Motosikletimin üstünde BIÇAKLANDIM!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun tinercilerin önüne malesef geçilemedi nasılda geçilcek
onuda bilmiyom ama korkarımki birkaç gün sonra çıkarlar yine:pr:

Birader geçmiş olsun diyeceğim ama biliyorum geçmez.İzmir şu işi bir görüşse çözüm bulsa ne güzel olur değilmi?

boy

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Üzerinde motor montu yok muydu? Bu tip darbelerde bayağı etkili oluyor. Büyük şehirlerde bu tip olaylar artık o kadar sık oluyor ki insana artık sıradan geliyor. Bu tip insanların bu gibi hareketleri neden yaptığını sorgulamanın bile pek anlamı kalmadı artık. Adam psikopat, bir neden aramaya gerek yok. Ben bu tip adamlara hiç acımamak gerektiğini anladım. Fırsat bulduğunda eşek sudan gelene kadar dövecek, ağzını burnunu birbirine katacaksın.

Örneğin sadece İstanbul gibi metropol bir il için ufak bir hesap yaparsak, İstanbul'un nüfusunu 20 milyon olarak kabul edersek, bu nüfusun %10 kadarı normal olmayan, akıl hastası, psikopat insanlardan oluşsa bu rakam 2 milyon ediyor. Ki ben bu oranın gerçekte %40 kadar olduğunu düşünüyorum. 2 milyon insan az buz değil, gün içerisinde yanımızdan geçip gidiyor bu insanlar. Psikopatların içinde yaşıyoruz, sadece günün birinde başımızdan senin geçirdiğin gibi bir olay geçerse bu insanlarla muhattab oluyoruz. Aman dikkat!

Büyük geçmiş olsun Yüce Türk adaleti bu adamları layık olduğu yere tıkarda senelerce yüzlerini görmeyiz. Hatta bana kalsa mezarlarını kazmaya tabirim.

Temizlik şart...Hemde kökten bir temizlik. Artık İzmir ve diğer iller bu pisliklerden temizlenmeli... Dağdan inip bağdakini kovuyorlar...
-çok büyük Geçmiş olsun.....

Çok büyük geçmiş olsun umarım sen ve arkadaşın en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ve o serserilerde hakkettikleri cezayı alırlar.

cok cok gecmis olsun kardes..
bu heriflerden nasil kurtulacaz bilmiyorum olacak belinde bi tabanca cekecen vuracan adileri iste o zamanda adam sayacaklar ceza sana kesilecek..ALMANLARIN BI SOZU VAR..SIZ TURKLER TESADUFI YASIYORSUNUZ,BIZ ALMANLAR TESADUFI OLURUZ..

bu ne ya gün geçtikçe malsef bu tip olaylar gittikçe çoğalıyor büyük geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş

çok geçmiş olsun valla şok oldum ya !

sen büyük şehir diyorsun ben bazen yaşamaktasn nefret ediyorum ya adam

çarpıyor benim düştüğümü görüyor yavaş yavaş gidiyor ya !yakalıyorum

diyorum nereye ya kusura bakma farketmedim ya kafasını kıracaksın bu

seferde abi sana yakışıtyormu yok adalet var bilmemne ! bi yandan milletin için

de sana bıçak saplamışlar yok emniyet giremiyormuş şiştim ya !abi emniyete

hepimiz toplu mail yollayalım organize et valla buradan 100 lerce katılım olur ne

bileyim ya şaşırdım valla !ya fazla girse bıcak seni kaybetsek allah rahmet

eylesin bitti bu kadar basit! millet te zaten ..... korkuyor şahit olmaz anan

baban yansın neyse çok geçmiş olsun sevgili kardeşim yapabileceğimiz bişey

olursa buradayız kendine iyi bak yoksa kimse kimseye bakmıyor valla sevgiler.

bunların kökünü dağlarda kazımaya çalışıyorlar.ama it gibi ürüyor bunlar..sorarım size bundan on yıl once araba camına yapışıp mendil satmaya çalışanlar varmıydı?varsa oran ne kadardı?şimdi ne kadar..
YÜCE TÜRK MİLLETİ bu pisliklere tavır göstermedikçe bu olayların ardı arkası kesilmez.
bir tanesinden 12 çocuk ..biri mendilci biri kapkaçcı biri travesti olur biri değnekçi...bunlardan birisi mutlaka gün gelir size zarar verir.
neymiş fakirlikmiş,devlet gereken desteği vermiyormuş bilmem ne...
bunların hepsi hikaye.

dostum büyük geçmiş olsun. bellik taksaymışsın kurtulacakmışsın ama ben de takmıyorumki sana keşke kullansaymışsın diyeyim. tabi bu bana da ders oldu. gidip alalım...

watercolours' Alıntı:
Bizim millet ne yazık ki birlikten kuvvet doğar ilkesini unutmuş. Bütün mahalle bunlara bir güzel meydan dayağı çekse bu kişiler en fazla bir iki kez daha böyle davranabilir. Sonrasında ya tası tarağı toplayıp gitmek zorunda kalırlar, ya da sakat kalırlar. Ama bizim millet ancak ipe sapa gelmez şeylerde birlik olup koyunlaşıyor.
bizim millet kızını öptünmü birleşip linç eder seni. sonuçta yetişen nesiller bir çok yönden özürlü oluyor işte. ama herkes böyle olduğu için hasta yetiştirildiğimizi bilmeyecek kadarda cahiliz.

kardeş çok büyük geçmiş olsun allahın belası herifler bulurlar cezalarını inşallah.

Memin geçmiş olsun.
Bundan 8- 10yıl önce, kimi zaman arkadaşlarıma ve aileme İstanbul için derdim ki, insanlar ve devlet kayıtsız kaldıkça bu tinerci çocuklar büyüyünce insan öldürecek, kadınlara tecavüz edecekler. Sokaklarda kağıt mendil satan kız çocukları telekıza dönüşecek, erkeklerde haydut'a. Bu lafları 10 yıl önce söylerken gülerdi insanlar bana. Evet sorunun altında aslında ekonomik nedenler var ama, bana dokunmayan bin yaşasın zihniyeti de var. Kadıköy'ün göbeğinde eşime gündüz saat 15:00'de kolu kıvrılarak kapkaç yapıldı geçen yıl. İş bankasının ordaki üstü kapalı yaya yolunda, direnip çocuğun dizine tekme bile atmış eşim, yüzlerce insan öylece izlemiş. Çocuk çantayla koşarken içinden parayı alıp atmış çantayı, geçtim birilerinin engel olmasını (hadi can tatlı korktular belki ama), eşim ağlayarak çantasını toplarken bi Allahın kulu bile yanına gelip ne yardım etmiş ne de kızım, bacım bir şeyin var mı diyen olmuş. Delikanlı milletiz ya güya. Benim bu işler böyle gittikçe ilerisi için büyük şehirlerden hiç umudum yok.
Tekrardan büyük geçmiş olsun. Umarım sağlığın bir an evvel düzelir, büyük badire atlatmışsın gerçekten.

kızım bacımla olmuyor işte

clint' Alıntı:
geçtim birilerinin engel olmasını (hadi can tatlı korktular belki ama), eşim ağlayarak çantasını toplarken bi Allahın kulu bile yanına gelip ne yardım etmiş ne de kızım, bacım bir şeyin var mı diyen olmuş.
dostum yukarıda demeye çalışıp diyemediğim bir şeyler var fakat bil ki sorun cesaret değil. arkadaşı için akşam kafe çıkışında bıçaklı iki tinercinin üzerine vücuduyla yürüyen insanda görüyorsun bu durumda bir şey yapmıyor. bu bir tavır. ama neye karşı tavır onun yorumunu yapamam.

büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş seni.. şu bana dokunmayan yılan mantığı kadar saçma bir şey yok.. eninde sonunda seni de bulacak sonuçta o yılan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar