Motosikletini Göster !

Motosikleti
Hero Dash125
Fiddle aslında hala benim için 1. sırada ancak fiyat olarak Dash daha uygun benim için. Fiddle 100.000₺ 9 taksit, Dash 99000₺ 12 taksit. Ayrıca sym'nin distribitörü uma olduğu için de çekincelerim var. Uma'dan çok şikayetçi kullananlar.
Ben distribitör arattığımda "motoran" çıkıyor. Uma'nın mı ki motoran?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben distribitör arattığımda "motoran" çıkıyor. Uma'nın mı ki motoran?
Pardon ben karıştırmışım. Araştırmaktan beynim yandı. Tvs'nin distiribitörü Uma'ymış. Yine de şikayet sayfasına bakarsanız yedek parça bulamayan sym kullanıcılarını görebilirsiniz.

Pardon ben karıştırmışım. Araştırmaktan beynim yandı. Tvs'nin distiribitörü Uma'ymış. Yine de şikayet sayfasına bakarsanız yedek parça bulamayan sym kullanıcılarını görebilirsiniz.
Yedek parça bulamama gibi bir sorun yaşamazsınız SYM de , enteresan bir parça gerekirse bir iki haftaya gelir , SYM genel merkezi İzmir'de Motoran'dır servisler sorumlusu İlke bey motosiklet camiasında bugüne kadar gördüğüm en yardımsever kişiliktir , ne yapar eder halleder SYM kullanıcısını mağdur etmez , ayrıca yine İzmir merkezli Motopit'te de birçok parçası mevcut , ben iki tane Peugeot kullandım (Sym altyapısına sahiptir) iki tanede halihazırda Sym kullanıyorum toplam 100.000 km Sym ile tecrübem var hiçbir sorun yaşamadım , parça problemimde olmadı..

Motosikleti
Yamaha XSR700
Yedek parça bulamama gibi bir sorun yaşamazsınız SYM de , enteresan bir parça gerekirse bir iki haftaya gelir , SYM genel merkezi İzmir'de Motoran'dır servisler sorumlusu İlke bey motosiklet camiasında bugüne kadar gördüğüm en yardımsever kişiliktir , ne yapar eder halleder SYM kullanıcısını mağdur etmez , ayrıca yine İzmir merkezli Motopit'te de birçok parçası mevcut , ben iki tane Peugeot kullandım (Sym altyapısına sahiptir) iki tanede halihazırda Sym kullanıyorum toplam 100.000 km Sym ile tecrübem var hiçbir sorun yaşamadım , parça problemimde olmadı..
Ben kullanmadığım için şu şöyledir, bu böyledir diye kesin konuşamam. En fazla şikayet sitelerindeki şikayetlerin yalancısıyım diyelim. Sym fiddle olarak arama yaptığım zaman grenaj parçalarını bekleyenler gördüm. hatta kaza yapıp servis tarafından kabul görmeyen 3-4 şikayet gördüm. Jant sorunu yaşayan var. Henüz şikayetler çözümlenmemiş.

Tabii ki sizin gibi kullanıcıların yorumları daha değerli.

Ben kullanmadığım için şu şöyledir, bu böyledir diye kesin konuşamam. En fazla şikayet sitelerindeki şikayetlerin yalancısıyım diyelim. Sym fiddle olarak arama yaptığım zaman grenaj parçalarını bekleyenler gördüm. hatta kaza yapıp servis tarafından kabul görmeyen 3-4 şikayet gördüm. Jant sorunu yaşayan var. Henüz şikayetler çözümlenmemiş.

Tabii ki sizin gibi kullanıcıların yorumları daha değerli.
Şöyle bir göz attım şikayetlere , genellikle 2008 ile 2013 arası üretilmiş Fiddle modellerinde grenaj bulamamış kullanıcılar , aynı yıllarda üretilmiş Honda veya Yamaha modellerinde durum nedir acaba ? 10 yılı geçmiş bir motor mesai ister yani gidip parçasını çıkma veya yeni kendin kovalayacaksın , servise bıraktın diyelim bir eleman o parçalar için birkaç gün veya daha fazla vakit harcayacak , bunun karşılığında da bir ücret talep edemeyecekleri için eski model motora burun kıvırıyorlardır..

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Fiddle aslında hala benim için 1. sırada ancak fiyat olarak Dash daha uygun benim için. Fiddle 100.000₺ 9 taksit, Dash 99000₺ 12 taksit. Ayrıca sym'nin distribitörü uma olduğu için de çekincelerim var. Uma'dan çok şikayetçi kullananlar.
Sym habaş grubunda. Mehmet Rüştü Başaran yani

Motosikleti
Hero Dash125
@kucukenistemoto motoru bugün teslim aldım. Çin malı kullandığım her scooterdan daha kaliteli hissettirdi.

İşe bak, adama günlerce hero al dedim adam aldı ben almadım.🤣🤣🤣 Girdiğim her iş durum komedisine dönmese olmaz zaten... Neyse hayırlısı... Bu sefer benim mantık adress al diyor, ilk motor heyecanı, o nasıl bir tiptir alma diyor... İkinci el dio bakıyorum, Türkiye çapında doksan liraya diolar var, istanbulda bir tane yok. Bir ara delirdim ikinci el pcx aramaya kalktım. Allahtan bulamadım. Ooooy oy🤣🤣🤣 Neyse tekrar hayırlı olsun karşim. 😊

Motosikleti
Hero Dash125
Bak satar address alırım ha 😅😅
🤣🤣 pcxten hızlı motor. da kuryeliğe dio kadar gelmez herhalde parça pahalı izlenimi veriyor. Hem her tarafta laciverti dönüyor. Çamur yiyince çok eski duruyor bu renk motorlar. Beyazı olaymış. Tek soru renk olsa keşke... Abi bu caponlar niye tipsiz ufaklık yapmakta ısrar ediyor?

61z6dzi.jpg

Motosikleti
Yamaha XSR700
🤣🤣 pcxten hızlı motor. da kuryeliğe dio kadar gelmez herhalde parça pahalı izlenimi veriyor. Hem her tarafta laciverti dönüyor. Çamur yiyince çok eski duruyor bu renk motorlar. Beyazı olaymış. Tek soru renk olsa keşke... Abi bu caponlar niye tipsiz ufaklık yapmakta ısrar ediyor?
Kuryeliğe gelecek motorun tipsiz olması çok normal bence. Sonuçta bireysel kullanım için tipi güzel motorlar da üretiyorlar. Mesela ben Yamaha delight'ı da Suzuki address 125'i de çok beğeniyorum. Fiddle da tip olarak çok güzel aslında. Geçen inceleme fırsatım oldu. Mavisi muhteşem duruyor. Döndük dolaştık f/p diye heroda karar kıldık ama ödeme kolaylığı benim için en önemli etken oldu. Hiç peşinatsız 12 taksit. Ödemeye bir sonraki ay başlıcam o derece.

Motosikleti
Hero Dash125
Kuryeliğe gelecek motorun tipsiz olması çok normal bence. Sonuçta bireysel kullanım için tipi güzel motorlar da üretiyorlar. Mesela ben Yamaha delight'ı da Suzuki address 125'i de çok beğeniyorum. Fiddle da tip olarak çok güzel aslında. Geçen inceleme fırsatım oldu. Mavisi muhteşem duruyor. Döndük dolaştık f/p diye heroda karar kıldık ama ödeme kolaylığı benim için en önemli etken oldu. Hiç peşinatsız 12 taksit. Ödemeye bir sonraki ay başlıcam o derece.
Sonuç?

Motosikleti
Hero Dash125
Sonuç kuryelik yapacaksan tipe bakma. Sorunsuz olsun yeter. Ben kuryelik yapmıcam ama yine tipe bakmadım :D
İşte tamam. Tipe bakmayacaksak en mantıklı kurye motoru dio. Bulacaksın beş bine kadar bir tane, rasyonel rasyonel kullanacaksın ki bılamıyom😁

Hero: Blok taş gibi, sağlamlık hususunda hondaya en yakın eleman bu, blokta. O gidonu çevirmeyecektim🤣🤣🤣

Fiddle: Bir vatandaş çıktı üçe yakın yakıyor dedi, tırstım.

Suzuki adress... Tam bireysel petformans motoru. Pcx'in tipine bakıp hayalini kurdukları performans burada! ama parça ve yakıt pahalı gibi duruyor.

İşbu halde, karmakarışığım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar