yüzünden binemiyorum. Hemen yanıbaşımda duruyo arada bi yanından geçerken sevip okşuyorum :p Şimdilik araba ile dolaşıyorum yazın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

olmadığı için binemiyorum ama hergün motorum olsa şunu yaparım bunu yaparım die hayal ediorum :salut: :salut: :salut:

motorumla tek beden olmuş durumdayım onsuz hiç biryere gidemiyorum,gerisini siz düşünün :D motoru ve motorumu seviyorum.

Bazen tadını çıkarmak için kendime günlük işler icad ediyorum. Bazen beni ziyarete gelen arkadaşlara "yahu dur seni eve ben bırakayım" diyerek şehrin tamamını dolaşma fırsatı buluyorum. Her zaman yani... :cat:

tuvalete bile motorla gitcem nerdeyse yürümeyi unuttum yürüyünce ayaklarım birbirine dolaşıyo:mrgreen: ...

ben kullanıyorum hergun yaz kıs farketmıyo benı kar etkılıyo ve sagnak yagıslar ama bugun radara yakalandım plakam katlıydı ıns plakamı alamamıstır durmadımda kactım yoksa yıcektık bı ıhtmal dedım belkı kurtuluruz motoruda cektım garaja:(((

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha kar yagmadı denemedım yanı onun dısında nefes aldıım surece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar