Motosikletini Göster !

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
61z6dzi.jpg
Eldivenler yerde can çekişiyor :D

iod89tj.jpg

ne motor bee! bedavaya gezmek gibisi yok yeminle.

not: kaliteli bira içtiğim gozden kaçmasın lutfen.

@Okan Sinan Ocan , hamburg soğuktur şimdi di mi :cool:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ohaaa iki birayı hızlı içence kafam guzel oldu haaaaa.

az alkol almanın faydaları.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sayın CİMER yetkilisi,

Ekte görülen şahıs ve plakalı motosikleti kamu güvenliği açısından risk teşkil edecek hareketlerde bulunup alkol alarak motosiklet kullanmaktadır.

Olayın incelenmesi, gerekirse ilgili kişilerin tespiti ve gerekli yasal işlemlerin yapılması hususunda gereğini arz ederim.

Gereğini bilgilerinize sunarım.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sana biraz vizyon lazım muzaffer. Tuborg filtresiz kaliteli sayılır mı dersen pek sayılmaz. Buğday birası seversen weihenstephaner weissbier iç. Türkiyede pek alternatif bulamayacağın için söylüyorum bunu, Yanlış hatırlamıyorsam beer rate’lerin çoğunda 100 üstünden 90-95 almıştı.
Vitus değil ama bak weiss alacaksın. Vitus yüksek alkol, bir miktar daha acı, lezzeti baskılıyor.

Alkollü kullanma birde.

Motosikleti
K 1600 GTL
Sana biraz vizyon lazım muzaffer. Tuborg filtresiz kaliteli sayılır mı dersen pek sayılmaz. Buğday birası seversen weihenstephaner weissbier iç. Türkiyede pek alternatif bulamayacağın için söylüyorum bunu, Yanlış hatırlamıyorsam beer rate’lerin çoğunda 100 üstünden 90-95 almıştı.
Vitus değil ama bak weiss alacaksın. Vitus yüksek alkol, bir miktar daha acı, lezzeti baskılıyor.

Alkollü kullanma birde.
Valla dediğin biranın adını duymadım...😔

Alkollü kullanma birde.

şimdi sudan cıktım.. o guzel kafam gitti :(

aslında weihenstephaner alıp şov yapacaktım ama kapağı migrosta actırmak ve o sekilde badavuta kadar surmek gerekiyor.. riskli bir durum. bunun kapağı elle acılıyor :)

edit: biradan anlıyorsun azizim.

Motosikleti
Triumph Trident 660

Alkollü kullanma birde.
Tuborg frederik ya da amsterdam tercih ederim ikiside yoksa momonti miltresiz xd

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
şimdi sudan cıktım.. o guzel kafam gitti :(

aslında weihenstephaner alıp şov yapacaktım ama kapağı migrosta actırmak ve o sekilde badavuta kadar surmek gerekiyor.. riskli bir durum. bunun kapağı elle acılıyor :)

edit: biradan anlıyorsun azizim.
Survivor yeteneklerin yok mu? Nasıl motorcusun sen? İki şişe görüyorum. Birini dik tutarken diğerini baş aşağı tutup kapak çentiklerini birbirine takarak açabilirdin. Tam açacağın zaman yan yatırmalısın tabii. Ya da sivri köşeleri olan ama keskin olmayan bi taş, duvar, demir olur.
Demek ki bana vizyon lazım.... Ton balığını biliyorum ama ....
Ben az içtiğimden çıta yüksek. İçiyorsam en lezzetlisini içeyim kafasındayım.

Motosikleti
K 1600 GTL
Survivor yeteneklerin yok mu? Nasıl motorcusun sen? İki şişe görüyorum. Birini dik tutarken diğerini baş aşağı tutup kapak çentiklerini birbirine takarak açabilirdin. Tam açacağın zaman yan yatırmalısın tabii. Ya da sivri köşeleri olan ama keskin olmayan bi taş, duvar, demir olur.

Ben az içtiğimden çıta yüksek. İçiyorsam en lezzetlisini içeyim kafasındayım.

valla diske bakıyorum şu an tam bira acmalıkmış, hiç aklıma gelmedi.

senin yontem biraz zor gibi ustalaşmak lazım. bi de birini actık ok, diğeri elde kaldı.

disk işi iymiş.

Suzuki avenis....

@Nikkfurie bunu begendi :d

2024 modeli 144.000. fena değil.

dio alıp sürüden biri olmak istemedin di mi :)

valla yalan yok, foto dan beğendim.
2.2 lt den aşağı yakmaz cunku üstun esp teknolojili bir honda değil.

esp yılların arge calışması sonucu üretilmiş, sürtünmesi inanıllmaz düşürülmüş bir tekonoji harikası motor.

ama seninki de kotu değil, moral bozma.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
valla diske bakıyorum şu an tam bira acmalıkmış, hiç aklıma gelmedi.

senin yontem biraz zor gibi ustalaşmak lazım. bi de birini actık ok, diğeri elde kaldı.

disk işi iymiş.

@Nikkfurie bunu begendi :d

2024 modeli 144.000. fena değil.

dio alıp sürüden biri olmak istemedin di mi :)

valla yalan yok, foto dan beğendim.
2.2 lt den aşağı yakmaz cunku üstun esp teknolojili bir honda değil.

esp yılların arge calışması sonucu üretilmiş, sürtünmesi inanıllmaz düşürülmüş bir tekonoji harikası motor.

ama seninki de kotu değil, moral bozma.
Boş şişe arkası var ya. Tabanına tak aç. Tabanı tırtırlı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar