Motosikletin aynalarını sökmek

Aydın'da yaşıyorum aynalı motor göremezsiniz burada bunun amacı nedir neden söküyorlar anlamıyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
+5 beygir güç artışı sağlıyor.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Delikanlı adam arkasına bakmaz diyerekten aynaları sökmüş olabilir ama delikanlı adam durmaz yürür gider diyerek frenleride sökeceklerine inancımı koruyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yer Aydın değil de Adana olsa, o iş öyle değildir. Kullanıcılar kendi sökmüyordur. O aynalar gece uçuyordur derdim ama Aydın da sıcak yer tabi.

Bazı arkadaşların kalp gözü açık, arkayı görmek için aynalara ihtiyaçları olmuyor, kalp gözleriyle görüyorlar, o yüzden söküyorlar. :)

Şakayı bir tarafa bırakırsak çoğu görsel sebeplerle aynaları söküyor. Aynasız motorun daha güzel göründüğünü düşünen insanlar mevcut.

Rüzgar direncini arttırıyor. 300+ hızlarda sıkıntı yapar. Bunun yanında giydiğimiz gömleğin ceplerini de yırtmamız lazım, bu ikisini yaparsak en az fazladan +10kmh gideri var. Haa birde bakkaldan saç jölesi alıp saçlarımızı komple geriye doğru yalatmamız lazım.

mt25 gibi naked motorlarda aynaları kapatanlara hastayım ben de ss de katlanıyor ayna seni rahatsız da etmiyor genelde ama naked'ta yapmak nedir lan göğsüne değecek :D

Benim motorda da sökük.Dev gibi aynalar var arazide direk hasar alıyor.Gidon altı taktırmak en mantıklısı

Motosikleti
CBR 125 R 2014
mt25 gibi naked motorlarda aynaları kapatanlara hastayım ben de ss de katlanıyor ayna seni rahatsız da etmiyor genelde ama naked'ta yapmak nedir lan göğsüne değecek :D

Ben ayna vidaları yalama olduğundan yarım gün aynalar yok gezdim o aynalar varken gelmeyen araçlar aynalar olmayınca mantar gibi dibimde bittiler :D Millet neyine güvenip aynası geziyorlar aklım almıyor.

Ayna almaya parası yok fakirdir. Bir de (arabalarda) merceksiz fara led lamba koyan zengin özentileri var. Fakirsin lan işte. Apaçi!!

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Manası çok derin.."Aydınlılar geçmişe değil geleceğe odaklanmışlar" anlamı da çıkabilir, "Aydınlılar rüzgar direnç katsayısı işini çözmüşler" anlamı da çıkabilir.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Manası çok derin.."Aydınlılar geçmişe değil geleceğe odaklanmışlar" anlamı da çıkabilir, "Aydınlılar rüzgar direnç katsayısı işini çözmüşler" anlamı da çıkabilir.

Aydına gitmiştim bir defa orada gençler kasksız aynasız fildir fildir ana yolda yardırıyorlardı baktım bunlar aha cıbır kapışalım derler dedim kapattım gittim zira bir ara yeltendiler aynadan baktığımda. O günde çocuğun bir tanesi ölmüştü kasksız olduğundan.

Ben de köyde çok motobisiklet kullandım diyebilirim. Kullandığım cupın sadece gerekli şeyleri vardı. Far, ayna ,sol elcik, gösterge, grenaj, sürücünün pegleri, freni yoktu. Ama trafik de yoktu. Kırsalda sürüyordum genelde.

Motosikleti
D400
ben aralardan geçerken aynanın başka bir aracın aynasına vurmasını engellemek oldugunu düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanlışınız var. Aynalar katlanınca beygir gücü artışı , aynalar sökülürse hafiflikten dolayı top speed de 5km/h artışı sağlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar