Dün evde uzun süre düşündüm,ne yapmalıyım diye.Tamam bir sinirle üyeliği kapattırdık falan ama,akşam dışarı çıkınca çok değişti durum.Alsancakta motorları görünce içim gitti yine,içilen bi miktar biranın ardından da kesin karar verdim :
Benim içimdeki bu "şey" -şey çünkü bu ilgiden fazla ama aşktan az- ben kesin vazgeçmedikçe böyle ladesmiş falan gitmeyecek.Ben illa ki yazın kiralayıp falan motora bineceğim,o beni tatmin etmezse öyle bırakacağım bu işi.Yapım gereği teslim olamam bu kadar kolay,hemen pes edemem.Bundan sonra forumda bu takma ad ile yazıyor olacağım,bu akşama doğru tekrar bir tanışma başlığı açarım.Gününüz güzel olsun saygılarımla....:rendeer:
yaa abi okudum baştan sona şimdi topiğide cidden yazış stiLi hareketi ve üyeLiğinin iptaLi
Hakkaten özü sözü 1 delikanLı bi adammış bu yaa yok mu civarında oturan bu adamı tanıyan bi şekiLde hayat buLsun istedim bu cocuk yaa
tanımadım ama sevdim kişiyi.
Hayat yoLcuLuğu motor üstünde oLursa da oLmazsada yer etmiş.. HAYIRLI YOLCULUKLAR..
Abi ben şimdi ne diyim bak utandım sen böyle söyleyince,çok düşündüm ama denemeden vazgeçmek kolay pes etmek istemiyorum.Desteğin için çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum...
üyelik bilem gitmiş valla yazık oldu beaaa okadar istekliydi tuhhh içim bi hoş oldu sankim kendim kaybetmiş gibi oldum
gitmez o gitmez sen rahat ol
eee bu kadar mı 2 gün mü sürdü macera ya sana motosiklete alternatif bişiler bulalım adı motosiklet olmasın

ne yardan geç ne serden
bi de okuyodur herhalde diye yazdım ama silip bidaha da girmiyom uleyn mi dedi acaba motosiklet olmayınca bu forum insanı eziyo içindeki koru elvlendiriyo yani çoook zor yaya olarak bu forumda takılmak
Bu konuda çok haklısın,belki de beni bu kadar hırslı ve istekli yapan da bu forumdur bu forum olmasaydı ne bu kadar bilgi alırdım ne de motosiklete binmeyi bu kadar isterdim.Hele o gezi yazıları yok mu başlıca aileye isyan sebebi