Motosikletini satan arkadaşını vurdu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, arkadaşından ''kısa süreliğine kullanmak için'' aldığı motosikleti sattığı ve parasını ödemediği iddia edilen kişi, motosiklet sahibi tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. Alınan bilgiye göre, Hakan C (34), at arabasıyla Sanayi Sitesi Caddesi'nden geçerken, bir süre önce kendisinden motosikletini ödünç alan, ancak daha sonra 300 YTL'ye sattığı motosikletin parasını kendisine vermediğini öne sürdüğü, bu yüzden kavgalı olduğu Halil İbrahim Çerçi (28) ile Sanayi Sitesi Caddesi üzerinde karşılaştı. Çerçi'den motosikletin parasını yeniden isteyen Hakan C, ''Para falan yok'' dediği iddia edilen Çerçi'yi, at arabasından aldığı av tüfeğiyle bir süre kovaladı. Hakan C, cadde üzerindeki bir iş yerine sığınan Halil İbrahim Çerçi'ye iki el ateş etti. Çerçi, olay yerinde hayatını kaybetti. Hakan C, polis tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Bu arada, Hakan C'nin uyuşturucu kullanmak, öldürülen Halil İbrahim Çerçi'nin de hırsızlık ve uyuşturucu kullanmak suçlarından sabıkalı oldukları bildirildi. (

AA

GKN

demekki
motosiklet aşkı herşeyi yaptırabiliomuş
naapçazzz
kimsenin motorunu ödünç bile almıcaz:D:::
(mizahen yaklaşmak istedim, yanlış anlaşılmasın)

valla ne yalan söyleyim ikisi içinde üzülmedim. uyuşturucu bagımlıları ve kim bilir kaç kişiyi daha o maddeye alıştıracaklardı.

Bence başlık yanlış.Olayın motosikletle uzaktan yakından ilgisi yok.Yazan arkadaşın motosiklete bakış açısını yansıtıyor sadece.

Evet Bence İkİsİde Hak EtmİŞ..motosİkletlİk Bİ Olay DeĞİldİr Bence..

bu tip vakalar türkiyemizde alışıldık aman bu tip insanlar bizlerden uzak olsunda başka birşey düşünmeyelim

vay beeeeeeeee. ikiside pislik. ama benim motorumu birisi satacak. Bende aynısını yapardım. Motorumu sattığı için. Parası için degil. (Ama ne yazık ki motorum yoookk...):salut:

tesadüfen de olsa bir motosiklet sayesinde bir müddet
( polis malesef ki hayatta olan vuran taraf olan eşkiyayı serbest bırakana kadar )
dünya 2 pislikten temizlenmiş :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar