Eldivenler yerde can çekişiyor
Evet onlardan, cok tesekkur ederimSüper olmuş... Kayar yılbaşı ağacı ışıklarından dimi :![]()
Valla cok da Super kutladim"Müslüman, Noel kutlamaz" diyenlere malzeme vermişsin.
iyi bakalımKonuyu açan arkadaş 26 Ağustos 2022 den beri yok
Valla dediğin biranın adını duymadım...Sana biraz vizyon lazım muzaffer. Tuborg filtresiz kaliteli sayılır mı dersen pek sayılmaz. Buğday birası seversen weihenstephaner weissbier iç. Türkiyede pek alternatif bulamayacağın için söylüyorum bunu, Yanlış hatırlamıyorsam beer rate’lerin çoğunda 100 üstünden 90-95 almıştı.
Vitus değil ama bak weiss alacaksın. Vitus yüksek alkol, bir miktar daha acı, lezzeti baskılıyor.
Alkollü kullanma birde.
Sana biraz vizyon lazım muzaffer. Tuborg filtresiz kaliteli sayılır mı dersen pek sayılmaz. Buğday birası seversen weihenstephaner weissbier iç. Türkiyede pek alternatif bulamayacağın için söylüyorum bunu, Yanlış hatırlamıyorsam beer rate’lerin çoğunda 100 üstünden 90-95 almıştı.
Vitus değil ama bak weiss alacaksın. Vitus yüksek alkol, bir miktar daha acı, lezzeti baskılıyor.
Alkollü kullanma birde.
Biranı fren diskinden açamıyor musun?
Tuborg frederik ya da amsterdam tercih ederim ikiside yoksa momonti miltresiz xdSana biraz vizyon lazım muzaffer. Tuborg filtresiz kaliteli sayılır mı dersen pek sayılmaz. Buğday birası seversen weihenstephaner weissbier iç. Türkiyede pek alternatif bulamayacağın için söylüyorum bunu, Yanlış hatırlamıyorsam beer rate’lerin çoğunda 100 üstünden 90-95 almıştı.
Alkollü kullanma birde.
Survivor yeteneklerin yok mu? Nasıl motorcusun sen? İki şişe görüyorum. Birini dik tutarken diğerini baş aşağı tutup kapak çentiklerini birbirine takarak açabilirdin. Tam açacağın zaman yan yatırmalısın tabii. Ya da sivri köşeleri olan ama keskin olmayan bi taş, duvar, demir olur.şimdi sudan cıktım.. o guzel kafam gitti
aslında weihenstephaner alıp şov yapacaktım ama kapağı migrosta actırmak ve o sekilde badavuta kadar surmek gerekiyor.. riskli bir durum. bunun kapağı elle acılıyor
edit: biradan anlıyorsun azizim.
Ben az içtiğimden çıta yüksek. İçiyorsam en lezzetlisini içeyim kafasındayım.Demek ki bana vizyon lazım.... Ton balığını biliyorum ama ....
https://hizliresim.com/8z28ia5 benim 2.2 litre nin altına düşmüyor üstadım....![]()
ne motor bee! bedavaya gezmek gibisi yok yeminle.
not: kaliteli bira içtiğim gozden kaçmasın lutfen.
@Okan Sinan Ocan , hamburg soğuktur şimdi di mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ohaaa iki birayı hızlı içence kafam guzel oldu haaaaa.
az alkol almanın faydaları.
sonunda dosya uzantısı yok, jpg png gibi.https://hizliresim.com/8z28ia5 benim 2.2 litre nin altına düşmüyor üstadım....
Benim resim niye direkt çıkmıyor senin ki gibi
Suzuki avenis....sonunda dosya uzantısı yok, jpg png gibi.
bu motor nedir ?
Survivor yeteneklerin yok mu? Nasıl motorcusun sen? İki şişe görüyorum. Birini dik tutarken diğerini baş aşağı tutup kapak çentiklerini birbirine takarak açabilirdin. Tam açacağın zaman yan yatırmalısın tabii. Ya da sivri köşeleri olan ama keskin olmayan bi taş, duvar, demir olur.
Ben az içtiğimden çıta yüksek. İçiyorsam en lezzetlisini içeyim kafasındayım.
Suzuki avenis....
Boş şişe arkası var ya. Tabanına tak aç. Tabanı tırtırlı olurvalla diske bakıyorum şu an tam bira acmalıkmış, hiç aklıma gelmedi.
senin yontem biraz zor gibi ustalaşmak lazım. bi de birini actık ok, diğeri elde kaldı.
disk işi iymiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Nikkfurie bunu begendi :d
2024 modeli 144.000. fena değil.
dio alıp sürüden biri olmak istemedin di mi
valla yalan yok, foto dan beğendim.
2.2 lt den aşağı yakmaz cunku üstun esp teknolojili bir honda değil.
esp yılların arge calışması sonucu üretilmiş, sürtünmesi inanıllmaz düşürülmüş bir tekonoji harikası motor.
ama seninki de kotu değil, moral bozma.