Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Üzerinde motor montu yok muydu? Bu tip darbelerde bayağı etkili oluyor. Büyük şehirlerde bu tip olaylar artık o kadar sık oluyor ki insana artık sıradan geliyor. Bu tip insanların bu gibi hareketleri neden yaptığını sorgulamanın bile pek anlamı kalmadı artık. Adam psikopat, bir neden aramaya gerek yok. Ben bu tip adamlara hiç acımamak gerektiğini anladım. Fırsat bulduğunda eşek sudan gelene kadar dövecek, ağzını burnunu birbirine katacaksın.
Örneğin sadece İstanbul gibi metropol bir il için ufak bir hesap yaparsak, İstanbul'un nüfusunu 20 milyon olarak kabul edersek, bu nüfusun %10 kadarı normal olmayan, akıl hastası, psikopat insanlardan oluşsa bu rakam 2 milyon ediyor. Ki ben bu oranın gerçekte %40 kadar olduğunu düşünüyorum. 2 milyon insan az buz değil, gün içerisinde yanımızdan geçip gidiyor bu insanlar. Psikopatların içinde yaşıyoruz, sadece günün birinde başımızdan senin geçirdiğin gibi bir olay geçerse bu insanlarla muhattab oluyoruz. Aman dikkat!