Motosikletin de saat olmayanlar çözüm varmı

Motosikletim de saat yok ve eksikliğini çok hissettiriyor su geçirmez saat çözümü olan varmı

Aliexpress'de 60 liraya gidon saatleri var görsel olarak da çok hoş. Kargosu vergisi derken 100 liraya hallolur hepsi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
n11 ara gidon saati :)

Gidon saatleri çabucak bozuluyor, randımansız ve kalitesiz ürünlerdir. Paranıza yazık edebilirsiniz, ikaz etmek isterim.

Motor eskir ama saat eskimez,asker de gece arazi egitiminde bu saati kaybetmiştim,yanilmiyorsam 3-4 ay sonra çamura gömulmuş halde buldum ve halen çalisiyordu.

Pil degistirmeden motosikleti bile eskitir o derece.

Ince siyah cirt kelepceyi kordon plastiginden delik acilarak gidona montajlanabilir.

Aman replika çin mallarina dikkat,orjinal fw91 olacak.3 butona birden basinca ekranda casio yazacak

Motor eskir ama saat eskimez,asker de gece arazi egitiminde bu saati kaybetmiştim,yanilmiyorsam 3-4 ay sonra çamura gömulmuş halde buldum ve halen çalisiyordu.

Pil degistirmeden motosikleti bile eskitir o derece.

Ince siyah cirt kelepceyi kordon plastiginden delik acilarak gidona montajlanabilir.

Aman replika çin mallarina dikkat,orjinal fw91 olacak.3 butona birden basinca ekranda casio yazacak

Aynen öyle. Motoru bile gömer o saat.

En iyisi sağlam fakat ucuz bir saati gidona monte etmek. Gerisi boş.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
[url=https://klasresim.com/i/1h11W][/URL]
Decatlon'dan bulduğum ucuz ve su geçirmeyen bir kol saati saat, çift taraflı bant ve gösterge çevresinde uygun bir boşluk sorunumu çözdüm. Defalarca motoru yıkamama rağmen,1 yıl oldu yerinden sökülmedi.
Saati

Motosikleti
Honda Crf250L
askere giderken aldığım Casio saati askerden dönünce motorumun ön fren hidrolik kutusuna bağlamıştım çok güzel duruyordu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar