Geçmiş olsun arkadaşım...
başka çözüm yok. tepkisizlik işe yaramadı yaramayacak.Liberte' Alıntı:Yeniden gecmis olmus, esasinda BBRR ( Ya bu ne anlama geliyor??) abiminizin dedigi gibi ciddi bir dayanisma gösterip ile oraya Motosikleterle gidip, parkedip o P..c leri beklemek lazim, ne yazikki hepimizin basina gelebilecek bir olay.ale:
Krom' Alıntı:başka çözüm yok. tepkisizlik işe yaramadı yaramayacak.
aslında çözüm halkın sokağa inip tek gecede 200 kişinin bacaklarını kırmak suretiyle cezalandırması. yetkililer ancak bundan sonra soruna eğilirler. bilmiyorum belkide kayıt dışı istihdam olarak bakıyorlardır. yani sosyal patlamayı engelliyor diye...
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim. Şu an oldukça iyiyim, motosiklet araba rahat kullanıyorum ağrı sızı yok. 2 günde bir pansuman var 10 güne dikişim alınacak (bir tane dikiş var zaten) Herkesin yazdığını tek tek okuduğumu belirtmek isterim. Fakat aradaki bazı sorulara ayrı ayrı cevap veremedim, mazur görüle.MrCool' Alıntı:memin1857, Geçmiş olsun. Ben oradan bugün geçtim. Söylediğin yerdeki kişileri cep telefonu ile çektim. O yüzden pek net değil. Ama gene de belli oluyor. Hangileri seni bıçakladı bilelim. Bir gün yanlışlıkla oralara park ederiz de biz de bıçaklanmayalım. Numara koydum adamların üzerine. Söylersen sevinirim.
memin1857' Alıntı:Bu olayın sorumlusu aynı zamanda, orada bu kişilerin bu kılık kıyafetlerine davranışlarına rağmen barınmasına izin veren arabalarını yıkatan müşterilerinin tanıdıklarının kendilerinin otomobillerini park etmelerini isteyen Türk Hava Yollarının bulunduğu binadaki üst katlardaki müesseselerdir. Buna Şöförler Odasıda dahil.
Ya düşünebiliyormusunuz cebinde 20cm sustalı bıçakla dolaşan üstü başı pislik içinde tinerci kılıklı tiplere ortak işhanınınızın önünde araba yıkatıp otoparkçılık yaptırıyorsunuz para kazandırıyorsunuz besliyorsunuz. Yarın o bıçak sizede girer bunu düşünemiyormusunuz? Polise ihbar yapıp araba yıkatmazsanız yüz vermezseniz onlarda orada ekmek yok deyip barınamazlar. Besleyin kargayı oysun gözünüzü. Ama piyango bana vurdu benim gözümü oydular yaw :farao:clint' Alıntı:Birileri bunlara orayı ihele etmiş olmasın, o saydığınız birileri. Nedense hiç de şaşırtıcı gelmez bunu duysak, değil mi?:wiinkk: Klasik memleket manzaraları yani!!!
MrCool' Alıntı:memin1857, Geçmiş olsun. Ben oradan bugün geçtim. Söylediğin yerdeki kişileri cep telefonu ile çektim. O yüzden pek net değil. Ama gene de belli oluyor. Hangileri seni bıçakladı bilelim. Bir gün yanlışlıkla oralara park ederiz de biz de bıçaklanmayalım. Numara koydum adamların üzerine. Söylersen sevinirim.