Motosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,036
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

kar ve sağnak yağış hariç her zaman...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim minimum sıcaklık isteğim 12..bu sıaklıkta yağmırda yağsa binerim..
o yüzden kesinlikle kullanıyorum ve bundan bile zevk alıyorum açıçası...çünkü seviyorum.

Ben geçtiğimiz sene işe gelirken kumaş pantolon, ceketle nasıl binilirki gibisinden bi bahane yarattım kendime:pr: Bu sene kesinlikle kendimi bu şekilde kandırmak istemiyorum. Geçen akşam çat ayazda motoru çalıştırayım diye indim aşağıya çalışıncada tutamadım kendimi atladım üstüne dondummmmm ama bu bile ayrı bi keyif:)

her zaman, çok uzun zamandan beri otomobile bile binmedim. Otomobilde çok sıkılıyorum artık, çok havasız ve dar geliyor.

hazır hortlatılmış ben de yazayım :) bazen okula gidiyorum ama genelde gezmek için biniyorum. özellikle şehirdışı yollar çok hoşuma gidiyor ama motorum bunun için yeterli değil.

motoman' Alıntı:
Ben geçtiğimiz sene işe gelirken kumaş pantolon, ceketle nasıl binilirki gibisinden bi bahane yarattım kendime:pr: Bu sene kesinlikle kendimi bu şekilde kandırmak istemiyorum. Geçen akşam çat ayazda motoru çalıştırayım diye indim aşağıya çalışıncada tutamadım kendimi atladım üstüne dondummmmm ama bu bile ayrı bi keyif:)

takım elbisenin üzerine bol bi tulum ... işci tulumu işi... yağmurdan koruyan... kar-buz... çok keskin ayaz yoksa yola devam...

...harbi hortlatılmış bu topic. şimdi farkına vardım :)

gidiş dönüş 40 km ev-işyeri arasındaki mesafeyi 2+2 toplam 4 otobüs kullanarak 3,5 saatte alırken, 1 yıldır kullandığım motorumla 25+25 50 dk da alıyorum. 2,5 saatim bana kalıyor

2,5x365 = 912,5 = 38 gün.

Yani arkadaşlar 1 yılımdan 38 gün kazanmışım.

İlk başlarda ailem tebiiki çok karşı gelmişti ama, şimdi işe artçı olarak götürdüğüm babam " oğlum bunların bi büyüğü ne kadar" diye soruyor? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motosikletimi şehirler arası kullanmak için aldım öylede yapıyorum.şehiriçi motor kullanmayı sevmiyorum ama mecburen kullanıyorum.

işe gidip gelirken kullanıyorum. onun sayesinde işyerim eve 20 dk.lık mesafeye gelmiş gibi oldu :)

haftasonları ve aksamları da dolaşıyorum epey. anadolu yakasını arşınlıyoruz birlikte :)

valla ben motorumu satmadan önce örnek veriyim annem ekmek fln almak için sokagın başındakı bakkala yollardı o zaman bile motorumu kullanırdım artık siz hesap edin :)

Arabam toz,pislik içinde kaldı.
Motorumla yanından geçerken acı bana diyor.
Mecbur kalıp binersem benimle binenlere karşı ayıp oluyor.

her gün 364 gün, 6 saatide unutmayalım :d ben ev ve iş yeri arasında hergün sabah akşam ufak seyahaae çıkıyorum.canım istiyor çarşı içinden canım istiyor anayolldan canım istiyor sahilden ama mutlaka motorla.. bu da yetmez gibi işlerimin çoğunu işyerine ait araba olmasına rağmen motorla halletmeye çalışıyorum hem pratik oluyor hemde zevkli :D motor kullanmak bir ayrıcalıktır. bunu bilmeyenlere öğretmek bizim görevimiz... trafik kirliliği bence arabalar.. başka bişi deil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar