motosiklet'imizi ne olarak görüyoruz!!!

kaza yaptıktan sonra bile binesim gelen, camdan sık sık kontrol ettiğim ve masrafları icin tum maddi birikimimi seferber edeceim tek alet olarak goruyorum.

alışılmış bir cvp olacak ama;ruhu olan demirden bir at gibi görüyorum

can dostum yol arkadaşım dertlerimi paylaştıgımda rolentide sesini hiç yükseltmeden beni dinleyen aşkm

at gibi eşşek bi bişey olarak görüyorum motorumu. Atlıyorum üzerine dehhhhh dıgıdık dıgıdık gidiyoruz her yere :) kırbaç yerine gaz kullanıyorum. Ama benim beygir biraz kuvbetli 109 at gücünde :) seviom onu yaa evde beni bekliyodur şimdi gel bana bin gel bana bin diye :D

Atım gibi görüyorum, kendi kişiliği var, kafası bozuldu mu bir korkutuyor beni, kendime geliyorum. Tabii o at olunca bana da şövalyelik kalıyor, sürekli zırhımı kuşanıyorum zaten :)

20 yıllık dostum hiç kimseyi hakkımda dedikodu yapmadı nasıl sevmem hemdostum hemsırdaşım onunla oturur konuşurum cevap vermez ama anlar herkeze kazasız sürüşler

Onu hiç bir zaman araç olarak görmedim...
Sabah işe giderken yanına indiğimde gözlerimin parladığını biliyorum...
Dostum o benim her sıkıntısı bana dert olan herzaman yanımda olan dostum...

aynen bende onu birr araç olarak gormedım hiç bir tek dostum var oda dert ortagım biraz üzssede benim dostum motorum onu sevıyorum..

motorumun ismide : ölümsüz çinli.....

Vucudumdakı Bır Uzlum...olmassa Olmaz..o Olmassa Sakat Kalırım!
Ona Bısı Oldugunda Ben Ondan Cok Acı Cekıyorum!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her türlü havada ve yol da gidilebilecek en uç noktaya götüren can yoldaşım

Sadece bir demir yığını. (şekillendirilmiş demir yığını)

Aşşa yukarı gördüğüm şey bu... yığım işte...

PIC%5F016954.JPG

tarif edemiyorum ne olduğunuda bilmiyorum tek bildiğim onu çok sevdiğim ve onsuz bu haytın çekilmeyeceği

o benim eşşeğim başkada bir şey olamaz ama bunu şu anki motorum için söylüyorum ama bir gün siyah CBR 250'im olursa o zaman iş değişir

geçen hafta çalınana kadar en yakın arkadaşımdı.her dediğimi yapıodu çünkü.yeri geldi o beni yeri geldi ben onu taşıdım: D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar