Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,036
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
60dakıka,24 saat,7gün,4 hafta,52 hafta....allahımın hergunu bınerım..iki elım kanda olsa gene bınerım.....:bounce:

uslanmaz bir sürücüyüm 7 kez kaza yaptım hala deli gibi motor kullanıyorum e-5 te basmayı otobanda uçmayı gece otobanda gezmeyi çooookk seviyorum ...

genellikle kullanıyorum.yaşadığım ilçe 7500 nüfuslu bir sahil kasabası oldupundan arabyla gezmek zaten abes oluyor.hava elverdikçe üstündeyim

madem herkes her zaman biniyor nerede o kadar motorcu :silent: ben göremiyorum yollarda :thumright

her zaman kullanıyorum eve giderken işe giderken bakkala giderken gezmeye gi,derken,her yere giderken kullanıyorum hatta biniyorum..

2 ay oldu motoru alalı. bu süre içinde yağmurda bile bindim. sadece 1 gün binemedim o günde evde kalıp film izlemek istediğimden....

hergün üstündeyim,
karşıyaka dan alsanca ğa işime motorumla gidip geliyorum.
ayrıca iş için gün içerisinde scooter kullanıyorum.

mümkün olsa tuvalete de motorumla gidicem ama şartlar pek müsait olmuyo:queen: :cherry:

her gün mutlaka..motosiklet bi yaşam tarzı.bi felsefe..trafik kirliliği yok,yakıt daha az,zamandan kazanıyoruz...motosiklete devam......yaşasın 2 teker...

Bir gün bir yere motosikletin yerine başka bir vasıtayla gitsem. Bilincim yok oluyor sanki elimden gelse onunla beraber yatacam :)))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bnde sabahh binipp çekiorumm bsim parka abilerle kapısıorum orda çeker hawa yaparıs biss dewamlı geseriss

İSTANBUL HAZNEDAR

AHMET CAN KABATAŞ:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar