Memin geçmiş olsun.
Bundan 8- 10yıl önce, kimi zaman arkadaşlarıma ve aileme İstanbul için derdim ki, insanlar ve devlet kayıtsız kaldıkça bu tinerci çocuklar büyüyünce insan öldürecek, kadınlara tecavüz edecekler. Sokaklarda kağıt mendil satan kız çocukları telekıza dönüşecek, erkeklerde haydut'a. Bu lafları 10 yıl önce söylerken gülerdi insanlar bana. Evet sorunun altında aslında ekonomik nedenler var ama, bana dokunmayan bin yaşasın zihniyeti de var. Kadıköy'ün göbeğinde eşime gündüz saat 15:00'de kolu kıvrılarak kapkaç yapıldı geçen yıl. İş bankasının ordaki üstü kapalı yaya yolunda, direnip çocuğun dizine tekme bile atmış eşim, yüzlerce insan öylece izlemiş. Çocuk çantayla koşarken içinden parayı alıp atmış çantayı, geçtim birilerinin engel olmasını (hadi can tatlı korktular belki ama), eşim ağlayarak çantasını toplarken bi Allahın kulu bile yanına gelip ne yardım etmiş ne de kızım, bacım bir şeyin var mı diyen olmuş. Delikanlı milletiz ya güya. Benim bu işler böyle gittikçe ilerisi için büyük şehirlerden hiç umudum yok.
Tekrardan büyük geçmiş olsun. Umarım sağlığın bir an evvel düzelir, büyük badire atlatmışsın gerçekten.